Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Dla mnie bladziochy się nie liczą test ma być wyraźny
No mnie tydzień po spodziewanej @ wyszedł bladzioch jakieś 5 -6 dni później przy becie 600 wyszedł PRAWIE wyraźny test ... więc dla mnie się liczą
Kryska lupa i te sprawy
No i oczywiście widzę cien cienia hahaahahahah nie no spoko już luz testy z allegro to felery na rosmanowskim nic nie widać i tego się trzymajmy
Czekam grzecznie na @
Prawie bo jutro 14 dpo i jeszcze nasikam hahahahaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja! Już prawie weekendowo
Ona, umiesz budować napięcie też coś widzę na tych testach :p
Kryska odnośnie Twoich cycorów, a może masz za wysoka prolaktyne?
Ja dziś zbadałam TSH 2.82, FT3 3.5, FT4 1.29 i aTPO 12,4 wydaje mi się że wszystko ok. Tsh będę próbowała zbić dieta
Ale martwi mnie Estradiol miałam zbadać,3 dc wyszło 75 i 20 dc 380,7. Znacie się na tym? Ja juz czytam internety że to mała rezerwa jajnikowa progesteron 33. Biorę luteine, może to on coś miesza...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Prawidlowo powinnas zrobic glukoze i insuline na czczo, 1h i 2h po obciazeniu. Na to potrzebujesz skierowanie. Nawet jak placisz bez skierowania Ci nie zrobia. Ale papierek od lekarza POZ wystarczy.
Ale na poczatek wystarczy jak zrobisz glukoze i insuline na czczo. Jak wyniki bylyby zle to wtedy mozesz zrobic po obciazeniu. I do tego nie potrzebujesz skierowania.
Super dziękuję
Mój internista to konowal jakich mało
Więc skierowania od niego żadnego nie dostanę
Ostatnio prosiłam o tabletki na opryszczke ( które mi już nie raz przepisał) stwierdził że może ale 100 % - frajer !!
Raz byłam przed laparo miał mnie obejrzeć bo się pochorowalam czy można mnie uspac czy anestezjolog mnie nie wygna to mnie nie przyjął bo miał komplet pacjentów! W życiu do niego nie pójdę
Przymierzam się już od dawna ze zmianą kartoteki
Ja też zacznę badania
Angela Be no było widać coś na tych testach a u mnie dziś już plamienia więc @ się rozkręca- w poniedziałek robie hormony -
nick nieaktualnyAngela Be by ocenić rezerwę jajnikową estradiol bada się razem z fsh natomiast 6-8 dni po owulacji poziom estradiolu umożliwia ocenę funkcjonowania ciałka żółtego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 17:10
Ona29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Jak to? Teraz zdjecia masek beda a nie testow? A ja caly dzien czekam na oszczany patyk. Jestem zawiedziona!
Już dość zostawię na późnej haha
Chociaż wydaje mi się że mój mąż mnie oszukuje i suplementuje się testosteronem za moimi plecami
Jak to złapie to mu chyba nie wybacze!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny