Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaffeczka wrote:zobaczymy ale tak żeby bolało czy jest to normalne?
właśnie nie wiem jak to jest z tym bolącym brzuchem, jak dobrze pamiętam to jest oznaka, hehe jak ostatnio mnie bolały jajniki to mój powiedział żeby mnie bolało bardzo mocno i kilka dni chce tak bardzo dzidziusiaTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 - to może faktycznie później będzie inaczej dawał dyspozycje, teraz wezmę, wg jego wytycznych ... Chociaż piszą niekiedy na forach, że nie wstrzymuje jednak owulki (że to mit) - ale im więcej człowiek czyta, tym bardziej głupieje ...
Dziękuję za pomoc :* -
werni wrote:właśnie nie wiem jak to jest z tym bolącym brzuchem, jak dobrze pamiętam to jest oznaka, hehe jak ostatnio mnie bolały jajniki to mój powiedział żeby mnie bolało bardzo mocno i kilka dni chce tak bardzo dzidziusia
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
werni wrote:właśnie nie wiem jak to jest z tym bolącym brzuchem, jak dobrze pamiętam to jest oznaka, hehe jak ostatnio mnie bolały jajniki to mój powiedział żeby mnie bolało bardzo mocno i kilka dni chce tak bardzo dzidziusia
-
kajulka wrote:mne tez moze bolec mocno i codziennie jesli miala by byc to ciaza to to zniose mnie w zeszlym tygodniu tak bolal brzuch na wysokosci macicy i jajnikow ze nie moglam ani sie schylac ani nic podnosic... jak przy bardzo ciezkiej @ pozniej wrazliwe zeby przez 2 dni a teraz nic hehhe dziwne rzeczy sie dzieja jak kobieta sie stara o dziecko
-
Truskaffeczka wrote:kochana mnie też może boleć dla dzidzi tak się już poświęcam że lekarstwa na ten ból nie wzięłam chociaż miałam chwile słabości ogólnie ten bolący brzuch to jest oznaka zagnieżdżenia jajeczka czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie
oby tak bylo, ja tez zadnych lekow nie biore na bol. wytrzymam wszystko jak sie znowu nie uda trzeba pomaszerowac do lekarza i zrobic wszystkie badania, postanowione, juz tak dlugo czekam w rodzinach nie bylo zadnych takich przypadkow i kazdemu od razu sie udawalo po slubie a my juz rok po i nic , no trudno , bedzie co ma bycTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:oby tak bylo, ja tez zadnych lekow nie biore na bol. wytrzymam wszystko jak sie znowu nie uda trzeba pomaszerowac do lekarza i zrobic wszystkie badania, postanowione, juz tak dlugo czekam w rodzinach nie bylo zadnych takich przypadkow i kazdemu od razu sie udawalo po slubie a my juz rok po i nic , no trudno , bedzie co ma byc
-
Anooosiak86 wrote:Rudziutka7 - to może faktycznie później będzie inaczej dawał dyspozycje, teraz wezmę, wg jego wytycznych ... Chociaż piszą niekiedy na forach, że nie wstrzymuje jednak owulki (że to mit) - ale im więcej człowiek czyta, tym bardziej głupieje ...
Dziękuję za pomoc :*
Aha, doczytałam, że jak tylko na wyregulowaniu cyklu, to faktycznie lekarze przepisują w taki sposób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:36
-
Truskaffeczka wrote:my od stycznia się staramy już nawet przestałam liczyć u mnie w rodzinie jest przypadek że moja kuzynka niestety nie może mieć dzieci a próbowali wszystkiego
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:u mnie w pracy kolezanka starala sie 6 lat i tez juz pogodzila sie ze nie bedzie miala dzieci , lekarze nie dawali szans a tu nagle dzidzia! po 6 latach !
Na Ciebie Kajulka też liczę -
Truskaffeczka wrote:no to naprawdę cud my z mężem staramy się już tak długo teraz mi się przypomniało że nawet miesiąc po ślubie próbowaliśmy ale nici i wtedy zdecydowaliśmy że chyba nie ten czas... Teraz to tyle razy się serduszkowaliśmy nawet sam mąż namówił mnie z kilka razy i teraz mam ten bolący brzuch nigdy tak nie miałam a jak mnie bolało to chwileczkę pobolewało i KONIEC wtedy przychodziła @ teraz boli już 2 dzień a @ na horyzoncie brak mam nadzieję że to dobry znak i w końcu zaciążyłam
Na Ciebie Kajulka też liczęTruskaffeczka lubi tę wiadomość