Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Flexi wrote:Truskaffeczko ja cale to techniczne zaplecze co i jak i kiedy sie dzieje przy owulacji i ciazy to mam w malym palcu. kazdego dnia przed snem staram sie poszerzec wiedze. stad czasem cos tam wiem jak odpowiedziec.
Monika1357, Vesna, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Flexi wrote:moj maz to fajny facet... tylko to tak jest ze osoba ktora kochamy potrafi zranic najmocniej.
To prawda, nikt tak cię nie zrani jak ktoś na kim ci zależy.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Wróciłam kochane byłam na zakupach dlatego się wykruszyłam
Flexi kochanie przykro , że Ci tak powiedział ale zrozum sama jacy są faceci , tak jak , któraś z dziewczyn już tu powiedziała " w gorącej wodzie kąpani , że chcieli by wszystko na już " ... może jego po prostu to przerosło wszystko , że staracie się i nie pykło ... Faceci są tacy niektórzy , że najpierw powiedzą a później pomyślą i przyczłapie się z przeprosinami jak przemyśli ... nie ładnie z jego strony , że jak problem to uciekł do rodziny na noc zamiast wyjaśnić wszystko na spokojnie ale no tacy Oni już są .
" Z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej " kochana ... nie załamuj się ! Na pewno chce tego drugiego dziecka
Truskaffeczko Ja tak kocham paste jajeczną a nie mogę buuuuu ;-((((((Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Wróciłam kochane byłam na zakupach dlatego się wykruszyłam
Flexi kochanie przykro , że Ci tak powiedział ale zrozum sama jacy są faceci , tak jak , któraś z dziewczyn już tu powiedziała " w gorącej wodzie kąpani , że chcieli by wszystko na już " ... może jego po prostu to przerosło wszystko , że staracie się i nie pykło ... Faceci są tacy niektórzy , że najpierw powiedzą a później pomyślą i przyczłapie się z przeprosinami jak przemyśli ... nie ładnie z jego strony , że jak problem to uciekł do rodziny na noc zamiast wyjaśnić wszystko na spokojnie ale no tacy Oni już są .
" Z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej " kochana ... nie załamuj się ! Na pewno chce tego drugiego dziecka
Truskaffeczko Ja tak kocham paste jajeczną a nie mogę buuuuu ;-(((((( -
Kuźwa za Nim Ja ją skończe to wieki miną ... nie mam dokładnej daty jak schudne tyle ile potrzebuje i przy okazji wyzdrowieje to bede znała date hehe:( więc suwaczek tu zbędny ;(
No ale wtedy jak dorwę się do pasty to kilogramami będę jadła hahaha -
Lena Z to telefon i dzwonimy a nie się zamartwiamy . Powiedz mu jak wróci , że tęsknisz za Nim i nie chcesz żeby Cie tak zostawiał bo widujecie się i tak dość rzadko ... no co się z tymi facetami dzieje ;o ...
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Flexi wrote:hmmmm to nie tak. on nigdy nie byl tak nakrecony na bobo drugie... raczej pomagal i chcial. to ja bardzo bardzo chce
-
ZakręconaOna wrote:Lena Z to telefon i dzwonimy a nie się zamartwiamy . Powiedz mu jak wróci , że tęsknisz za Nim i nie chcesz żeby Cie tak zostawiał bo widujecie się i tak dość rzadko ... no co się z tymi facetami dzieje ;o ...
Ja mam nadzieję że dzisiaj będę miała