Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lecę pod ten prysznic , już wolny ? wypluskały się wszystkie ?
Ojj kochana Ty Truskaffo ozyje ożyje ) obiecuję . My z Lena Z ruszymy w końcu za dupska te reszte Panieneczek i pogadulcujemy też i tu ! )
Tak dokładnie jak każda z Nas już by chciała poczuć swoje szczęście pod serduszkiem )Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
dzien dobry!
a mi sie wydaje, ze ten detektor nie jest glupi poprostu jak caly wykres ovu jest zbudowany na statystyce. wiec wylicza prawdopodobienstwo. a musimy sobie zdawac sprawe z tego, ze wiele objawow mamy w hlowie i je wymyslamy. im dluzej myslimy tym brzuch bardziej boli i psm bierzemy za objaw. a w detektorze na prWde trzeba uwaznie wpisywac objawy.
a date porodu wylicz na podstawie dlugosci i poczatku danego cyklu. nic specjalnegoTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No słyszałam wgle , że to różnica z rana niż z wieczora ale jaka ?;o ;p Dziękuje Muffinka 1019 ale dlaczego trzymasz za mnie kciuki hehe u mnie to lipa bedzie na bank czuje to jestem pechowym czlowiekiem w zyciu tak ze nie zdajecie sobie sprawy wiec i sie nie uda pewnie:) zreszta powtarzam po raz enty hehe , ze nie wierze w tą owulacje na wykresie ;p
-
hej dziewczyny ! widze ze szykuja nam sie tu fasolki trzymam kciuki Ja wczoraj rozmawialam z mezem i uzgodnilismy ze on idzie zbadac nasienie a ja poszukam dobrego gina. Ale dzialac bedziemy dalej. Ciekawe czemu tak sie nie udaje.
Czesto tez zupelnie zdrowe pary maja problem z zajsciem gdzie medycyna rozklada rece, dziwny ten swiat -
Flexi wrote:dzien dobry!
a mi sie wydaje, ze ten detektor nie jest glupi poprostu jak caly wykres ovu jest zbudowany na statystyce. wiec wylicza prawdopodobienstwo. a musimy sobie zdawac sprawe z tego, ze wiele objawow mamy w hlowie i je wymyslamy. im dluzej myslimy tym brzuch bardziej boli i psm bierzemy za objaw. a w detektorze na prWde trzeba uwaznie wpisywac objawy.
a date porodu wylicz na podstawie dlugosci i poczatku danego cyklu. nic specjalnego
Mam takie samo wrażenie - niby wykres pokazuje mi owulację i płodnie dni na następny tydzień (07.09 - 11.09), a ja czuję od dwóch dni bóle podbrzusza, tempka niby nic nie wskazuje, ale śluz wodnisto-kremowy, no i gin oscylował w tym tygodniu mi owulkę. Więc okaże się, że owu mam teraz, a wykres wyliczył mi wszystko pi/razy oko -
Truskaffeczka wrote:
ale nie martw sie! Wrocimy do starych wyglupówTruskaffeczka lubi tę wiadomość