X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystkie laski przeniosly sie na fejsa : P Ostatnio juz myslalam ze mi sie udalo byl cien na tescie, bole podbrzusza jak przy @ i ciagle mi slabo bylo a wczoraj mega wrazliwe zeby na wszystko, dzis juz normalnie sie czuje poki co i test negatywny wiec ten cien pewnie wczesniej mi sie wydawal czy co :P
    mam nadzieje ze @ nie przyjdzie w tym tygodniu :)

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjdzie za 9 miesięcy najwcześniej :)

kajulka, Lena Z., Vesna lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    a jakie witaminki bierzecie, ja jak narazie tylko biore kwas foliowy ale mysle tez nad żelazem.
    ja biore kwas foliowy, magnez z wit B6, wapń, cynk i wit C...
    I to by było na tyle :)
    no i staram się ćwiczyc często bo czytałam ostatnio że to stabilizuje poziom hormonów :)

werni lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę zacząć ćwiczyć regularnie! 2-3 razy w tygodniu. Najlepiej wychodziłoby mi bieganie... zobaczymy...
    A poza tym, przez te nocne imprezy z Wami nie mam w domu obiadu ;) Mąż zdziwiony...2pisze.gif

Lena Z. lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Ja też chcę zacząć ćwiczyć regularnie! 2-3 razy w tygodniu. Najlepiej wychodziłoby mi bieganie... zobaczymy...
    A poza tym, przez te nocne imprezy z Wami nie mam w domu obiadu ;) Mąż zdziwiony...2pisze.gif
    Niech się przyzwyczaja! :D

Vesna, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie ma szans żebym nadrobiła wszystko co naskrobałyście bo jak wyjeżdżałam to było chyba 80 max 90 stron ;)
    Jakieś dobre wieści? Któraś zobaczyła dwie kreseczki? :)
    U mnie prolaktyna pokazała na co ją stać- @ dostałam w 25dc. W czwartek rano idę robić z obciążeniem a popołudniu mam wizytę u innego ginekologa. Zobaczymy co powie.
    Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
    A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
    A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?
    To może tak szybko:
    wit C wspomaga jakość śluzu szyjkowego,
    wapń wpływa na równowagę hormonalną,
    a cynk ma wpływ na jajniki, bierze udział w regulacji i wytwarzaniu hormonów płciowych. Jest niezbędny do wytwarzania komórek jajowych.

Ale teraz już uciekam na kontrole do ginekologa dziewuszki bo muszę sprawdzić co z moją torbielką po miesiącu :)do potem papa :*

dziecko-dziewczynka.gif
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to objaw ale podwyzszylo mi sie libido hehe :) w nocy o 3 obudzialam mojego meza, teraz on jest w pracy a ja mam znowu ochote, ja nie wiem co sie ze mna dzieje

Vesna, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie nasz truskaweczka. jak test? trzymam kciuki zeby byl pozytywny !!! :D

Vesna lubi tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwierze z Ciebie kajulka :D

Truskaffeczka miała na bete isć czy sikańca robić, bo już się zamotałam?

• kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba sikanca

hchy3e3kuak68fwg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka mowila ze pojdzie sikanca z rana zrobic i na bete miala isc , ciekawa jestem wyniku jak nie wiem co hehe Lena Z mam nadzieje ze sie wchlonela torbiel . kurcze klawiatura mi sie pieprzy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to cierpliwie czekamy na wieści!! Dobre wieści!!

I dupa z wcześniejszego wyjścia z pracy :(

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
    Buziaki

Lena Z., Vesna lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to do później Rudziutka ;-) idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Lena Z mam nadzieje ze sie wchlonela torbiel .
    tak kochana! :) ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka :D
    tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów :)
    tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
    Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ :) a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
    to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? :) który lachon mi odpowie? :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
    Buziaki
    ok, czekamy na Ciebie :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No to do później Rudziutka ;-) idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha
    ojej... a u nas świeci słońce :D przesyłam Ci trochę promyczków :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    tak kochana! :) ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka :D
    tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów :)
    tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
    Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ :) a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
    to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? :) który lachon mi odpowie? :)
    Dziwne bo Ja też przy wszystkich badaniach miałam robioną teraz cytologie w kwietniu , nie musiałam prosić sam przepisał z innymi badaniami ale płaciłam za Nią to fakt . Mogłaś powiedzieć , że chcesz i zapłacić no trudno .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też piękne słonko świeci :) Rano było tylko 8 stopni! Brrrry! Zimno!

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ