Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Flexi wrote:jestem jestem tylko nadrabialam.
Dziewuchy a wiec Malzon pojawil sie kolo poludnia i poszlismy na kompromis. .. jeden miesiąc opuszczamy staran... znaczy on rak mysli. bo ja tam mu nie mowie kiedy mam dni plodne wiec... Poza tym jak on sie boi podjac decyzje to ktos za niego musi to zrobic. wiecie. .. facet to glowa rodziny ale baba to szyja co kreci ta glowa
ej jestescie Kochane tak czekacie
trzymam kciuki za 2 krechy!
Truskaweczko moja na bete potrzebna Ci tylko zyla i pobieraja taka mala fiolke ale nie pamiętam objetosci
a ogólnie rzecz biorąc masz racje w ogóle mu nie mów kiedy masz dni płodne bo może faktycznie się tym stresuje,i wtedy nie będzie takich napięć jak teraz
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
on zly nie bedzie... bedzie sie cieszyl jesli sie uda. sex jest mega spoko a jak mozna zmajstrowac bobo to ja jestem za. i tak pewnie w czwartek babka wysle mnie na badania i moze bedziw roznie z wynikami.
powiedzial, ze on nie chce celowac czy cos tylko zeby samo wyszlo.
w ogole to ja nie jestem jakas manipulantka tylko szczesciu trzeba pomagac a jeden miesiac w ta czy tamta to co to za roznica?
a co do gifow to ja na telefonie siedze i mi ciezko je ogarnac.
a i fb mi sie oodoba pomysł. .. tam tez mozemy sobie grupe zalozyc w zasadzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlexi wrote:on zly nie bedzie... bedzie sie cieszyl jesli sie uda. sex jest mega spoko a jak mozna zmajstrowac bobo to ja jestem za. i tak pewnie w czwartek babka wysle mnie na badania i moze bedziw roznie z wynikami.
w ogole to ja nie jestem jakas manipulantka tylko szczesciu trzeba pomagac a jeden miesiac w ta czy tamta to co to za roznica?
a i fb mi sie oodoba pomysł. .. tam tez mozemy sobie grupe zalozyc w zasadzie
no dokładnie ukryta grupe i wgl co nie zmienia faktu że tu nie będziemy pisać bo nie każdy będzie chciał się ujawnić więc spokojnie -
Landryneczka wrote:Rudziutka nic na siłę
Spytałam po prostu Bo z kilkoma dziewczynami już wymieniałam się więc pomyslałam że zaproponuje tez wam ale rozumiem jak ktos nie chce bo to jednak się ujawniamy wtedy -
Flexi wrote:on zly nie bedzie... bedzie sie cieszyl jesli sie uda. sex jest mega spoko a jak mozna zmajstrowac bobo to ja jestem za. i tak pewnie w czwartek babka wysle mnie na badania i moze bedziw roznie z wynikami.
a i fb mi sie oodoba pomysł. .. tam tez mozemy sobie grupe zalozyc w zasadzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w wiadomościach może lepiej bo takto tutaj każdy ma dostęp nie tylko z naszego forum a jednak chcemy siebie poznać , obejrzeć a nie , żeby wszyscy oglądali ;-)takie moje zdanie robaczki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:34
Truskaffeczka lubi tę wiadomość