Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Hejo byłam dzisiaj u ginekologa. I nie ma w ogóle porównania co do lekarki z luxmedu bo ten od razu, że działamy żeby pomóc a nie znowu czekać na cud.
Powiedział, że jednorazowo podwyższona prolaktyna nie daje prawidłowego obrazu i że już się odchodzi od testu czynnościowego, powiedział, że dalej mogę brać bromergon 1/4.
Zrobił mi dziś usg i powiedział, że ładne endometrium bo 9mm jajeczko też ładne bo ma 2 cm. Mamy działać. Mam się w razie czego pokazać i poniedziałek i jak nie pękło to mam już wykupioną ampułkę na zastrzyk pregnylu 5000 i w razie czego w poniedziałek mi zrobi.
Jak się nie uda zajść w tym cyklu to powiedział jeszcze że w następnym przed owulacją przepłukamy jeszcze jajowody bo mógł powstać jakiś zrost a później dostanę jakieś tabletki na wzmocnienie owu.
Więc jestem mega pozytywnie nastawiona- szkoda tylko, że to wszystko prywatnie i trzeba za wszystko płacić.
Ale cieszy mnie bardzo, że coś będziemy działać a nie czekać na cud. -
nick nieaktualny
-
Amygdala, a ja się spróbuję dowiedzieć na jutro.
-
Truskaffeczka wrote:Ja też już od 3 dni mam skurcze już jak bym była w czasie @ ale jej nie widać hihi jutro jest termin kiedy powinnam dostać @ ale coś czuję że chyba nie przyjdzie
Tego ci życzę, niech cię miła wielkim łukiem.Truskaffeczka lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
tylko się zastanawiam czy kobiety na początku ciąży też miały bóle okresowe a @ nie było ^^, większość kobiet tutaj pisze że tak było ale mnie zawsze szczęście opuszczało i @ dostawałam ale teraz naprawdę ewidentnie mam bóle jakiś nigdy nie miałam i czekam do jutra na @
-
Hej dziewczyny!
Truskaffeczka i Zakręcona trzymam za Was mocno kciukasy!
Ja teraz czekam na ovulkę, to mój pierwszy prowadzony wykres, co dokładnie wskazuje na owulacje? Skok temperatury po czy spadek przed? A może obie rzeczy? Nie jestem pewna. Dzisiaj przeczytałam, że trzeba się przytulać rano, za czym nie przepadam, no ale czego się nie robi żeby mieć swoją rodzinkęTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Hej dziewczyny!
Truskaffeczka i Zakręcona trzymam za Was mocno kciukasy!
Ja teraz czekam na ovulkę, to mój pierwszy prowadzony wykres, co dokładnie wskazuje na owulacje? Skok temperatury po czy spadek przed? A może obie rzeczy? Nie jestem pewna. Dzisiaj przeczytałam, że trzeba się przytulać rano, za czym nie przepadam, no ale czego się nie robi żeby mieć swoją rodzinkę -
No słyszałam wgle , że to różnica z rana niż z wieczora ale jaka ?;o ;p Dziękuje Muffinka 1019 ale dlaczego trzymasz za mnie kciuki hehe u mnie to lipa bedzie na bank czuje to jestem pechowym czlowiekiem w zyciu tak ze nie zdajecie sobie sprawy wiec i sie nie uda pewnie:) zreszta powtarzam po raz enty hehe , ze nie wierze w tą owulacje na wykresie ;p
-
Rozśmieszają mnie te punkt , które na forum dodają za różne objawy , śluz itp ten Detektor oznak ciązy haha ... nie wiem czemu no rozbawia mnie .
Truskaffeczko ile Ci punktów wyznaczyło haha i na kiedy masz termin porodu gdybys była w ciązy według tego ? czy jeszcze ci nie wyskoczyło ? bo ostatnio ktos o tym pisał ze ktoras dziewczyna miała juz tak na kiedy termin porodu hahahaha -
ZakręconaOna wrote:Rozśmieszają mnie te punkt , które na forum dodają za różne objawy , śluz itp ten Detektor oznak ciązy haha ... nie wiem czemu no rozbawia mnie .
Truskaffeczko ile Ci punktów wyznaczyło haha i na kiedy masz termin porodu gdybys była w ciązy według tego ? czy jeszcze ci nie wyskoczyło ? bo ostatnio ktos o tym pisał ze ktoras dziewczyna miała juz tak na kiedy termin porodu hahahaha -
Werni, bo Torun to piekne miasto I piekne dziewczyny tu mieszkaja hihi
Truskaweczko ja tez wole przed snem, a moj maz czesto z rana sie przykleja ale z rana lepiej bo wiecej plemniczkow jest wiec skoro jestem na urlopie to bede z rana atakowac zolnierzykiTruskaffeczka lubi tę wiadomość