Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena Z. wrote:ojej... a u nas świeci słońce przesyłam Ci trochę promyczków
A no i cieszę się , że torbiel się wchłonełaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 15:08
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dziwne bo Ja też przy wszystkich badaniach miałam robioną teraz cytologie w kwietniu , nie musiałam prosić sam przepisał z innymi badaniami ale płaciłam za Nią to fakt . Mogłaś powiedzieć , że chcesz i zapłacić no trudno .
-
Lena Z. wrote:tak kochana! ufff... lekarz powiedzial że jestem zdrowiuuutka
tak sie ciesze... nie potrzeba mi wiecej problemów
tylko jedno mnie zastanawia... Zapytalam go czy moze mi zrobic cytologię bo dawno nie mialam, a on mi powiedzial ze jak nie mam ukonczonego 25 roku życia to za badanie bym musiala placic...
Ale ja juz raz mialam robiona cytologie i to chyba w wieku 20 lat choc nie mialam rzadnych problemow ginekologicznych i nawet o nią nie prosilam i wtedy to bylo na NFZ a teraz nagle nie chca mi badania zrobic...
to jak to jest? przepisy sie zmienily czy co? który lachon mi odpowie?
no dziwne, że kiedyś zrobili badanie, a teraz nie ;/
na pewno w okolicach 25 roku życia dostaniesz pocztą zaproszenie na cyto z NFZ - przynajmniej u mnie tak byłoLena Z. lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:no dziwne, że kiedyś zrobili badanie, a teraz nie ;/
na pewno w okolicach 25 roku życia dostaniesz pocztą zaproszenie na cyto z NFZ - przynajmniej u mnie tak było -
Lena Z. wrote:eeee to luz- mnie nie bedzie sie trzeba prosić jak mi przyslą zaproszenie
Ja chyba sama muszę sobie wysłać zaproszenie na cyto... Pora iść, bo już trochę czasu minęło. Póki co szukam nowego sensownego lekarza, co by w razie czego dobrze ciążę poprowadził. -
Rudziutka7 wrote:Wyniki pieknie w normie. Teraz monitoring I czekac czy da to efekt. Lece dalej, papatki
niech nam sie układa tak ładnie nadal.
Alleluja i do przodu! hahahaah
Paulina_2603, Cranberry, Rudziutka7, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:
AmenLena Z., Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Właśnie dobre wieści dzisiaj jak narazie i oby tak do wieczora U Mnie niby tez ta owulka wyznaczona dosc pozno ale nie wiem sama czy mam wierzyc ze była ...
-
Lena gratulacje!
Rudziutka to z tym wiesiolkiem jest tak: bierze sie go do dnia owulacji. bez recepty i to sa kapsulki np oeparol
a co do cytologi to robi sie ja raz na bodajze 5 lat chyba ze sa przeslanki typu ciaza czy niepokoja e objawy cos jak nadzerka czy cos. inaczej trzeba robic prywatnie.Lena Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super Dziewczyny, że same dobre wiadomości, oby tak dalej
Ja w czwartek idę zrobić prolaktynę z obciążeniem a później mam wizytę u gina, mam nadzieję, że będzie ciąg dalszy dobrych wiadomościLena Z. lubi tę wiadomość