Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedzę z mężem, pijemy piwko. Nie odzywamy sie do siebie. On ogląda film, a ja piszę z wami. niby nie jesteśmy pokłóceni, ale jakoś rozmowni też nie.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
W sumie mogłabym zadzwonic bo nie jestesmy pokłoceni, jak wychodzil to byliśmy w mega dobrych humorach bo wyglupialismy sie na lożku i smialismy sie z niczego haha ale ja tez nie moge mu za bardzo pokazywac jak mi zalezy dam mu czas do 22
-
Lena Z. wrote:Ale ja wlasnie nie bede dzwonic! Zrobie mu kazanie jak wroci. JUŻ JA GO PRZYWITAM!
Mój mąż ja wraca za chwilkę czyli kilka godzin to wchodzi z oczami jak kot ze szreka.ZakręconaOna, Lena Z., Rudziutka7 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Mial jechac do brata ale czuje ze zajrzal tez do swojej kuzynki ktora mieszka obok bo tam u niej moze palic papierochy do woli a ja sie na niego dre jak pali wiec nie pali przy mnie... Czuje sie jak wolny ptak i nie wraca hahahaha juz ja mu dam!
-
Lena Z. wrote:Wasi faceci też palą?
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
a tak na serio to nie moge sie na niego za bardzo drzec bo musimy isc sie troche poprzytulać dzisiaj hahaha niby teoretycznie nie mam dni plodnych teraz ale teoria a praktyka to czasem dwie rozne rzeczy
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:a tak po za tematem to zrobiłam sobie fasolkę szparagową mniam! jakoś tak mnie ochota naszła chce ktoś? z bułeczką tartą
O tak, ja poproszę uwielbiam, a mój mąż kocha chyba bardziej niż mnie;)
Lena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Lena Z. wrote:a tak na serio to nie moge sie na niego za bardzo drzec bo musimy isc sie troche poprzytulać dzisiaj hahaha niby teoretycznie nie mam dni plodnych teraz ale teoria a praktyka to czasem dwie rozne rzeczy
-
noooooo ja tez fasolke uwielbiam!
Dziewczyny moj Piotr pali i wstyd sie przyznac ale i mi sie zdarza raz na ruski rok od niego pociagnac.
btw moja mama palila cala ciaze i mam tyle palcow co trzeba i raczej normalna jestemLena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość