Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena Z. wrote:nie wiem jak innym dziewczynom ale mi akurat nie, dlatego że ja dopiero 4-ty cykl się staram o dziecko...
piękne słowa "to moje najwieksze zyciowe dzielo"...
Cholerka jak ja bym już chciała to samo powiedzieć...Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:Jej... powygłupiałam się trochę a teraz chyba będę doła łapać...
Zaciążmy wszystkie w tym samym czasie to by była dopiero kilkukrotna radość! -
Flexi wrote:Lena nie doluj sie!
tylko dzialaj
nie dość że widzimy się tylko w wekendy... to jeszcze w dodatku teraz pojechał na dwa tygodnie...
Nie wiem kiedy mi owulacja wypadnie dokładnie bo to dopiero mój pierwszy cykl z ovufriend... Bo jeśli w ten weekend co go nie będzie to załamka
a jeśli jakoś teraz w tych dniach to modlę sie o to, by ten miniony weekend okazał się szczęśliwy i by plemniczki przetrwały do owulkiTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
hehe a ja wlasnie pisze z kumpelą o ubrankach i też o innych sprawach związanych z dzieckiem, mówi mi: nie odkladajcie wszystkiego na potem, lepiej powoli wszystko zbierac" ja jak narazie nie chce kupować łóżeczka czy wóżka, najpierw chce zaciążyć najlepiej w tym roku
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
werni wrote:hehe a ja wlasnie pisze z kumpelą o ubrankach i też o innych sprawach związanych z dzieckiem, mówi mi: nie odkladajcie wszystkiego na potem, lepiej powoli wszystko zbierac" ja jak narazie nie chce kupować łóżeczka czy wóżka, najpierw chce zaciążyć najlepiej w tym roku
-
Truskaffeczka wrote:
Także otwierajmy nasze gorrrące serducha i brzuchy he he
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Witajcie laseczki! Ustawię sobie takiego duużego plemniora na pulpicie to się mężuś zdziwi jak wróci rano
Lena Z., Truskaffeczka, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny