Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
I dobre Truskaffeczko , bez zbędnego nakręcania się ... jak jesteś w ciązy to i tak nie długo się to ujawni bo fasoleczka da o sobię znać a jak nie to przyjdzie miesiączka i nowy cykl jest Twój mówię Ci . O wiele mądrzejsza jeśli chodzi o owulacje itp i musi Ci się udać kochana .! Liczymy na ten cykl ale po ciuchu My a Ty nie zadręczasz się myślami i nie planujesz jeszcze jak bedzie wyglądać pokoj twojego brzdąca przyjdzie na to czas , rozumiemy się ? ;-p :*
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:I dobre Truskaffeczko , bez zbędnego nakręcania się ... jak jesteś w ciązy to i tak nie długo się to ujawni bo fasoleczka da o sobię znać a jak nie to przyjdzie miesiączka i nowy cykl jest Twój mówię Ci . O wiele mądrzejsza jeśli chodzi o owulacje itp i musi Ci się udać kochana .! Liczymy na ten cykl ale po ciuchu My a Ty nie zadręczasz się myślami i nie planujesz jeszcze jak bedzie wyglądać pokoj twojego brzdąca przyjdzie na to czas , rozumiemy się ? ;-p :*
-
Hej, Dziewczynki!
Dawno mnie tu nie było, gdyż oddałam się ciężkiej pracy, która pochłania większość mojej energii życiowej!
Gratuluję tym, które na teście zobaczyły dwie kreseczki i mają już w brzuszkach swoje fasolki!
Za te, które jeszcze muszą czekać w niepewności trzymam kciuki.
A wszystkie te, które - tak, jak ja - starają się nadal wspieram całym sercem.
Co u Was słychać, moje kochane, wesołe towarzyszki poczynania w imię boże?Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Hej, Dziewczynki!
Dawno mnie tu nie było, gdyż oddałam się ciężkiej pracy, która pochłania większość mojej energii życiowej!
Gratuluję tym, które na teście zobaczyły dwie kreseczki i mają już w brzuszkach swoje fasolki!
Co u Was słychać, moje kochane, wesołe towarzyszki poczynania w imię boże? -
MadzikForever wrote:Hej, Dziewczynki!
Co u Was słychać, moje kochane, wesołe towarzyszki poczynania w imię boże? -
Czekam i ja na Was. Dobrze będzie.
W ogóle to mam kłopot z interpretacją tego mojego wykresu temperatury... Jakby któraś z Was mogła spojrzeć... Bo - jak to mówi mój znajomy - dla mnie to są jakiech ch*je muje dzikie węże. Tempka skacze jak chce, a jak ja bym chciała, żeby był skok temperatury i owu, to stoi.
Robię od skończenia miesiączki testy owu, bo w poprzednim cyklu brałam orgametril i przez 3 dni miałam taką jasną drugą kreseczkę, a wczoraj i dziś już ani śladu.
Szyjka jak widać na wykresie.
Nie ogarniam...