Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dzięki Jednak na tyle serduch co było to wątpię czy by się miało udać ( z resztą wątpiła bym nawet jakby było ze 100 serduch ) jutro koniecznie zapytam doktorka co dalej planuje i lepiej niech się pospieszy.
Serducha nie mają tu nic do tego wiesz mi , tzn mają ale ich ilość już nie tak bardzo
Doktorka przycisnij do porządku
Jeśli @ przyjdzie ( czego oczywiście nie chcemy i nie czekamy na nią) to odrazu niech coś zrobi po ! Histero jak mówi że musi to musi i hsg podstawa ! Albo najlepiej dwa naraz o !Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Skad wiedzialas ze jestem zapuszczona? Ostatni raz u fryzjera bylam w grudniu i ciesze sie dlugimi wlosami:)
I nie chce isc bo moja fryzjerka wyjechala i teraz nie wiem komu zaufac. Jak znalazlam kogos kto odpowiednio sie mna zajac to ucieka
Moj humor raczej ze stresow. Za duzo wszystkiego na raz. Nic mi nie pomogl ten dzien wolnego
Bo praca na stres najlepsza:-)
Jak idę do ludzi to lepiej mi zawsze człowiek zapomina o problemach i nie myśl i bo musi się skupić na czyms innym
A ja hm fryzjer no mam w sumie 3 do jednej chodzę na ścięcie do drugiej farbowanie modelowanie a trzecia przedłużanie:-P
-
Hej. Widze temat na nowo sie rozkrecil a ja dzisiaj zrobilam sikanca. A co? taka biel ze Chajzer moglby reklamowac czekam teraz na @ zeby badania zrobic. Mam nadzieje ze sie nie spoźni bo chcialabym z kompletem badan do gin iść
Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Wiem co masz na myśli wystarczy jeden super plemnik. Tak koniecznie zagadam co i jak dalej. Niech działa
Przypomnę że w szczęśliwym cyklu wspolzylam 2 razy i nie wiem nawet czy w owu czy nie
Więc na to nie patrz
Jeden napewno jest tylko czy trafiKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Przypomnę że w szczęśliwym cyklu wspolzylam 2 razy i nie wiem nawet czy w owu czy nie
Więc na to nie patrz
Jeden napewno jest tylko czy trafi
U mnie nawet jak potwierdzona owu była i seksu full to nic nie wyszło więc i tym razem raczej cudu nie będzie. -
nick nieaktualnyOna,ale na pewno te testy negatywne? Ja takie to uznałabym za pozytywne:-)
Kiedyś brałam takie zastrzyki,po których wychodziły dwie kreski ,i stopniowo były coraz jaśniejsze.Ale cały czas oznaczaly obecność Hcg.A tak poza tym to zawsze mam negatywne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-