Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nie zrozumiałam z tym szpitalem ...
-
Truskaweczko kochana! Nikt Cię nie straszy. Przecież tu sobie doradzamy i wspieramy się nawzajem. Zapytaj ginka o krótka fazę lutealną. To może być niedomoga ciałka żółtego, wtedy bierze się odpowiednie leki i wszystko wraca do normy, a może to być po prostu Twoja uroda
-
a mam i mam napisane takie coś:
Temperatura
Twój czas mierzenia temperatury jest prawidłowy. Mierzysz temperaturę zawsze około tej samej godziny.
Wahania Twoich temperatur w tym cyklu są w normie.
Owulacja
Temperatura wskazuje na wystąpienie owulacji w 19 dniu cyklu, co zostało potwierdzone przez wystąpienie płodnej pozycji szyjki macicy oraz płodnego śluzu w dniach okołoowulacyjnych. Obecność śluzu płodnego w 1 dniu po owulacji może obniżać wiarygodność wystąpienia owulacji. -
Rudziutka7 wrote:Truskaweczko kochana! Nikt Cię nie straszy. Przecież tu sobie doradzamy i wspieramy się nawzajem. Zapytaj ginka o krótka fazę lutealną. To może być niedomoga ciałka żółtego, wtedy bierze się odpowiednie leki i wszystko wraca do normy, a może to być po prostu Twoja uroda
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:15
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczko skarbie tu nie chodzi o to , że Cię, któraś z Nas straszy ... po prostu przeczytałam o tym na Ovu w pytaniach i odpowiedziach , że tak powiem . Jeżeli nie wyjdzie Ci w tym cyklu chociaz trzymam mocno kciuki i czuje , że może się udać . Idź wtedy gdyby nic nie było do ginka i powiedz , że śledziłaś swoje cykle i , że masz krótką drugą faze . Nie bój się nic ;*