Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Ja dziś o 14 wstałam
terazm mam dużo sprzątania i tak zaglądam co chwilką na neta
Truskaffeczka ?? Gdzie jest ? Mów co tam jak tam ?
Lena ty wariatko te obrazki twoje hahahhaha
ooo poczekaj ja Wam znajdę jeszcze lepsze rzeczy ale to potem bo teraz idę sobie poćwiczyc przy muzyce
jeżeli to prawda że w staraniu sie o dziecko wskazany jest wysilek fizyczny to się przemęczę i poskaczę trochęTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:O tu super Lenka, że wszystko dobrze ! To teraz do dzieła !!!!
wczoraj przed snem w ogóle nie myślałam o dziecku, skupiłam się tylko na nas, na mnie i mężu a podobno podczas takich spontanów najłatwiej zaciążyćCranberry, Truskaffeczka, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Cześć Laseczki
już z Agatką i Olką przywitałam się na fejsie
Otóż tak: Mój dzień wyglądał na zabiegany rano wstałam zrobiłam tego siuracza i znów I krecha WTF?! już sama nie wiem co mam myśleć może to owulka albo podświadomość płata mi figle ogólnie teraz czekam do @ i się nie stresuję ;P am i chciałam wejść z rańca mieście z tel. ale coś mi nie działa forum na fonie na poprawę dzisiaj z moim E. po południu musieliśmy się poprzytulać... i ogólnie nastrój mam lepszy zaraz po tym zasnęliśmy tak więc z 30 min temu wstałam ah i dzisiaj kupiłam kolejny test ciążowy w aptece ;P
P.s już w drugiej aptece się pytałam czy mają strumieniowy CZAICIE ŻE NIE? :d mają tylko płytkowe :d
Ok to ja się zabieram do czytania waszych postów
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Cześć Laseczki
już z Agatką i Olką przywitałam się na fejsie
Otóż tak: Mój dzień wyglądał na zabiegany rano wstałam zrobiłam tego siuracza i znów I krecha WTF?! już sama nie wiem co mam myśleć może to owulka albo podświadomość płata mi figle ogólnie teraz czekam do @ i się nie stresuję ;P am i chciałam wejść z rańca mieście z tel. ale coś mi nie działa forum na fonie na poprawę dzisiaj z moim E. po południu musieliśmy się poprzytulać... i ogólnie nastrój mam lepszy zaraz po tym zasnęliśmy tak więc z 30 min temu wstałam ah i dzisiaj kupiłam kolejny test ciążowy w aptece ;P
P.s już w drugiej aptece się pytałam czy mają strumieniowy CZAICIE ŻE NIE? :d mają tylko płytkowe :d
Ok to ja się zabieram do czytania waszych postów
no to czekamy razem do @ moze nie przyjdzieTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Otóż tak: Mój dzień wyglądał na zabiegany rano wstałam zrobiłam tego siuracza i znów I krecha
-
kajulka wrote:no to czekamy razem do @ moze nie przyjdzie
Ja już powinnam mieć, ale liczę, że mnie przez najbliższe 9 miesięcy będzie omijać.Lena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.