X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ja miałam podobnie i dłuższe nawet, ale teraz jak byłam w poradni, to wyraźnie mówił, ze dupka dopiero po owulacji bo tak, to wstrzymuje się owulkę. Więc dlatego się dziwię

83c27385cd.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    zobaczymy ale tak żeby bolało :3 czy jest to normalne?

właśnie nie wiem jak to jest z tym bolącym brzuchem, jak dobrze pamiętam to jest oznaka, hehe jak ostatnio mnie bolały jajniki to mój powiedział żeby mnie bolało bardzo mocno i kilka dni :) chce tak bardzo dzidziusia :D

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Kajulka zawsze to coś ;) mi w ciągu dnia wzrasta nawet do 36,7 st ;D brzusio już tylko lekko boli :3 @ powinnam mieć za 4 dni ^^, mam nadzieję że to już że się udało ;D a teraz mam wrażenie jak by w środku mi wszystko napuchło ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 - to może faktycznie później będzie inaczej dawał dyspozycje, teraz wezmę, wg jego wytycznych ... Chociaż piszą niekiedy na forach, że nie wstrzymuje jednak owulki (że to mit) - ale im więcej człowiek czyta, tym bardziej głupieje ...

Dziękuję za pomoc :*

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • kajulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    właśnie nie wiem jak to jest z tym bolącym brzuchem, jak dobrze pamiętam to jest oznaka, hehe jak ostatnio mnie bolały jajniki to mój powiedział żeby mnie bolało bardzo mocno i kilka dni :) chce tak bardzo dzidziusia :D
    mne tez moze bolec mocno i codziennie jesli miala by byc to ciaza to to zniose :D mnie w zeszlym tygodniu tak bolal brzuch na wysokosci macicy i jajnikow ze nie moglam ani sie schylac ani nic podnosic... jak przy bardzo ciezkiej @ pozniej wrazliwe zeby przez 2 dni a teraz nic hehhe dziwne rzeczy sie dzieja jak kobieta sie stara o dziecko :)

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    No ja tutaj czytałam że prawie większość kobiet tak miała początku bolący brzuch a oznak @ nic ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    mne tez moze bolec mocno i codziennie jesli miala by byc to ciaza to to zniose :D mnie w zeszlym tygodniu tak bolal brzuch na wysokosci macicy i jajnikow ze nie moglam ani sie schylac ani nic podnosic... jak przy bardzo ciezkiej @ pozniej wrazliwe zeby przez 2 dni a teraz nic hehhe dziwne rzeczy sie dzieja jak kobieta sie stara o dziecko :)
    kochana mnie też może boleć dla dzidzi tak się już poświęcam że lekarstwa na ten ból nie wzięłam :P chociaż miałam chwile słabości :D ogólnie ten bolący brzuch to jest oznaka zagnieżdżenia jajeczka czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie :P

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    kochana mnie też może boleć dla dzidzi tak się już poświęcam że lekarstwa na ten ból nie wzięłam :P chociaż miałam chwile słabości :D ogólnie ten bolący brzuch to jest oznaka zagnieżdżenia jajeczka czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie :P

oby tak bylo, ja tez zadnych lekow nie biore na bol. wytrzymam wszystko :) jak sie znowu nie uda trzeba pomaszerowac do lekarza i zrobic wszystkie badania, postanowione, juz tak dlugo czekam :( w rodzinach nie bylo zadnych takich przypadkow i kazdemu od razu sie udawalo po slubie :P a my juz rok po i nic , no trudno , bedzie co ma byc

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    oby tak bylo, ja tez zadnych lekow nie biore na bol. wytrzymam wszystko :) jak sie znowu nie uda trzeba pomaszerowac do lekarza i zrobic wszystkie badania, postanowione, juz tak dlugo czekam :( w rodzinach nie bylo zadnych takich przypadkow i kazdemu od razu sie udawalo po slubie :P a my juz rok po i nic , no trudno , bedzie co ma byc
    my od stycznia się staramy już nawet przestałam liczyć :P u mnie w rodzinie jest przypadek że moja kuzynka niestety nie może mieć dzieci :/ a próbowali wszystkiego :(

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Rudziutka7 - to może faktycznie później będzie inaczej dawał dyspozycje, teraz wezmę, wg jego wytycznych ... Chociaż piszą niekiedy na forach, że nie wstrzymuje jednak owulki (że to mit) - ale im więcej człowiek czyta, tym bardziej głupieje ...

Dziękuję za pomoc :*
    Rób tak jak Ci kazał, albo zadzwoń i się upewnij.
    Aha, doczytałam, że jak tylko na wyregulowaniu cyklu, to faktycznie lekarze przepisują w taki sposób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:36

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    my od stycznia się staramy już nawet przestałam liczyć :P u mnie w rodzinie jest przypadek że moja kuzynka niestety nie może mieć dzieci :/ a próbowali wszystkiego :(
    u mnie w pracy kolezanka starala sie 6 lat i tez juz pogodzila sie ze nie bedzie miala dzieci , lekarze nie dawali szans a tu nagle dzidzia! po 6 latach ! :D

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poznalam tez niedawno pare ktora kilka lat sie starala i tez nie mogli miec ze wzgledow medycznych , pojechali do sanktuarium matemblewskiego po wode ze zrodla i wyobrazcie sobie ze po 1 cyklu im sie udalo! albo cud albo placebo hmm...

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    u mnie w pracy kolezanka starala sie 6 lat i tez juz pogodzila sie ze nie bedzie miala dzieci , lekarze nie dawali szans a tu nagle dzidzia! po 6 latach ! :D
    no to naprawdę cud ;D my z mężem staramy się już tak długo teraz mi się przypomniało że nawet miesiąc po ślubie próbowaliśmy ale nici i wtedy zdecydowaliśmy że chyba nie ten czas... Teraz to tyle razy się serduszkowaliśmy nawet sam mąż namówił mnie z kilka razy ;3 i teraz mam ten bolący brzuch :/ nigdy tak nie miałam a jak mnie bolało to chwileczkę pobolewało i KONIEC wtedy przychodziła @ teraz boli już 2 dzień a @ na horyzoncie brak :3 mam nadzieję że to dobry znak i w końcu zaciążyłam :D
    Na Ciebie Kajulka też liczę ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    no to naprawdę cud ;D my z mężem staramy się już tak długo teraz mi się przypomniało że nawet miesiąc po ślubie próbowaliśmy ale nici i wtedy zdecydowaliśmy że chyba nie ten czas... Teraz to tyle razy się serduszkowaliśmy nawet sam mąż namówił mnie z kilka razy ;3 i teraz mam ten bolący brzuch :/ nigdy tak nie miałam a jak mnie bolało to chwileczkę pobolewało i KONIEC wtedy przychodziła @ teraz boli już 2 dzień a @ na horyzoncie brak :3 mam nadzieję że to dobry znak i w końcu zaciążyłam :D
    Na Ciebie Kajulka też liczę ;)
    oby te nasze bole brzucha okazaly sie cudownymi bolami :D

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    oby te nasze bole brzucha okazaly sie cudownymi bolami :D
    na 95% na pewno ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100% dopiero jak minie @ i test będzie pozytywny ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    100% dopiero jak minie @ i test będzie pozytywny ;D
    Ja juz chyba na straconej pozycji jestem ;(
    @ dopiero w piatek ma byc ale bylam przed chwila w lazience i na papierze bylo troszeczke krwi ;( wiec pewnie @ buuuu :(

hchy3e3kuak68fwg.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co myślicie o żelach wspomagających?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    Ja juz chyba na straconej pozycji jestem ;(
    @ dopiero w piatek ma byc ale bylam przed chwila w lazience i na papierze bylo troszeczke krwi ;( wiec pewnie @ buuuu :(
    kochana plamienia się zdarzają w ciąży ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    kochana plamienia się zdarzają w ciąży ;)
    boli jak przy @ wiec bez szans.... wiec ja odpadam to na kogo stawiacie?

zalamie sie chyba :( i dlaczego za szybko przyszla? :(

hchy3e3kuak68fwg.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ