Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Anooosiak86 wrote:Mimi głowa do góry
Ja jestem prawie dwa lata po ślubie , dopiero od 1,5 miesiąca zaczęliśmy starania, więc nie mogę zbytnio się wypowiadać
Ale jak już zostało powiedziane - jak człowiek młody to szalał jak królik i bał się ciąży, ale jak już chce powiększyć rodzinkę - to zaczynaja się schody ...
Ale do końca roku 2014 zajdziemy w ciążę dziewczyny !
No dokładnie... Czlowiek sie zabezpieczał dzień czy dwa po okresie hehe
No ale do końca roku jeszcze trochę czasu damy radę!!!!Lena Z., Kaśka, Anooosiak86 lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Ja też już od 3 dni mam skurcze już jak bym była w czasie @ ale jej nie widać hihi jutro jest termin kiedy powinnam dostać @ ale coś czuję że chyba nie przyjdzie
-
Truskaffeczka wrote:Ja też już od 3 dni mam skurcze już jak bym była w czasie @ ale jej nie widać hihi jutro jest termin kiedy powinnam dostać @ ale coś czuję że chyba nie przyjdzie
No dobra nie mów trzymamy kciuki mocno!!!!'Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Albo się przyznaj że już testowałaś i była blada kreska i narazie niechcesz zapeszać
No dobra nie mów trzymamy kciuki mocno!!!!'Lena Z., Flexi lubią tę wiadomość
-
Cranberry wrote:Albo się przyznaj że już testowałaś i była blada kreska i narazie niechcesz zapeszać
No dobra nie mów trzymamy kciuki mocno!!!!'Truskaffeczka, Cranberry lubią tę wiadomość
-
Trzymamy kciuki!
A tak z innej beczki, to dziś nasze pierwsze staranko z Conceive Plus.Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Anooosiak86 wrote:Madzik to trzymamy kciuki, żeby się działo i huczało Miłego wieczorku i nocyyyy
-
Superrrr!
Witam dziewczynki! Po dniu pełnym wrażeń zasiadłam do kompa-przymuła... to wina internetu...
@ poszła, więc poranek przywitałam dobrym udanym seksem Od wczoraj biorę Oeparol z wiesiołkiem i powiem Wam, że dziś byłam baardzo wilgotna. W ogóle to mam dziś wielką ochotę na męża... ale muszę jeszcze ogarnąć grilla ze znajomymi..
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny, zaczynam nowy cykl - ostatniej szansy, ale jak się nie uda, to potem w trakcie leczenia będę miała 3 miesiące żeby schudnąc z 5-7 kilo.. tyle mi potrzeba. Truskaweczko trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkie! Iście zajeb...e byłoby, gdyby to forum było całe zaciążone!
-
No Truskaffeczko ciekawa jestem aż sama się stresuje haha . Trzymam mocno kciuki , niech trzyma Landryneczka je najmocniej bo jej kciukasy pomagają ) Za moją tempke wczoraj trzymała kciuki i podskoczyła dzisiaj faktycznie jak szalona hehehe
-
Hejo byłam dzisiaj u ginekologa. I nie ma w ogóle porównania co do lekarki z luxmedu bo ten od razu, że działamy żeby pomóc a nie znowu czekać na cud.
Powiedział, że jednorazowo podwyższona prolaktyna nie daje prawidłowego obrazu i że już się odchodzi od testu czynnościowego, powiedział, że dalej mogę brać bromergon 1/4.
Zrobił mi dziś usg i powiedział, że ładne endometrium bo 9mm jajeczko też ładne bo ma 2 cm. Mamy działać. Mam się w razie czego pokazać i poniedziałek i jak nie pękło to mam już wykupioną ampułkę na zastrzyk pregnylu 5000 i w razie czego w poniedziałek mi zrobi.
Jak się nie uda zajść w tym cyklu to powiedział jeszcze że w następnym przed owulacją przepłukamy jeszcze jajowody bo mógł powstać jakiś zrost a później dostanę jakieś tabletki na wzmocnienie owu.
Więc jestem mega pozytywnie nastawiona- szkoda tylko, że to wszystko prywatnie i trzeba za wszystko płacić.
Ale cieszy mnie bardzo, że coś będziemy działać a nie czekać na cud.Truskaffeczka, Flexi lubią tę wiadomość