Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochaniutkie ;*
Ja niedawno wstałam taaaki leniuch ze mnie bóle okresowe już tak mi nie dokuczają teraz w podbrzuszu mi ciągnie coś tempka podrosła bo mam 36,9 st. a @ brakuje niech już wcale nie przychodzi ^^, liczę na to
P.s co do poprzednich wpisów Zakręcona już wtedy jak do mnie napisałaś to wyłączyłam kompa i poszłam spać
Liczę że ten cykl nie jest stracony i będzie jeszcze lepiej
Mój wykresik
https://ovufriend.pl/graph/5aee028793cf110fd4b52bec265aeb05werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Widzę od rana mała pogawędka
Truskaffeczko ja dziś sprawdziłam jak temp ma różnice z rana a jak z godz 12 jak ty mierzysz i tak ja rano 36,15 a o 11:55 zmierzyłam bez wstawania z łóżka od rana oczywiście i ponad 36,7 widzisz jak się zmienia ale mimo wszystko kciukam żeby coś z tego było
miłego dnia życzę -
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Widzę od rana mała pogawędka
Truskaffeczko ja dziś sprawdziłam jak temp ma różnice z rana a jak z godz 12 jak ty mierzysz i tak ja rano 36,15 a o 11:55 zmierzyłam bez wstawania z łóżka od rana oczywiście i ponad 36,7 widzisz jak się zmienia ale mimo wszystko kciukam żeby coś z tego było
miłego dnia życzę -
Flexi wrote:Truskaweczko trzymam kciuki. To jutro masz zamiar robic test?
a mam pytanko do Ciebie. jak wchodzisz w zakladke "przyjaciolki" to czy wyswietla Ci sie moj wykres? -
Monika1357 wrote:A mi się @ spóźnia, i jutro robię test. Zobaczymy co pokaże. Mam też dziwne bóle a może skurcze w brzuchu i to mnie też trochę zastanawia.
Hej Monia i co tam:) mam nadzieję ze tak sie cieszysz ze nie masz czasu tu zaglądać!!
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
Monika1357 wrote:A mi się @ spóźnia, i jutro robię test. Zobaczymy co pokaże. Mam też dziwne bóle a może skurcze w brzuchu i to mnie też trochę zastanawia.
Hej Monia i co tam:) mam nadzieję ze tak sie cieszysz ze nie masz czasu tu zaglądać!!
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
truskaweczka, to Ty dopiero 6dpo to jeszcze trochę cierpliwości
Chociaż wydaje mi się, że za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
Wypatruj skoku/spadku temp bo to zwiastuje zagnieżdżenie -
amygdala wrote:Hihi dzis rano stwierdzilam, ze nie mam w co sie ubrac. A Mezus udal, ze nie slyszy hihi
Skąd ja to znam Mój mąż, to nawet nie komentuje Taka nasz kobieca natura, szafa pełna, a my nie mamy co na siebie włożyć. Poczekajmy teraz aż zajdziemy w ciążę, wtedy to dopiero nie będziemy miały w co się ubrać -
Anooosiak86 wrote:Dziewczyny ostatnio trafiłam na jakiś artykuł , gdzie pisali, że aby zwiększyć szanse na poczęcie powinno się mieć jednocześnie orgazm, bo wtedy skurcze macicy pozwalają żołnierzykom szybciej trafić tam, gdzie powinni
ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 13:07
-
Anooosiak86 wrote:Dziewczyny ostatnio trafiłam na jakiś artykuł , gdzie pisali, że aby zwiększyć szanse na poczęcie powinno się mieć jednocześnie orgazm, bo wtedy skurcze macicy pozwalają żołnierzykom szybciej trafić tam, gdzie powinni
ciekawe
Całkiem ciekawe, ale czy prawdziwe? Wierzycie w to?Dana*myszunia
Wiara czyni cuda!