Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
kajulka wrote:boli jak przy @ wiec bez szans.... wiec ja odpadam to na kogo stawiacie?
zalamie sie chyba i dlaczego za szybko przyszla? -
Truskaffeczka wrote:ale to bardzo dziwne że szybko ci @ przyszła a już tak ładnie Twój wykres wyglądał będzie dobrze jak nie teraz to za miesiąc pochwalisz się zieloną kropeczką
-
kajulka wrote:Ja stawiam na truskaffeczke moze u ciebie bole przyniosa szczescie
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Jak mija dzień ? Ja się z łóżka zwlekłam przed chwilą
Karolcia ile u cb kosztuje prolaktyna z obciążeniem ? I czy to się różni coś od normalnej prolaktyny badania czy to to samo bo nie wiem
U mnie mija znów leniwie siedzę na forum oglądam zbuntowanego anioła i pada deszcz za oknem a była ładna pogodawerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czytałam na forum tutaj że nie które dziewczyny które używały żel specjalny to szybko zaszły ale tylko nie które..i dlatego się tak pytam
-
kajulka wrote:Ja juz chyba na straconej pozycji jestem ;(
@ dopiero w piatek ma byc ale bylam przed chwila w lazience i na papierze bylo troszeczke krwi ;( wiec pewnie @ buuuu
Przy tm spadku temperatury obstawiałabym raczej @. No chyba, ze to implantacja, ale raczej nie rób sobie nadziei. Lepiej się ucieszyć, gdyby jednak @ nie przyszła, niż się nastawiać i potem rozczarować. -
werni wrote:czytałam na forum tutaj że nie które dziewczyny które używały żel specjalny to szybko zaszły ale tylko nie które..i dlatego się tak pytam
-
Z tego co wiem, to wszelkie żele typu Durex itp. odpadają, bo mogą mieć właściwości plemnikobójcze. Wiele dziewczyn stosuje Conceive Plus, ale cena jest makabryczna...
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Mi ginek powiedział, żeby nie używać lubrykantów. Lepiej pić dużo wody... no ale zapytaj swojego. To co czytałam tu w bazie wiedzy potwierdziło słowa mojego i tego się trzymałam, ale może są jakieś specjalne lubrykanty?
Paulina ma rację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:41
-
Hej Dziewczyny, odebralam wyniki prolaktyny.15 dni temu mialam 33 a norma do 23.4 od 12 dni biore 1/4 tabletki bromka.
Dzisiaj zrobilam test czynnosciowy i prolaktyna podstawowa ledwo ale miesci sie w normie bo 22.52 przy normie 23.4 a po tabletce wynik wyszedl 214.5 czyli 9.5 raza wiecej a nie 5-6 tak jak to byc powinno. Jutro ide do gina, a w pon i tak mialam wizyte u endo to tez mu pokaze wyniki..