Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja gdy mam okres niestety muszę zaprzestać treningów (chodzę regularnie na siłownię i biegam), bo bym jajo zniosła z bólu chyba ... więc mnie nosi w domu - z tego powodu mam fazę sprzątam mieszkanie i robię porządki w szafach lub ew. prasuję, słuchając przy tym ulubionej muzy Bo gdy człowiek siedzi w domu, to mu różne myśli przychodzą do głowy
Ja dziś dziwnie się czuję, bóle podbrzusza jak na owu, ale temperatura bez szału i śluz też kremowy, a nie wodnisty i przejrzysty Przy długich cyklach niby owu powinnam mieć w przyszłym tygodniu, chociaż gin mi mówił, że spodziewać się mam w tym. Tylko czemu ani śluz ani temperatura o tym nie świadczy ? to normalne ? -
HEHEHE może Jeszcze nie ogarniam tych wszystkich zbieżności - niestety książkowego cyklu i objawów nie mam
Ale dopiero się uczę - więc mam nadzieję, że ogarnę to i owo jak najszybciej Ale jak oglądałam tutaj galerię wykresów i opisy śluzu i skoki temperatury i wypisane objawy - to się zastanawiam, czy ze mnie jakś cyborg albo transformersLena Z. lubi tę wiadomość
-
Podziwiam i zazdraszczam, że możecie sprzątać podczas @! Ja niestety tylko leżę i kwiczę, a mój T. mi termoforek donosi i herbatki! ;p
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Anooosiak86 wrote:HEHEHE może Jeszcze nie ogarniam tych wszystkich zbieżności - niestety książkowego cyklu i objawów nie mam
Ale dopiero się uczę - więc mam nadzieję, że ogarnę to i owo jak najszybciej Ale jak oglądałam tutaj galerię wykresów i opisy śluzu i skoki temperatury i wypisane objawy - to się zastanawiam, czy ze mnie jakś cyborg albo transformersAnooosiak86, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Skomplikowane to super dobrane słowo :] Nie może być łatwo
Szkoda, że człowiek dopiero jak myśli o dziecku zaczyna zagłębiać się, w jaki sposób działamy toooo dopiero zagadka
Jeszcze 20 min i koniec pracy Cały czas się waham , czy zakupić testy owulacyjne ... chyba skoczę dziś po work do apteki i kupię na próbę ...Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam na allegro 50 testów owu + 5 ciążowych za chyba około 40 zł... Piszę, bo kupując 1 test za 10 zł można się zrujnować, a tego Ci, Anooosiak nie życzę;p
-
ZakręconaOna wrote:Chodzi o to by się udało zajść w ciąże do końca 2014 roku hahaha ;d
Wiecie co dziewczyny ?! Ja się boje już kolejnych rozczarowań ;( i przez to się boje robić testy ciążowe ;/
Właśnie mam tak samo, ostatnio mówiłam do koleżanki że jak człowiek był mlody to się stresowal żeby nie było dwóch kresek a teraz, człowiek swiruje żeby były:)Lena Z. lubi tę wiadomość
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
myszunia* wrote:A niewiem czy to jeszcze aktualne ale ja też chce zajść w ciążę do końca tego roku, mam nadzieję że moja wiara będzie na tyle silna i będę, tak jak i Wy