Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mieliśmy lecieć już we wrześniu, ale moja mama idzie do szpitala na operację i niestety musimy odłożyć wyjazd. Plus jest taki, że płacimy tylko za przelot, bo moje przyjaciółki mieszkają w Barcelonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:10
Cranberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam wyniki bety! 21 dpo 683, w pt będę miała kolejne i zobaczymy czy rośnie. Tak bardzo się stresuje i nie potrafię się cieszyć z tych 2 kreseczek. Plamienie na szczęście ustało. Wg zaleceń mojej ginekolog biore Dupka 3x1 i kwas foliowy 15mg 1x1. Mam nadzieję, że teraz się udda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:09
Cranberry, Flexi lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
kajulka wrote:dziwna ta @ zawsze 1 dnia jest intesywnie a teraz nic ze mnie nie leci tylko podczas siusiania. mialyscie tak?[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Truskaffeczka wrote:mnie nadal brzuch boli ale już nie tak jak wczoraj za to plamień nie mam ale lekki śluz
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:mam wyniki bety! 21 dpo 683, w pt będę miała kolejne i zobaczymy czy rośnie. Tak bardzo się stresuje i nie potrafię się cieszyć z tych 2 kreseczek. Plamienie na szczęście ustało. Wg zaleceń mojej ginekolog biore Dupka 3x1 i kwas foliowy 15mg 1x1. Mam nadzieję, że teraz się udda
Będzie dobrze !!! Ktoś musi zacząć dobrą passę !!!Ulka84 lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:ja dzis i wczoraj tez mialam sluz a dzis plamienie i male krwawienie, pierwszy raz mam taki slaby okres i to bezbolowy
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie że w waszych postach widzę siebie z przed 3 miesięcy? Każde ukłucie, niestrawność, senność, mdłości wszystko to była ciąża. Oczywiście w ciąży objawów brak 2 kreski były. Ale dopiero teraz wiem ze te wszystkie wczesne objawy to ściema. Wiadomo że organizmy są różne ale to dopiero ok 6tc zaczynają się jakieś objawy wcześniej to nasza psychika wiec wiem ze to jak ktoś pisze nie nakrecaj się mało daje bo cokolwiek to już stoisz na baczność i patrzysz czy to ciąża czy okres czy może jelitowka :p
zobaczycie ze przy kolejnej ciąży będziecie juz takie mądre jak ja :p pójdziecie do lekarza ok 8 tc a nie 4tc (sama byłam w 4 :p ) bo to nie ma sensu iść szybciej i tak nic nie widać i tak trzeba wrócić w 8 żeby zobaczyć serducho a co mniej naświetlania i kasa w kieszeni (prywatnie) to wasze
Wiec zepnijcie zgrabne pupcie i nie panikować a czekać :p ot tyle mojego wymadrzania :pTruskaffeczka, Paulina_2603 lubią tę wiadomość