Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
u mnie też słoneczko ale ile stopni to nie wiem Martwię się bo od wczoraj boli mnie podbrzusze jak bym miała @,mam wrażenie że w gatkach mam pełno @ a jest zupełnie odwrotnie troszeczkę mokro od śluzu.Ból ustaje jak się położę albo położę na brzuch zimny obkład a wczoraj gdy się kąpałam w ciepłej wodzie to też mi ulżyło tempka spadła do 36,9 a jak Ty Kajulka i inne dziewczynki które nie chcą @ w tym tygodniu?werni lubi tę wiadomość
-
U mnie rano padało, a teraz słonko ale trzeba siedzieć w pracy :>
Dziewczyny mam pytanko do długocyklowych kobitek -> w 14 dniu cyklu miałam pęcherzyk dominujący 17 mm, od piątku mam zacząć brać Dupka na niski progesteron.
Jako, że jestem zupełnym amatorem w określaniu i obserwacji dni płodnych, kiedy mogę spodziewać się owulacji ? Biorąc pod uwagę moje długie cykle (mam odliczać 14 dni od pierwszego dnia następnego cyklu), opierać się na zaleceniach gina, że pęcherzeyk rośnie 2-3 mm na dobę, a ma 21 mm, gdy pęka, czy zdać się na czuja i obserwować śluz i temperaturę (choć nie wiem, czy robię do dobrze, bo dopiero zaczynam) ?
Help me!
-
Truskaffeczka wrote:Cześć dziewczynki
u mnie też słoneczko ale ile stopni to nie wiem Martwię się bo od wczoraj boli mnie podbrzusze jak bym miała @,mam wrażenie że w gatkach mam pełno @ a jest zupełnie odwrotnie troszeczkę mokro od śluzu.Ból ustaje jak się położę albo położę na brzuch zimny obkład a wczoraj gdy się kąpałam w ciepłej wodzie to też mi ulżyło tempka spadła do 36,9 a jak Ty Kajulka i inne dziewczynki które nie chcą @ w tym tygodniu?Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze a moze to fasoleczka daje o sobie znaki nigdy nic nie wiadomo . mi tempka od 3 dni spada o jeden stopien, wiec chyba nici z tego cyklu. czekam do piatku na @ . Od tych 3 dni tez mam wrazenie jakbym juz dostala @ , lece do lazienki a tam tylko troszke bialego gestego sluzu... a wrazenie jakbym cale majty miala mokre my to kobiety mamy przerabane
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Anooosiak86 wrote:U mnie rano padało, a teraz słonko ale trzeba siedzieć w pracy :>
Dziewczyny mam pytanko do długocyklowych kobitek -> w 14 dniu cyklu miałam pęcherzyk dominujący 17 mm, od piątku mam zacząć brać Dupka na niski progesteron.
Jako, że jestem zupełnym amatorem w określaniu i obserwacji dni płodnych, kiedy mogę spodziewać się owulacji ? Biorąc pod uwagę moje długie cykle (mam odliczać 14 dni od pierwszego dnia następnego cyklu), opierać się na zaleceniach gina, że pęcherzeyk rośnie 2-3 mm na dobę, a ma 21 mm, gdy pęka, czy zdać się na czuja i obserwować śluz i temperaturę (choć nie wiem, czy robię do dobrze, bo dopiero zaczynam) ?
Help me!
poobserwuj swoj cykl tempka i sluz zapisuj na ovu, juz po pierwszym cyklu bedziesz wiecej wiedziec powodzenia !nie odliczaj 14 dni, u mnie sie to nie sprawdza, mierz tempke a jak zobaczych chociaz nagly skok to dzialaj
https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.html tu sobie poczytaj wszystko -
Anooosiak86 wrote:U mnie rano padało, a teraz słonko ale trzeba siedzieć w pracy :>
Help me!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:54
-
Truskaffeczka wrote:hihi no dokładnie ale wiesz jak boli ból jest nie do opisania prycholi na japie mi wyszło trochę :d mąż jak wróci z pracy to zobaczy gargulca
-
Truskaffeczka wrote:Cześć dziewczynki
u mnie też słoneczko ale ile stopni to nie wiem Martwię się bo od wczoraj boli mnie podbrzusze jak bym miała @,mam wrażenie że w gatkach mam pełno @ a jest zupełnie odwrotnie troszeczkę mokro od śluzu.Ból ustaje jak się położę albo położę na brzuch zimny obkład a wczoraj gdy się kąpałam w ciepłej wodzie to też mi ulżyło tempka spadła do 36,9 a jak Ty Kajulka i inne dziewczynki które nie chcą @ w tym tygodniu?
może będzie zielona kropeczka:)Truskaffeczka lubi tę wiadomość