Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Truskaffeczko skarbie tu nie chodzi o to , że Cię, któraś z Nas straszy ... po prostu przeczytałam o tym na Ovu w pytaniach i odpowiedziach , że tak powiem . Jeżeli nie wyjdzie Ci w tym cyklu chociaz trzymam mocno kciuki i czuje , że może się udać . Idź wtedy gdyby nic nie było do ginka i powiedz , że śledziłaś swoje cykle i , że masz krótką drugą faze . Nie bój się nic ;*
-
Moja bliska kolezna urodziła we wt dziewczynke:) bylam oczywiście juz w sr ja zobaczyć! Mówię wam jaka smiszna:) taka mala ze hoho! Naprawdę ponad 2 kg, taka wyzmarszczana, dziewczyny no prze śmieszna! Juz nieraz widzialam noworodki, nawet jak przyjaciółka rodziła to bym z nią przy porodzie, ale ta mala jest inna, jeszcze takiego śmiesznego okruszka nie widzialam:)Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
kajulka wrote:myslalam ze wroce z pracy i porobimy cos razem a on bardzo chcial jechac do znajomych i namawial mnie. Nie chcialo mi sie bo zmeczona po pracy jestem i do tego mam okropna @ wiec pojechal sam wroci jutro ehh....
Tak to czasami bywa z naszymi facetami, że uparci są jak osiołki. Pewnie nie wytrzyma i wróci wcześniej