Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ech przebrnelam przez to morze gifow... fajne sa ale kurde duuuuuuuzo tego okropnie.
wiecie co ja to nie mam szansy mierzyc temperatury po 3 godzinach snu. Mlody sie budzi w nocy w takich godzinach, ze rano jak mierze o 7 to jestem tylko czSem po 3 a zwykle po 2...
-
Flexi wrote:ech przebrnelam przez to morze gifow... fajne sa ale kurde duuuuuuuzo tego okropnie.
wiecie co ja to nie mam szansy mierzyc temperatury po 3 godzinach snu. Mlody sie budzi w nocy w takich godzinach, ze rano jak mierze o 7 to jestem tylko czSem po 3 a zwykle po 2...
Współczuję Flexi ale i zazdroszcze z drugiej strony bo Ty juz masz dziecko i w dodatku takie kochane... ...
Właśnie skończyłam przeglądać Twoje zdjęcia bo duuużo ich masz i kurczę przy niektórych zdjęciach Twojego synka aż miałam świeczki w oczach...
Więc badź wdzięczna losowi za tego Skarba małego bo Ci go ukradnęTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Lenka wiesz Igor to moje najwieksze zyciowe dzielo. jest tubro zajebisty i nie oddam ale mega wymagajacy od poczatku. coz nie wszystkie dzieciaki to aniolki hi hi a moje ma temperament po mnie!
kurcze tak czasem mysle... moze ja nie powinnam o Igorze tu wspominac bo moze Wam przykrosc sprawiamLena Z., Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Flexi wrote:Lenka wiesz Igor to moje najwieksze zyciowe dzielo. jest tubro zajebisty i nie oddam ale mega wymagajacy od poczatku. coz nie wszystkie dzieciaki to aniolki hi hi a moje ma temperament po mnie!
kurcze tak czasem mysle... moze ja nie powinnam o Igorze tu wspominac bo moze Wam przykrosc sprawiam
piękne słowa "to moje najwieksze zyciowe dzielo"...
Cholerka jak ja bym już chciała to samo powiedzieć...
Truskaffeczka lubi tę wiadomość