X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa na nich to tyle kar można znaleźć , że nawet My tyle nie znamy hahaha ;-D w sumie na Nas niby też ale nikt by się nie odważył hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głąb kapuściany napewno dostanie za swoje

Lena Z., werni lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide obmyslac plan w wannie bo chyba wszystkie usnelyscie :P

hchy3e3kuak68fwg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
    zaznacz najbardziej plodny jaki mialas czyli rozciagliwy
    zazdrosze ci ja mam zawsze sluzkremowy taki gesty nic sie nie rozciaga :( pije 2-3 litry wody dziennie i nic, wiesiolek tez jakos specjalnie nie poprawil

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów :/ ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa :/

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów :/ ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa :/
    jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka
    madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała :/ jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to :/

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    th_0girl_hysteric.gif

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało Truskaffeczko ? ;o Mój też Mnie dzisiaj wkurzył bo mówię mu coś a On mi ciagle w zdanie się wcinał i dobra wiem co zrobić , dobra wiem co powiedzieć ... nie zdąrzyłam dokończyć a on juz swoje słowa wciskał , wrzasnełam i się później pogodziliśmy haha dzień wkurwiających facetów jest ;D bez kitu
    Tak wpisałam właśnie , że rozciągliwy chociaz było go tyle co nic teraz a wczoraj był kremowy ;/ ale no zaznaczyłam ten bardziej płodny :) No niby po owulce jest ale sama juz sie głupie czy aby na pewno jak Ja wcześniej nie miałam podobno owulacji tak gin stwierdził ... i czemu teraz miałoby się ruszyć ale co prawda to prawda w dni przed owulka i w owulke miałam lekkie bóle a śluz na 6 cm się rozciągał identyko dosłownie jak białko kurze , śluz książkowy miałam ;) a teraz raz kremowy raz rozciągliwy a niby tydzien po owulce ;/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała :/ jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to :/
    oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
    Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
    - to co kochanie? wybierzesz pizze ? ja zamowie

co o tym myslicie?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
    Mielismy 17sierpnia 1 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:

co o tym myslicie?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej kuźwa co z nimi nie tak? Mój wolał kumpla odwieźć na imprezę... ale co tam! Zawsze do usług... kolegom!

werni lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    ej kuźwa co z nimi nie tak? Mój wolał kumpla odwieźć na imprezę... ale co tam! Zawsze do usług... kolegom!
    dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyście że Shakira spodziewa się 2 dziecka szczęściara ^^,

werni lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    słyszałyście że Shakira spodziewa się 2 dziecka szczęściara ^^,
    byby boom i u nas bedzie, spokojnie :)

Truskaffeczka, werni lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:

co o tym myslicie?
    Wiadomo jak facet zero pomysłów :/

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mnie wkurzył ogólnie za film i za to że sam najpierw ma humor a później pokazuje że nie ma :/ wkurzyłam się strasznie podszedł powąchał moje ramie ale jestem tak zdenerwowana że powiedziałam żeby nie dotykał i się nie odzywał :/ aż normalnie się popłakałam ;(

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Wiadomo jak facet zero pomysłów :/
    powiedzialam muz ze mi przykro ze nic nie zrobil, myslalam ze moze jakas kolacja albo chociaz kwiatek!!! a tu gowno :(
    On na to ze sama tez moglam cos wymyslic, jak? jak bylam 3 dni pod rzad w pracy po 10 godzin?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko
    tiaaa... samochód szedł mi naprawiać tydzień... trwało to 30 minut - wymiana jakiejśc sprężyny.... ale koledze? zawsze na wczoraj... takeigo mam faceta... dobrodusznego kuźwa... kocham go jak cholera... ale wkurza mnie czasem na ostro!

83c27385cd.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ