Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Czekamy niecierpliwie prawda Truskaffeczko ? hahaha .
No wszystkie na fb a Ja wole tuuuuuuu ! ;p hehe ale tam też się udzielam bo sama do siebie tutaj nie bede gadac haha -
Ja też wolę tu. Różowe środowisko jest bardziej przyjazne dla staraczek niż niebieskie!
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Twojego Różowego Plemniczka z modyfikatorem +15 do płodności!
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Czekam i ja na Was. Dobrze będzie.
W ogóle to mam kłopot z interpretacją tego mojego wykresu temperatury... Jakby któraś z Was mogła spojrzeć... Bo - jak to mówi mój znajomy - dla mnie to są jakiech ch*je muje dzikie węże. Tempka skacze jak chce, a jak ja bym chciała, żeby był skok temperatury i owu, to stoi.
Robię od skończenia miesiączki testy owu, bo w poprzednim cyklu brałam orgametril i przez 3 dni miałam taką jasną drugą kreseczkę, a wczoraj i dziś już ani śladu.
Szyjka jak widać na wykresie.
Nie ogarniam... -
ZakręconaOna wrote:Wiesz co może kreseczka druga była dlatego , że oczywiście organizm się próbował ogarnąć do owulki a jednak nie pykło patrząc na wykres , oczekuj na spokojnie bez stresu przylezie cholera .
-
Papa, Truskaffeczko! :*
-
nick nieaktualny
-
Mnie nie można... Jakoś mi fejsik nie podchodzi...
-
nick nieaktualny
-
Coś słabiutko z tą dzisiejszą dyskusją! W takim razie idę powiesić pranie, pozdrawiam Was serdecznie i do jutra! :*
anka418 lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Myślałam że jest jakaś grupa bo ja na fejsie to 24/7
-
MadzikForever wrote:Dzięki... Potwierdziłaś moje przypuszczenia... Najbardziej się obawiam, że ją przegapię. No a jeśli jej nie ma, to po co ten śluz i ta szyjka tak się szykują? Uffff...