Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Muffinka1019 wrote:Wieczorem ładnie się ubierz, zawiąż mu opaskę na oczy, przywiąż do łóżka, podziałaj na zmysły i zostaw, niech leży przez pół godzinki sam
Pomysł z miodem też możesz wykorzystać -
Muffinka1019 wrote:Wieczorem ładnie się ubierz, zawiąż mu opaskę na oczy, przywiąż do łóżka, podziałaj na zmysły i zostaw, niech leży przez pół godzinki sam
Pomysł z miodem też możesz wykorzystaćRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Idealny pomysł , zostaw go potem samego i wyjdz sobie hahaha i potem powiesz ze czułaś sie wczoraj tak samo , przywiązana w domu bo @ i zmęczenie i tym bardziej sama spędzałaś czas tylko dłuzej niz on na tym wyrku )
szkoda ze nie mam kajdanek bym go golego przykula do czegos cos tam posciemniala i zgubila kluczyk pozniej bym go nastraszyla ze wzywam slusarza ale za kare ze mnie zostawil to drzwi beda otwarte a slusarz sam sobie wejdzie bo ja musze skoczyc na zakupy poprawic sobie humor po wczorajszym A radz sobie golasku sam ! hihihiMuffinka1019, Lena Z., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
kajulka wrote:poki co wie ze mam @ a jak juz nie bede miala to pewnie i zlosc minie. hmmm.... moze mamusie na weekend zaprosze hehe nie wiem .
Kajulka, ale zawsze możesz powiedzieć, że dziąsła Ci nie krwawią a jak się zajara - wtedy go "ochłodzić" za karę niech pokutujekajulka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:w sumie dobry pomysl tylko do czego go przywiazac? moje lozko sie nie nadaje .
szkoda ze nie mam kajdanek bym go golego przykula do czegos cos tam posciemniala i zgubila kluczyk pozniej bym go nastraszyla ze wzywam slusarza ale za kare ze mnie zostawil to drzwi beda otwarte a slusarz sam sobie wejdzie bo ja musze skoczyc na zakupy poprawic sobie humor po wczorajszym A radz sobie golasku sam ! hihihi