Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
bede musiała odstawić te żele co dotej pory stosowałam, nawet nie wiedziałam że są szkodliwe, dobrze że tu się zapisałam, i mniej wiecej już wiem bede musiała wiecej pić wody albo pomyslec o tym specjalnym żelu
-
Ten żel, o którym pisałam podobno zwiększa żywotność żołnierzyków i ma odpowiednie pH.
Poczytajcie, może akurat komuś pomoże:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597,1.htmlTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:dziwna ta @ zawsze 1 dnia jest intesywnie a teraz nic ze mnie nie leci tylko podczas siusiania. mialyscie tak?
Może podczas badania szyjki coś sobie "uszkodziłaś" i teraz plamisz??
Dziwna sprawa... -
Rudziutka7 wrote:A ja idę na urlop od jutra!!! Będę się lenić, nigdzie nie wyjeżdżam bo za dużo wesel w tym roku Aż 4 + chrzciny! Więc wyjazd w przyszłym roku, a w tym po prostu odpoczynek
Zazdroszczę i życzę udanego odpoczynku!!!! Ja niby miałam 2,5 tyg urlopu, a czuję, że w ogóle nie odpoczęłam... Pierwszy tydzień był na ogarnięcie ostatnich szczegółów ślubnych, później 7 dni nam morzem (stanowczo za krótko) i powrót do rzeczywistości... Może w październiku uda nam się polecieć do Barcelony