X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wszystkie laski przeniosly sie na fejsa : P Ostatnio juz myslalam ze mi sie udalo byl cien na tescie, bole podbrzusza jak przy @ i ciagle mi slabo bylo a wczoraj mega wrazliwe zeby na wszystko, dzis juz normalnie sie czuje poki co i test negatywny wiec ten cien pewnie wczesniej mi sie wydawal czy co :P
    mam nadzieje ze @ nie przyjdzie w tym tygodniu :)

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjdzie za 9 miesięcy najwcześniej :)

kajulka, Lena Z., Vesna lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    a jakie witaminki bierzecie, ja jak narazie tylko biore kwas foliowy ale mysle tez nad żelazem.
    ja biore kwas foliowy, magnez z wit B6, wapń, cynk i wit C...
    I to by było na tyle :)
    no i staram się ćwiczyc często bo czytałam ostatnio że to stabilizuje poziom hormonów :)

werni lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę zacząć ćwiczyć regularnie! 2-3 razy w tygodniu. Najlepiej wychodziłoby mi bieganie... zobaczymy...
    A poza tym, przez te nocne imprezy z Wami nie mam w domu obiadu ;) Mąż zdziwiony...2pisze.gif

Lena Z. lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Ja też chcę zacząć ćwiczyć regularnie! 2-3 razy w tygodniu. Najlepiej wychodziłoby mi bieganie... zobaczymy...
    A poza tym, przez te nocne imprezy z Wami nie mam w domu obiadu ;) Mąż zdziwiony...2pisze.gif
    Niech się przyzwyczaja! :D

Vesna, Rudziutka7 lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, nie ma szans żebym nadrobiła wszystko co naskrobałyście bo jak wyjeżdżałam to było chyba 80 max 90 stron ;)
    Jakieś dobre wieści? Któraś zobaczyła dwie kreseczki? :)
    U mnie prolaktyna pokazała na co ją stać- @ dostałam w 25dc. W czwartek rano idę robić z obciążeniem a popołudniu mam wizytę u innego ginekologa. Zobaczymy co powie.
    Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
    A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
    A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?
    To może tak szybko:
    wit C wspomaga jakość śluzu szyjkowego,
    wapń wpływa na równowagę hormonalną,
    a cynk ma wpływ na jajniki, bierze udział w regulacji i wytwarzaniu hormonów płciowych. Jest niezbędny do wytwarzania komórek jajowych.

Ale teraz już uciekam na kontrole do ginekologa dziewuszki bo muszę sprawdzić co z moją torbielką po miesiącu :)do potem papa :*

dziecko-dziewczynka.gif
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to objaw ale podwyzszylo mi sie libido hehe :) w nocy o 3 obudzialam mojego meza, teraz on jest w pracy a ja mam znowu ochote, ja nie wiem co sie ze mna dzieje

Vesna, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie nasz truskaweczka. jak test? trzymam kciuki zeby byl pozytywny !!! :D

Vesna lubi tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Vesna Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwierze z Ciebie kajulka :D

Truskaffeczka miała na bete isć czy sikańca robić, bo już się zamotałam?

• kajulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba sikanca

hchy3e3kuak68fwg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka mowila ze pojdzie sikanca z rana zrobic i na bete miala isc , ciekawa jestem wyniku jak nie wiem co hehe Lena Z mam nadzieje ze sie wchlonela torbiel . kurcze klawiatura mi sie pieprzy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to cierpliwie czekamy na wieści!! Dobre wieści!!

I dupa z wcześniejszego wyjścia z pracy :(

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
    Buziaki

Lena Z., Vesna lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to do później Rudziutka ;-) idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Lena Z mam nadzieje ze sie wchlonela torbiel .
    tak kochana! :) ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka :D
    tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów :)
    tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
    Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ :) a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
    to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? :) który lachon mi odpowie? :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
    Buziaki
    ok, czekamy na Ciebie :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No to do później Rudziutka ;-) idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha
    ojej... a u nas świeci słońce :D przesyłam Ci trochę promyczków :)

dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z. wrote:
    tak kochana! :) ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka :D
    tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów :)
    tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
    Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ :) a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
    to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? :) który lachon mi odpowie? :)
    Dziwne bo Ja też przy wszystkich badaniach miałam robioną teraz cytologie w kwietniu , nie musiałam prosić sam przepisał z innymi badaniami ale płaciłam za Nią to fakt . Mogłaś powiedzieć , że chcesz i zapłacić no trudno .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też piękne słonko świeci :) Rano było tylko 8 stopni! Brrrry! Zimno!

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ