Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu kurcze strasznie Ci wyspoczuje. niestety organizm musi się oczyscic i nie jest to przyjemne. mam nadzieje, ze wiecej sie to nie powtorzy. ale na wszelki wypadek musisz miec w domu elektrolity na wyrownanie plynow, zebys sie nie odwodnila..
Truskaweczko Ty pytalas o bete? jesli tak to ta pierwsza rob, gonadotropina kosmowkowa.
ech wiecie dzis moj Maz powiedzial, ze nie chce kolejnego dziecka, ze ja sobie wymyslalam drugie i teraz siedze przy kalendarzu, obliczam a on nie chce. ze w ogole to juz dawno mial mi powiedziec....
ze moze kiedys.
oczywiscie klotnia na calego bo juz raz kilka miesiecy wstecz to samo mowil a potem sam chcial stsranek. i wtedy mu powiedzialam, ze jak jeszcze raz tak zmieni zdanie to mnie bardzo zrani, ze rkzwali mnie nA kawalki bo kobiety natura tak ja stworzyła, ze chce gromadki dzieci, meza i spokoju. ze to taka misja zyciowa... to mi odpowiedzial, ze ON DRUGIEGO DZIECKA MIAL NIE BEDZIE. MOZE KIEDYS.
wiec potoki lez, smutek i .... samotnosc. on sie wzial i zabral. pojechal na noc do rodziny bo ze ni y blizej na gielde jutro bedzie mial.
nie odzywa sie od 18tej.
dziewczyny tak mi kurde zle ; (
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Jejuuu Flexi nie wiem co powiedziec...
Cholerka gdyby mi mąż z takim tekstem wylecial to nie wiem co bym mu zrobila... urwac jajka w takim razie jak nie chce dzieci
ehhh facet nie rozumie ze kobieta ma w sobie tyle milosci ze może nią obdażyć wiele osób...Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
dziecko zawsze bedzie moja... z mezem moze byc roznie.
on nie rozumie, ze ja zaraz 28 na karku, ze cierpliwosc juz nie ta, ze po dlugim czasie roznicy znow lafowac sie w nieprzespane noce, gowna i zygi to bedzie trudne, ze chce odchowac dzieci i zalozyc swoja firme, ze juz teraz mam klopoty by zajsc a co dopiero... kiedys pozniej.
rycze caly czas jak tylko Igor poszedl spac. tak mnie serce z zalu i rozczarowania boli, ze to gorczy bol niz jedna krecha na tescie...
-
nick nieaktualnyFlexi wiem co czujesz... mój mąż też chciał jak się udało to cieszył się bardzo a teraz po wszystkim sie przestraszył i tez nie chce narazie... powiedziałam mu ze zawsze wiedziałam że ja chcę dziecko a on jeszcze nie i pewnie zgodził się bo myślał że się nie uda a tu się udało i juz się cieszył a teraz jak wyszło jak wyszło to znowu może się wycofać. .. faceta nie ogarniesz...
-
Vesna moze boi sie ze drugie bedzie jak Mlody. turbo wymagajacy. 5,5 miesiaca kolek i praktycznie non stop placzu. co przeszlismy to nasze... w szpitu z nim lezalam bo z odwodnienia lal mi sie przez rece. ponad tydzien w izolatce. teraz jak Igor jest "mobilny i chodzacy" to pol minuty ns miejscu nie usiedzi, jest baaaaaaaaardzo temperamentny i glosny.
znajomi nie wierza dopoki nie zobaczą, w rodzinie mowia. na niego tornado lub furiat. taki jest choc najslodszy na swiecie.
ja więcej jestem w domu, obowiazki przy dziecku w wiekszosci przeszy na mnie, ciaze tez ja przechodze a on.... on nie chce drugiego buuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 20:49
-
Jeju naprawde bardzo Ci wspołczuję, przez internet jest ciężko pocieszyć drugą osobę więc pomyśl chociaż, że po drugiej stronie ekranu jest ktoś kto wysyła Ci ogromne uściski i słowa wsparcia NIE DAJ SIĘ FACETOWI!
Coś z przymrużeniem oka:
"weź pod pachę chłopca swego
idź nad rzeczkę utop jego
potem krzyknij "juchu hej"
o jednego głupka mniej !"Flexi, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
LenaZ wiesz ja mu powiedzialam w zlosci, ze w takim razie niech sam sie zadowala ja nie chcr z nim seksu.
wiem, ze glupio i zle ale jestem zla i czuje sie jakby jakas czastka mnie umarla.
poza tym chyba nie ma sensu juz ovufriend. sama ze soba nie zmajstruje bobasa
-
Flexi wrote:LenaZ wiesz ja mu powiedzialam w zlosci, ze w takim razie niech sam sie zadowala ja nie chcr z nim seksu.
wiem, ze glupio i zle ale jestem zla i czuje sie jakby jakas czastka mnie umarla.
poza tym chyba nie ma sensu juz ovufriend. sama ze soba nie zmajstruje bobasa
Moze wyplakujesz teraz oczy a on wroci, przeprosi Cię i powie że nie chcial powiedziec tego co powiedzial? Daj mu czas i nie placz! My nie damy Ci się tu smucić Kochana! Nie z nami te numery! -
Flexi wrote:Aniu kurcze strasznie Ci wyspoczuje. niestety organizm musi się oczyscic i nie jest to przyjemne. mam nadzieje, ze wiecej sie to nie powtorzy. ale na wszelki wypadek musisz miec w domu elektrolity na wyrownanie plynow, zebys sie nie odwodnila..
Truskaweczko Ty pytalas o bete? jesli tak to ta pierwsza rob, gonadotropina kosmowkowa.
ech wiecie dzis moj Maz powiedzial, ze nie chce kolejnego dziecka, ze ja sobie wymyslalam drugie i teraz siedze przy kalendarzu, obliczam a on nie chce. ze w ogole to juz dawno mial mi powiedziec....
ze moze kiedys.
oczywiscie klotnia na calego bo juz raz kilka miesiecy wstecz to samo mowil a potem sam chcial stsranek. i wtedy mu powiedzialam, ze jak jeszcze raz tak zmieni zdanie to mnie bardzo zrani, ze rkzwali mnie nA kawalki bo kobiety natura tak ja stworzyła, ze chce gromadki dzieci, meza i spokoju. ze to taka misja zyciowa... to mi odpowiedzial, ze ON DRUGIEGO DZIECKA MIAL NIE BEDZIE. MOZE KIEDYS.
wiec potoki lez, smutek i .... samotnosc. on sie wzial i zabral. pojechal na noc do rodziny bo ze ni y blizej na gielde jutro bedzie mial.
nie odzywa sie od 18tej.
dziewczyny tak mi kurde zle ; (
Mój E. też jak jest wkurzony to mówi że nie chce teraz dziecka ale pewnie tylko dlatego że nam nie wychodzi ;( niestety faceci są w gorącej wodzie kompani i chcą już...! a jeśli mówił Ci że nie chciał to pewnie w złości jak się para kłóci to zawsze coś w nerwach jest powiedziane i nie myślimy czy zraniliśmy tą osobę czy nie,a jeśli się nie odzywa to pewnie chcę przemyśleć sprawę i pewnie będzie tak że jutro z bukietem róż i przeprosinami zastaniesz go w progu drzwi
-
Flexi nie łam się. Za pare dni mu przejdzie i znów będzie chciał drugie dziecko. Wiesz faceci są straszni. Mój mąż też nie rozmawia o uczuciach, nie powie konkretnie o co chodzi tylko tak krąży wokół tematu.
Nie martw się, a słowa wypowiedziane w złości często są nie przemyślane. Emocje opadną i porozmawiacie sobie.
Lena Z. ten tekst z przymrużeniem oka - świetny. I tylko tak zrobić!Lena Z. lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Flexi wrote:kwiaty to ja sobie sama kupuje...
a od tego zaczela sie klotnie, ze powiedzial spokojnie ze nie chce.
powiedzial jak zauwazyl, ze sobie wykres uzupelniam
Nikt nie odgadnie facetów tak już niestety jest mają zmienne zdania gorzej jak my !
P.s nie opuszczaj ovu bo naprawdę będzie nam przykro jak od nas odejdziesz,odpowiedziałaś na różne pytania jesteś pomocną kobitką i wgl.
także nie martw się szybko się ułoży a u nas masz wsparcie kochanaMonika1357, Lena Z. lubią tę wiadomość