Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
-
ZakręconaOna wrote:Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
zazdrosze ci ja mam zawsze sluzkremowy taki gesty nic sie nie rozciagapije 2-3 litry wody dziennie i nic, wiesiolek tez jakos specjalnie nie poprawil
-
Truskaffeczka wrote:sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów
ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa
-
kajulka wrote:jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka
jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to
-
Co się stało Truskaffeczko ? ;o Mój też Mnie dzisiaj wkurzył bo mówię mu coś a On mi ciagle w zdanie się wcinał i dobra wiem co zrobić , dobra wiem co powiedzieć ... nie zdąrzyłam dokończyć a on juz swoje słowa wciskał , wrzasnełam i się później pogodziliśmy haha dzień wkurwiających facetów jest
bez kitu
Tak wpisałam właśnie , że rozciągliwy chociaz było go tyle co nic teraz a wczoraj był kremowy ;/ ale no zaznaczyłam ten bardziej płodnyNo niby po owulce jest ale sama juz sie głupie czy aby na pewno jak Ja wcześniej nie miałam podobno owulacji tak gin stwierdził ... i czemu teraz miałoby się ruszyć ale co prawda to prawda w dni przed owulka i w owulke miałam lekkie bóle a śluz na 6 cm się rozciągał identyko dosłownie jak białko kurze , śluz książkowy miałam
a teraz raz kremowy raz rozciągliwy a niby tydzien po owulce ;/
-
Truskaffeczka wrote:madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała
jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to
Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
- to co kochanie? wybierzesz pizze ? ja zamowie
co o tym myslicie? -
kajulka wrote:oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
Mielismy 17sierpnia 1 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
co o tym myslicie? -
kajulka wrote:oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
co o tym myslicie? -
Mój mnie wkurzył ogólnie za film i za to że sam najpierw ma humor a później pokazuje że nie ma
wkurzyłam się strasznie podszedł powąchał moje ramie ale jestem tak zdenerwowana że powiedziałam żeby nie dotykał i się nie odzywał
aż normalnie się popłakałam ;(
-
Truskaffeczka wrote:Wiadomo jak facet zero pomysłów
On na to ze sama tez moglam cos wymyslic, jak? jak bylam 3 dni pod rzad w pracy po 10 godzin? -
kajulka wrote:dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko