Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
no i wszystkie laski przeniosly sie na fejsa : P Ostatnio juz myslalam ze mi sie udalo byl cien na tescie, bole podbrzusza jak przy @ i ciagle mi slabo bylo a wczoraj mega wrazliwe zeby na wszystko, dzis juz normalnie sie czuje poki co i test negatywny wiec ten cien pewnie wczesniej mi sie wydawal czy co
mam nadzieje ze @ nie przyjdzie w tym tygodniu -
werni wrote:a jakie witaminki bierzecie, ja jak narazie tylko biore kwas foliowy ale mysle tez nad żelazem.
I to by było na tyle
no i staram się ćwiczyc często bo czytałam ostatnio że to stabilizuje poziom hormonówwerni lubi tę wiadomość
-
Niech się przyzwyczaja!
Vesna, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, nie ma szans żebym nadrobiła wszystko co naskrobałyście bo jak wyjeżdżałam to było chyba 80 max 90 stron
Jakieś dobre wieści? Któraś zobaczyła dwie kreseczki?
U mnie prolaktyna pokazała na co ją stać- @ dostałam w 25dc. W czwartek rano idę robić z obciążeniem a popołudniu mam wizytę u innego ginekologa. Zobaczymy co powie.
Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Lenka, myślałam, że tylko ja jestem takim lekożercą bo ja biore eutryrox25, isoptin 120, beto zok 25 rano i wieczorem, bromergon, kwas foliowy, femibion i magnez z witaminą B6. W zeszłym miesiącu brałam jeszcze wiesiołek, ale już mi żołądek odmawia posłuszeństwa.
A na co bierzesz wapń, cynk i witaminę c?
wit C wspomaga jakość śluzu szyjkowego,
wapń wpływa na równowagę hormonalną,
a cynk ma wpływ na jajniki, bierze udział w regulacji i wytwarzaniu hormonów płciowych. Jest niezbędny do wytwarzania komórek jajowych.
Ale teraz już uciekam na kontrole do ginekologa dziewuszki bo muszę sprawdzić co z moją torbielką po miesiącu :)do potem papa :* -
Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
BuziakiLena Z., Vesna lubią tę wiadomość
-
No to do później Rudziutka idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha
-
ZakręconaOna wrote:Lena Z mam nadzieje ze sie wchlonela torbiel .
tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów
tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? który lachon mi odpowie?
-
Rudziutka7 wrote:Dziewczynki ja spadam po odbiór badań i do domu. Potem będę ale raczej tu na forum, bo przez komę fb nie chce mi działać... a kompa pewnie ukradnie mi mąż. Poza tym poszłabym na spacer albo gdzieś się przejść po obiadku.
Buziaki -
ZakręconaOna wrote:No to do później Rudziutka idź na spacerek ... też bym poszła na spacerek po obiedzie jakis ale u Mnie pada i jest zimno , muszę słuchajcie się ubrać juz w płaszcz jesienny ;/ . Wczoraj kupiłam sobię tak piękny , że szok . no musiałam hahaha
-
Lena Z. wrote:tak kochana! ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka
tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów
tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? który lachon mi odpowie?
Lena Z. lubi tę wiadomość