Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dzis mierzylam tepmke i sie powiekszyla ale chyba przez to ze mam zaburzenia snu. Tez macie problemy ze snem ?
-
Ja mam. Przez te pogode spałabym najchętniej ze 12 godzin w nocy i ze dwie w dzień.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i o zdrowie pytam pytam
co do żeli ja mam zamiar wypróbować CP zobaczymy ... ogólnie mam dużo śluzu ale chciałam coś na wzmocnienie plemników ...
Co do nakręcania ... Wiadomo każdy jest inny i każda już chciałabym mieć to wyczekiwane maleństwo więc trochę wyrozumiałości i te co troszkę się nakręcają trzeba stawiać do pionu NIE KRYTYKUJEMY KOCHANE
a co do fb ja wolę i tu i tam Fajnie że jest tam grupa bo nie na każde tematy można tu porozmawiać tam jesteśmy bardziej anonimowe i tylko między sobą
No dziś pogoda się poprawiła nie jest gorąco ale nie tak jak przez ostatnie kilka dni
Miłego dnia
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:mam wyniki bety! 21 dpo 683, w pt będę miała kolejne i zobaczymy czy rośnie. Tak bardzo się stresuje i nie potrafię się cieszyć z tych 2 kreseczek. Plamienie na szczęście ustało. Wg zaleceń mojej ginekolog biore Dupka 3x1 i kwas foliowy 15mg 1x1. Mam nadzieję, że teraz się udda
Gratuluję!! Nie stresuj się na zapas, bo tylko sobie szkodzisz!! Będzie dobrzeUlka84 lubi tę wiadomość
-
anuleczka91 wrote:Landryneczko, powiedz mi moja droga apropo tych żelów. Bo pierwsze słysze, żeby żele w jakiś sposób wspomagały plemniki. Mogłabyś mi coś więcej opowiedzieć?
Poczytaj sobie w tym temacie Może się przyda
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/conceive-plus-zel-lubrykant,1597.html -
Dziewczyny, dziś mój 9dc, dopiero wczoraj udało mi się kupić termometr owulacyjny i teraz zastanawiam się co robić - do końca cyklu używać tego termometru, z którym cykl zaczęłam czy zmienić na ten nowy, teoretycznie dokładniejszy. Zastanawiam się szczególnie dlatego, że dziś rano dotychczas używany termometr wskazał 36,3 a ten nowy aż 36,50, to spora różnica i zastanawiam się czy nie zaburzy wykresu.
-
Robaczek89 wrote:Dziewczyny, dziś mój 9dc, dopiero wczoraj udało mi się kupić termometr owulacyjny i teraz zastanawiam się co robić - do końca cyklu używać tego termometru, z którym cykl zaczęłam czy zmienić na ten nowy, teoretycznie dokładniejszy. Zastanawiam się szczególnie dlatego, że dziś rano dotychczas używany termometr wskazał 36,3 a ten nowy aż 36,50, to spora różnica i zastanawiam się czy nie zaburzy wykresu.
Dokończ cykl na starym termometrze. -
nick nieaktualnyUlka gratulacje Spokojnej ciąży życzę
Anuleczka nic nam nie gwarantuje że to pomoże ale spróbować można niektórym dziewczynom pomógł więc mała nadzieja jest
Robaczku już nie zmieniał . Masz ten stary z jednym miejscem po przecinku ? Jeśli tak to nie zmieniaj bo między takim a takim jest dużo różnicaUlka84 lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Czesc Dziewczyny! Pisalam tu juz kiedys... Nam znowu sie nie udalo Ciotka dzis przyjechala W sumie to i tak male szanse byly, bo w dniu owulacji nie moglismy serduszkowac, ale glupia nadzieja byla do konca... Ten cykl startuje z ziolami ojca sroki moze jakis cid sie zdarzy...
Milego dnia dziewczyny Ja jak kazdego pierwszego dnia @ mam skwaszona minke Jutro bedzie juz lepiej -
amygdala wrote:Czesc Dziewczyny! Pisalam tu juz kiedys... Nam znowu sie nie udalo Ciotka dzis przyjechala W sumie to i tak male szanse byly, bo w dniu owulacji nie moglismy serduszkowac, ale glupia nadzieja byla do konca... Ten cykl startuje z ziolami ojca sroki moze jakis cid sie zdarzy...
Milego dnia dziewczyny Ja jak kazdego pierwszego dnia @ mam skwaszona minke Jutro bedzie juz lepiej
Głowa do góry!! Kciukam za następny cykl