Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu.ta.kryska wrote:A ja nie wiem, za co sie wziac. Maly spi, a ja mam do ogarniecia pranie, prasowanie, obiad ludzki (bo psi juz mam), papierologie i wycieczke do banku. Najchetniej ulozylabym sie obok mlodego spac!
mam podobnie, tylko jak ja mam duzo roboty to lubie byc sama w domu bo wtedy zalaczam muze i jade, a jak jest stary to sie kreci i mi przeszkadza....takim o to sposobem do 4 nie robie nicZnowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:W ogolnym zamecie dzis rano moj post o cyckach gdzies sie zapodzial. To sie powtorze: mrowia mnie ciagle, sutki stercza na bacznosc od samej owulacji... W zeszlym cyklu! Dzis 4dc. , a mnie jak po owu zlapalo, tak nie puszcza. Nie Ona29, nie testowalam, bo nie praktykuje olewania patykow
Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Znowu.ta.kryska wrote:W ogolnym zamecie dzis rano moj post o cyckach gdzies sie zapodzial. To sie powtorze: mrowia mnie ciagle, sutki stercza na bacznosc od samej owulacji... W zeszlym cyklu! Dzis 4dc. , a mnie jak po owu zlapalo, tak nie puszcza. Nie Ona29, nie testowalam, bo nie praktykuje olewania patykow
Te ciotka, a moze bys sobie PRL zbadala co? Bo jak w 4dc mrowia to moze cos tam wariuje?Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKryska to był zły pomysł osikac testy
Wlazlam osikalam dwa i na każdym coś widzę hahaahahaaha
Wybaczcie mi ale no taki przechodzę etap
Wszystko wróciło bo przecież właśnie ten Level przerabialam jakieś 6 lat temu i jeszcze dwa miesiące temu w dupie miałam testy i na nich sikanie
Czekalam grzecznie na @ którą regularnie się zawsze pojawiała i nawet jak się spóźnila ( co nigdy się nie wydarzyło) nie w głowie było mi sikac
Teraz coś z głową się porobiło
Wybaczcie mi - napewno to przejdzie
Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:Ciekawe... A moze to z zimna? Pootwieralam okna, zeby siuski przewietrzyc, a lato sie przeciez skonczylo...
Edit. Ale nie kuzwa, przeciez to nie kwestia tu i teraz, one mrowia mnie juz trzeci tydzien bez przerwy. Progesteron, na bank progesteron. Nie zbadam, bo tu sie nie da. W Polszy moze jak bede...Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Kurwa oszaleje ....
Przecież ja tam widzę kreskę, no powiedzcie że zemna jest ok ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/629cd6dca765.png
WIDZĘ!!!!!! :D:D:D:D:DZnowu.ta.kryska, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Kurwa oszaleje ....
Przecież ja tam widzę kreskę, no powiedzcie że zemna jest ok ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/629cd6dca765.png
Ja niestety nic nie widzę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Ciekawe... A moze to z zimna? Pootwieralam okna, zeby siuski przewietrzyc, a lato sie przeciez skonczylo...
Edit. Ale nie kuzwa, przeciez to nie kwestia tu i teraz, one mrowia mnie juz trzeci tydzien bez przerwy. Progesteron, na bank progesteron. Nie zbadam, bo tu sie nie da. W Polszy moze jak bede...
W jakim kraju mieszkasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:A gdyby tak przybliżyć
Parsleyek zerknij
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9b67550d31f.png
Dobra może ja też już oszalałam, bo jak patrze bokiem na ekran laptopa to widzę jakiś cień cienia cienia!MisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ona29 wrote:No ja też ale mamy ten sam stan " porabanych" hahaha więc pewnie sobie wmawiamy:-P
MisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Dobra może ja też już oszalałam, bo jak patrze bokiem na ekran laptopa to widzę jakiś cień cienia cienia!
No ja przepuscilam przez flitry i prawie na każdym ja widać
Test jest " świeży " więc nie przelezany
Jutro zrobię powtórke jeśli dziś widać to myślę że jutro powinno być mocniej
Jak nie będzie wyrzuce nie użyte testy do kosza !!!MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Posok82 lubią tę wiadomość