Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że 9tka jest liczbą przełomową i teraz się posypią ciąże Oby oby!
A ja teraz zabieram się za przygotowanie planowanego przyjemnego wieczoru! Sałatka warzywna, świeże, ciepłe bułeczki albo chleb pełnoziarnisty... łosoś z serkiem a do tego lampka wina na endometriumTruskaffeczka, ZakręconaOna, Vesna lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Myślę, że 9tka jest liczbą przełomową i teraz się posypią ciąże Oby oby!
A ja teraz zabieram się za przygotowanie planowanego przyjemnego wieczoru! Sałatka warzywna, świeże, ciepłe bułeczki albo chleb pełnoziarnisty... łosoś z serkiem a do tego lampka wina na endometriumLena Z., werni lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:dwa razy mi dodało tego samego posta
ja się z moim Chłopem pokłóciłam, ale że zaraz owulacja to muszę się przeprosić -
Ofelaina
Gratuluje !!!!! :*
Powiem ci ze jestem w tej samej sytuacji - mam torbiela i jak nie zniknie to ide na laparosopie ( am czas do okolo 10-15 wrzesnia) oj jakbym tak jak ty w tym cyku zaszla to bylby cudWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:54
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Truskaffeczka wrote:ja chyba się dziś za mojego wezmę żeby "może" doprawić aby @ nie przyszła
Truskaffeczka, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ty , żeby Cię nie przepchał przypadkiem , że przyjdzie myślę , że jak tam coś jest to tej fasolki nie trzeba doprawiać , ona już jest dobra taka jaka jest hahahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:00
-
ZakręconaOna wrote:Ty , żeby Cię nie przepchał przypadkiem , że przyjdzie myślę , że jak tam coś jest to tej fasolki nie trzeba doprawiać , ona już jest dobra taka jaka jest hahahahahah
masz racje- już nic nie poprawiajcie -
ZakręconaOna wrote:No to oby fasoleczka ) Wgle z tego co widze masz krótką faze drugą , czytałam teraz , że powinno się iść do lekarza z tym bo taka krótka faza może problemy stwarzać w zagnieżdzaniu się zarodka .;-o