Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
-
ZakręconaOna wrote:Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
zazdrosze ci ja mam zawsze sluzkremowy taki gesty nic sie nie rozciaga pije 2-3 litry wody dziennie i nic, wiesiolek tez jakos specjalnie nie poprawil -
Truskaffeczka wrote:sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa
-
kajulka wrote:jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka
-
Co się stało Truskaffeczko ? ;o Mój też Mnie dzisiaj wkurzył bo mówię mu coś a On mi ciagle w zdanie się wcinał i dobra wiem co zrobić , dobra wiem co powiedzieć ... nie zdąrzyłam dokończyć a on juz swoje słowa wciskał , wrzasnełam i się później pogodziliśmy haha dzień wkurwiających facetów jest bez kitu
Tak wpisałam właśnie , że rozciągliwy chociaz było go tyle co nic teraz a wczoraj był kremowy ;/ ale no zaznaczyłam ten bardziej płodny No niby po owulce jest ale sama juz sie głupie czy aby na pewno jak Ja wcześniej nie miałam podobno owulacji tak gin stwierdził ... i czemu teraz miałoby się ruszyć ale co prawda to prawda w dni przed owulka i w owulke miałam lekkie bóle a śluz na 6 cm się rozciągał identyko dosłownie jak białko kurze , śluz książkowy miałam a teraz raz kremowy raz rozciągliwy a niby tydzien po owulce ;/ -
Truskaffeczka wrote:madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to
Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
- to co kochanie? wybierzesz pizze ? ja zamowie
co o tym myslicie? -
kajulka wrote:oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
Mielismy 17sierpnia 1 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
co o tym myslicie? -
kajulka wrote:oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
co o tym myslicie? -
Mój mnie wkurzył ogólnie za film i za to że sam najpierw ma humor a później pokazuje że nie ma wkurzyłam się strasznie podszedł powąchał moje ramie ale jestem tak zdenerwowana że powiedziałam żeby nie dotykał i się nie odzywał aż normalnie się popłakałam ;(
-
Truskaffeczka wrote:Wiadomo jak facet zero pomysłów
On na to ze sama tez moglam cos wymyslic, jak? jak bylam 3 dni pod rzad w pracy po 10 godzin? -
kajulka wrote:dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko