Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena Z. wrote:Hahahah nie zglosiłaś sie po majty wiec mm dzis bardzo udana niedziele bo Twoje majty bardzo ładnie sie na mnie prezentują bardzo wygodne hahahah
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:To dobrze czyli nie miał nic do ukrycia porządny chłop Mój też taki jest nic przede mną nie ukryje
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem tylko nadrabialam.
Dziewuchy a wiec Malzon pojawil sie kolo poludnia i poszlismy na kompromis. .. jeden miesiąc opuszczamy staran... znaczy on rak mysli. bo ja tam mu nie mowie kiedy mam dni plodne wiec... Poza tym jak on sie boi podjac decyzje to ktos za niego musi to zrobic. wiecie. .. facet to glowa rodziny ale baba to szyja co kreci ta glowa
ej jestescie Kochane tak czekacie
trzymam kciuki za 2 krechy!
Truskaweczko moja na bete potrzebna Ci tylko zyla i pobieraja taka mala fiolke ale nie pamiętam objetosciLandryneczka, Lena Z., Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:Nie wiem czy ja taka głupia jestem czy co ale jak to widze to gęba mi się śmieje... aż mój pyta co tam takiego śmiesznego wyczytałam
Nawet nie ważne czym mnie wkurzył - pierwszy dzień @ to byle czym! Wzięłam pazłotko po czekoladzie i mu jedno szkło w okularach okleiłam, a drugie owinęłam gumką! A co! Złośliwość kobieca! Chichrałam się, a on z kibelka krzyczy: co mnie tak znów śmieszy? hehe
A potem założył i tak chodził Ale przynajmniej już był spokojnyLena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudziutka7 wrote:U mnie tak samo. Dziuba sie zdrzemnął, ja się chichram a on oko otwiera i patrzy na mnie jak na głupią! A wiecie co mu wczoraj zrobiłam jak mnie wkurzył?
Nawet nie ważne czym mnie wkurzył - pierwszy dzień @ to byle czym! Wzięłam pazłotko po czekoladzie i mu jedno szkło w okularach okleiłam, a drugie owinęłam gumką! A co! Złośliwość kobieca! Chichrałam się, a on z kibelka krzyczy: co mnie tak znów śmieszy? hehe
A potem założył i tak chodził Ale przynajmniej już był spokojnyRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudziutka7 wrote:U mnie tak samo. Dziuba sie zdrzemnął, ja się chichram a on oko otwiera i patrzy na mnie jak na głupią! A wiecie co mu wczoraj zrobiłam jak mnie wkurzył?
A potem założył i tak chodził Ale przynajmniej już był spokojny
a to mu psikusa zrobiłaś i dobrze
Ja mojemu kiedyś mega cene wielką na plecy przykleiłam i tak chodził też po sprzeczce ;PRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Ale na poprawę humoru otwórzcie ten gif
Próbowałam go włożyć tutaj aby otworzył się na forum ale niestety nie udało się :d
http://fetes-isledenoe.franceserv.fr/Image/Danseuse05.gifLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny