X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2018, 11:53

zem3df9hunlqvfmi.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gdy mam okres niestety muszę zaprzestać treningów (chodzę regularnie na siłownię i biegam), bo bym jajo zniosła z bólu chyba ... więc mnie nosi w domu - z tego powodu mam fazę :D sprzątam mieszkanie i robię porządki w szafach lub ew. prasuję, słuchając przy tym ulubionej muzy :D Bo gdy człowiek siedzi w domu, to mu różne myśli przychodzą do głowy :(

Ja dziś dziwnie się czuję, bóle podbrzusza jak na owu, ale temperatura bez szału i śluz też kremowy, a nie wodnisty i przejrzysty :/ Przy długich cyklach niby owu powinnam mieć w przyszłym tygodniu, chociaż gin mi mówił, że spodziewać się mam w tym. Tylko czemu ani śluz ani temperatura o tym nie świadczy ? :( to normalne ?

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może przyjdzie za pare dni .;) do końca tygodnia jeszcze troche ;-p hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tja sprzatanie to jest dobry sposob na @ :-D

zem3df9hunlqvfmi.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHEHE może :P Jeszcze nie ogarniam tych wszystkich zbieżności - niestety książkowego cyklu i objawów nie mam :D

Ale dopiero się uczę - więc mam nadzieję, że ogarnę to i owo jak najszybciej :) Ale jak oglądałam tutaj galerię wykresów i opisy śluzu i skoki temperatury i wypisane objawy - to się zastanawiam, czy ze mnie jakś cyborg :D albo transformers :D

Lena Z. lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam i zazdraszczam, że możecie sprzątać podczas @! :) Ja niestety tylko leżę i kwiczę, a mój T. mi termoforek donosi i herbatki! ;p

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    HEHEHE może :P Jeszcze nie ogarniam tych wszystkich zbieżności - niestety książkowego cyklu i objawów nie mam :D

Ale dopiero się uczę - więc mam nadzieję, że ogarnę to i owo jak najszybciej :) Ale jak oglądałam tutaj galerię wykresów i opisy śluzu i skoki temperatury i wypisane objawy - to się zastanawiam, czy ze mnie jakś cyborg :D albo transformers :D
    Też mam delikatny problem, choć przez pół roku korzystałam z aplikacji ovuview. Nie jesteśmy żadne transformersy, tylko prawdziwe kobiety - skomplikowane i tajemnicze! ;)

Anooosiak86, Lena Z. lubią tę wiadomość

• Flexi Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc!

ULA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Ja ten cykl i nastepny daje sobie na ciaze. taki termin a potem to juz ostre prace nad dzidzia bo przeciez do ko ca 2014 zajde w ciaze!;)

Lena Z., Ulka84, Truskaffeczka, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skomplikowane to super dobrane słowo :] Nie może być łatwo :P

Szkoda, że człowiek dopiero jak myśli o dziecku zaczyna zagłębiać się, w jaki sposób działamy :D toooo dopiero zagadka :)

Jeszcze 20 min i koniec pracy :) Cały czas się waham , czy zakupić testy owulacyjne ... chyba skoczę dziś po work do apteki i kupię na próbę ... :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam na allegro 50 testów owu + 5 ciążowych za chyba około 40 zł... Piszę, bo kupując 1 test za 10 zł można się zrujnować, a tego Ci, Anooosiak nie życzę;p

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madzik <3

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem nowa i tak jakoś, dziwnie mi to wszystko ogarnac, ktoś komus gratulował więc też się dołącze!!! Chociaż niewiem o co chodzi :) pozdrawiam

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam myszunia! a gratulujemy 2 kreseczek! :)

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o to by się udało zajść w ciąże do końca 2014 roku hahaha ;d
    Wiecie co dziewczyny ?! Ja się boje już kolejnych rozczarowań ;( i przez to się boje robić testy ciążowe ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niewiem czy to jeszcze aktualne ale ja też chce zajść w ciążę do końca tego roku, mam nadzieję że moja wiara będzie na tyle silna i będę, tak jak i Wy :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie, no to tym bardziej gratuluje, super sprawa, oby tylko było zdrowe, i cudownie przebiegała ciaza

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Chodzi o to by się udało zajść w ciąże do końca 2014 roku hahaha ;d
    Wiecie co dziewczyny ?! Ja się boje już kolejnych rozczarowań ;( i przez to się boje robić testy ciążowe ;/

Właśnie mam tak samo, ostatnio mówiłam do koleżanki że jak człowiek był mlody to się stresowal żeby nie było dwóch kresek a teraz, człowiek swiruje żeby były:)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszunia* wrote:
    A niewiem czy to jeszcze aktualne ale ja też chce zajść w ciążę do końca tego roku, mam nadzieję że moja wiara będzie na tyle silna i będę, tak jak i Wy :)
    Jak najbardziej aktualne, ciągle dołączają do nas nowe dziewczyny więc zapraszamy na forum ! :)

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Z ma rację , jak najbardziej aktualne ;-)

MadzikForever lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi dziewczyny to wasza pierwsza ciaza, czy macie już może jakieś maluszki?

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ