Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No co Ty kochana , nie ma możliwości wyjścia nic bez owulacji a u mnie ewidentnie jej nie było i nie bedzie ;(((( za późno już chyba nawet
-
Truskaffeczko to może taki przypadek jeden na milion Ale Ja nie bede takim przypadkiem już nie przesadzajmy i nie wymyślajmy .
Mam nadzieje , że chociaż @ przyjdzie szybko to szybciej zacznę też nowy cykl i może w następnym się uda licze na to ) bardzo -
mam nadzieje Zakrecona, ze @ przyjdzie szybko i zaczniesz kolejny cykl przyjemnosci
hmmm a ja ostatnio czytalam, ze moze byc owulacja, jest wszystko jak powinno z tym ze ... brakuje pecherzyka.
to kurde niby cialo kobiety jest nastawione na noszenie ciazy a tu takie klody organizm sam sobie rzuca pod nogi
-
no daj spokój ... Też mam taką nadzieje ... mam od trzech dni delikatne bóle w podbrzuszu jakby na okres ale sto razy lżejsze ale nic nawet plamienia nie ma ;/ może sie rozbuja coś i przyjdzie . Ja tu czytałam z Truskaffeczką wgle , że mają dziewczyny stwierdzony brak owulacji przez lekarzy i okazuje sie , że zasłysz i tak . Różnie to widzę bywa z organizmem kobiety
-
ZakręconaOna wrote:no daj spokój ... Też mam taką nadzieje ... mam od trzech dni delikatne bóle w podbrzuszu jakby na okres ale sto razy lżejsze ale nic nawet plamienia nie ma ;/ może sie rozbuja coś i przyjdzie . Ja tu czytałam z Truskaffeczką wgle , że mają dziewczyny stwierdzony brak owulacji przez lekarzy i okazuje sie , że zasłysz i tak . Różnie to widzę bywa z organizmem kobiety
-
hej Paniom 2014 mam nadzieje ,ze uda sie kazdej ktora tu pisze ,dolaczam sie mimo iz to juz tyle miesiecy staran ale wierze ,ze sie w tym roku uda jeszcze :)powodzenia ,jesli nie mi to na bank ktoras z Was bedzie za jakis czas szczesliwa posiadaczka zielonej kropeczki
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
paulad11 wrote:hej Paniom 2014 mam nadzieje ,ze uda sie kazdej ktora tu pisze ,dolaczam sie mimo iz to juz tyle miesiecy staran ale wierze ,ze sie w tym roku uda jeszcze :)powodzenia ,jesli nie mi to na bank ktoras z Was bedzie za jakis czas szczesliwa posiadaczka zielonej kropeczki
paulad11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Jestem pierwsza ?
zdycham po wczorajszej imprezce kac jak ch... głowa boli nie dobrze mi bleeeeee
wypiłam 2 drinki duże , prawie całą butelkę wina i trochę piwa co by uratować mojego A. od zgonu ale wyszło że oby dwoje prawie padliśmy .... Rosołek właśnie zrobiłam wychlipałam 2 szklanki i kładę się spać . Po 3 usnęłam grrr .
A wy znów imprezka wczoraj osz wy jedne
uciekam lulać
papapapapa :*
aaaa i witam nową staraczke Paulad11Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Oj Lamdryneczko no to zaszalalas. oby kac szybko minal
A co do tych cykli bezowulacyjnych to moja kumpela ma pcos. od lat stwierdzone. a w styczniu bedzie rodzic drugie dziecko. lekarze od kiedy skonczyla 16 lat to jej mowili ze w ciaze w jej przypadku nigdY nie zajdzie.
dla kazdego jest nadzieja. szkoda tylko ze z cierpliwoscia krucho.
Paulad11 witam!Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
paulad11 wrote:hej Paniom 2014 mam nadzieje ,ze uda sie kazdej ktora tu pisze ,dolaczam sie mimo iz to juz tyle miesiecy staran ale wierze ,ze sie w tym roku uda jeszcze :)powodzenia ,jesli nie mi to na bank ktoras z Was bedzie za jakis czas szczesliwa posiadaczka zielonej kropeczki
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny Widze że znów rozmowy nocą były U mnie zaczyna się budzić nadzieje na owulke Wczoraj prawy jajnik mnie tak bolał ze dramat Temperatura w górę poszła i wilgotno jak nie wiem Szyjka jeszcze twarda ale otwarta Serduszkujemy ile się da
Paulad11 witam!