Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i ja się pytam: kto zabrał słońce!?!
Mimo wszystko dzień dobryCynamonowaaa, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ona29 wrote:Oj tam już nie robię żadnych fotek
Z jeszcze gorszych wiadomości
Auta też dziś nie będzie facet dzwonił że mu się laska pochorowala i nie przyjedzie
Ona gdy my już w większości dostrzegłyśmy drugą kreskę na Twoim teście teraz nas tak zostawiasz bez zdjęcia? NieładnieKarolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak mi się siku zachce to zrobię haha
Bo narazie sikac się nie chce:-P
No mgła dziś była cholerna
Kryska Ty sobie teraz zajęcie zrobiłaś
Ja chyba wszystkich masek używałam jakie tyko mogą być od hurtowni fryzjerskich po te sklepowe
Kallosa też miałam- jednak nie banana
Z tych wszystkich wszystkich wszystkich masek tylko jedna mi podpasowala : Helen Steward 9/M ( miałam 4/M i to już badziewie)
Koniecznie z tym oznaczeniem- włosy po niej są mega gładkie a sama odżywka ( maska) bo super owocowy zapach
Jednak ja ja używałam na przedłużone włosy więc polecam ja na włosy od polowy po końcówki inaczej dzień później myć trzeba bo do lekkich maska nie należy:-P
Ale to tylko moje zdanie
I jeszcze jedna zła rzecz dla mnie : tak mnie kuzwa wypryszczylo że patrzeć na siebie nie mogę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 12:56
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:I ja sie witam z Wami. Jeszcze z łóżka. Cos sie ze mna porobilo. Dostalam jakiegos rozstroju nerwowego. Caly ten tydzien chodze zaplakana. Z byle powodu zaczynam ryczec. Chyba za duzo rzeczy zwalilo mi sie na raz na glowe. Wzielam wolne na dzisiaj i nie wychodze spod koldry.
A Wam zycze milego dnia!
Jannes co się dzieje
Hormonki , nie moc ?
No laska twardym trzeba być! Cycki do przodu i lez pod kołdrą bo jak bym mogła to bym spod niej nie wychodziła:-D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:Spac? A co to, bo nie pamietam?
Rano to mi się nawet przysneło na 15 min podczas mierzenia tempki. Mąż mnie tyrpie żebym wstawała bo spóźnie sie do pracy a ja pierwsze co po termometr a tu zonk. Nie ma go, a on grzecznie między nogamiZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny