Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
myszunia mysle, ze cos w tym jest bo jakby nie bylo orgazm to skurcze - u kobiety. a podczas skurczuw naczynka wlosowate wylapia moze wiecej plemnikow albo rzeczywiscie sie szybciej przemieszcza.
truskaweczko rozne zrodla podaja inaczej ale okolo pol stopnia +\- 0.1°Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flexi, chodzi o to ze ja zagrałam sie od dupy strony, tak brzydko powiem:) nie zrobilam zadnych badań ani nic, poprostu " dziuba to co staramy sie" i tyle w tym temacie, jak was słucham to wy expertki, wszystko o swoim ciele wiecie, a ja to czarna magia!!! Muszę sie ogarnac tylko ze brak mi czasu i tu jest duży problem!
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
Flexi wrote:myszunia mysle, ze cos w tym jest bo jakby nie bylo orgazm to skurcze - u kobiety. a podczas skurczuw naczynka wlosowate wylapia moze wiecej plemnikow albo rzeczywiscie sie szybciej przemieszcza.
truskaweczko rozne zrodla podaja inaczej ale okolo pol stopnia +\- 0.1° -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Truskaffeczko pomyliłam sb ciebie z Zakręconą z tą temp.
Ty nadal @ brak ? To oby było owocnie :* -
ZakręconaOna wrote:Truskaffeczko czemu nie udostępniłaś wykresu ? Nie możemy Cię podejrzeć .;(
Ile Ty dni po owulce jesteś wgle ? Nie masz żadnych bóli jak na okres i masz regularne ? Sorka ale już nie pamiętam czy pisałas czy nie . -
ZakręconaOna wrote:Kochana Ty dopiero jesteś 6 dpo nie myślisz , że może to być ciut za wcześnie i nie masz okresu bo późna owulka to Ci się przesunie ? ;>
-
Kochane moje przyszłam z dobrą nowiną. Na naszej liście jestem pod nr 7 i jak widać szczęśliwym bo udało się. Dzisiejsza beta 88,08
Życzę wam wszystkim powodzeniaTruskaffeczka, Anooosiak86, MadzikForever, Flexi, Landryneczka, Lena Z., Ulka84, anka418, Muffinka1019, Paulina_2603 lubią tę wiadomość