Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Truskaffeczko jednym słowem
Nie ma to jak wsparcie od drugiej kobitki jeszcze z takimi samymi problemami jak My .
nie ma nic cenniejszego .:*
No oby się pogodzili bo sytuacja , która u nich wynikła nie była za ciekawa ;-( i ciekawe czy Lena Z głośniki sprawdziła hahaha
Landryneczko jeżeli okaże się , że też bede miała owulke w co wątpie to znów będę miała taki długi cykl ;/ a jak nie to i tak bede musiała wywoływać tabsami @ bo inaczej przyjdzie wtedy kiedy będzie miała życzenie ;-/ Dziewczynki wszystko będzie dobrze , a Ty Truskaffeczko jutro na bete idziesz tak ? ;* -
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:To dobrze czyli nie miał nic do ukrycia porządny chłop
Mój też taki jest nic przede mną nie ukryje
i jaj jednak mu nie urwałam
-
Landryneczka wrote:Oo wreszcie jesteście
ja chyba chora będę bo zimno mi strasznie -
Flexi wrote:Aniu kurcze strasznie Ci wyspoczuje. niestety organizm musi się oczyscic i nie jest to przyjemne. mam nadzieje, ze wiecej sie to nie powtorzy. ale na wszelki wypadek musisz miec w domu elektrolity na wyrownanie plynow, zebys sie nie odwodnila..
Truskaweczko Ty pytalas o bete? jesli tak to ta pierwsza rob, gonadotropina kosmowkowa.
ech wiecie dzis moj Maz powiedzial, ze nie chce kolejnego dziecka, ze ja sobie wymyslalam drugie i teraz siedze przy kalendarzu, obliczam a on nie chce. ze w ogole to juz dawno mial mi powiedziec....
ze moze kiedys.
oczywiscie klotnia na calego bo juz raz kilka miesiecy wstecz to samo mowil a potem sam chcial stsranek. i wtedy mu powiedzialam, ze jak jeszcze raz tak zmieni zdanie to mnie bardzo zrani, ze rkzwali mnie nA kawalki bo kobiety natura tak ja stworzyła, ze chce gromadki dzieci, meza i spokoju. ze to taka misja zyciowa... to mi odpowiedzial, ze ON DRUGIEGO DZIECKA MIAL NIE BEDZIE. MOZE KIEDYS.
wiec potoki lez, smutek i .... samotnosc. on sie wzial i zabral. pojechal na noc do rodziny bo ze ni y blizej na gielde jutro bedzie mial.
nie odzywa sie od 18tej.
dziewczyny tak mi kurde zle ; (Nic mu nie mów, że owulacja się zbliża czy śluz jest taki a siaki. Wtedy może będzie mu łatwiej?
Wspieram -
Landryneczka wrote:Truskaffeczka , werni kciukam za II kreseczki na teście
Dzieki, ale watpie ze z tego cos bedzie. Zaraz po @ serduszkowalismy to watpie ze tak dlugo by utrzymalo sie. Niestety mamy przerwe do pazdziernika ja jestem w Pl a moj w De. -
nick nieaktualny
-
paulad11 wrote:hej Paniom 2014
mam nadzieje ,ze uda sie kazdej ktora tu pisze ,dolaczam sie mimo iz to juz tyle miesiecy staran ale wierze ,ze sie w tym roku uda jeszcze :)powodzenia ,jesli nie mi to na bank ktoras z Was bedzie za jakis czas szczesliwa posiadaczka zielonej kropeczki