Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Werni, bo Torun to piekne miasto I piekne dziewczyny tu mieszkaja hihi
Truskaweczko ja tez wole przed snem, a moj maz czesto z rana sie przykleja ale z rana lepiej bo wiecej plemniczkow jest wiec skoro jestem na urlopie to bede z rana atakowac zolnierzyki
niestety nie wzial sobie Torunianki, urodzila sie w USA hehe ale to polka, mieszkała z dziadkami w Białymstoku -
Jeszcze nie miałam do czynienia z detektorem, ale żeby termin porodu wyznaczał, lekka przeginka
Ja tak samo jak Wy, mąż rano, ja wieczorem
Z rana jestem tak zaspana, że chyba na śpiocha by to musiało być, poza tym śpieszyć się przed pracą... ale od teraz pełna motywacja
Zakręcona, trzymam bo widzę tempkę. I myśl pozytywnie, choć czasem to trudne, ale podobno pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzeniaTruskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Jeszcze nie miałam do czynienia z detektorem, ale żeby termin porodu wyznaczał, lekka przeginka
Z rana jestem tak zaspana, że chyba na śpiocha by to musiało być, poza tym śpieszyć się przed pracą... ale od teraz pełna motywacja
Zakręcona, trzymam bo widzę tempkę. I myśl pozytywnie, choć czasem to trudne, ale podobno pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzeniaCranberry, Lena Z., werni lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Jeszcze nie miałam do czynienia z detektorem, ale żeby termin porodu wyznaczał, lekka przeginka
Zakręcona, trzymam bo widzę tempkę. I myśl pozytywnie, choć czasem to trudne, ale podobno pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia
No nie umiem chyba pozytywnie juz mysleć hehe i tez nie będę dziękowac co by ie zapeszać nic hehehe . no Ja też wole wieczorem albo w południe rano to czasami tylko
-
Truskaffeczka wrote:hihi to mój już kilka razy na śpiocha mnie wziął
Truskaffeczka, Muffinka1019, Lena Z., werni lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:U mnie też zdarzały się akcje na śpiocha. Mój to ma tak, że obudzi się o 3 w nocy i wiadomo, chyba mu się coś śni Oj dziewczyny ja już się tak nie mogę doczekać tej dzidzi w brzuszku...
Muffinka1019, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
ymmm ja już będę uciekać kimać troszeczkę
Do jutra rybki trzymajcie się ;*
A i mam nadzieję że ten temat na forum znowu ożyje z waszymi tekstami i głupotami szczególnie kieruję te słowa do Zakręconej i Leny Z.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 23:56
ZakręconaOna, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny