Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa na nich to tyle kar można znaleźć , że nawet My tyle nie znamy hahaha ;-D w sumie na Nas niby też ale nikt by się nie odważył hahaha

❤
    de7e166350.png
    ❤
    b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głąb kapuściany napewno dostanie za swoje

Lena Z., werni lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide obmyslac plan w wannie bo chyba wszystkie usnelyscie :P

hchy3e3kuak68fwg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p

❤
    de7e166350.png
    ❤
    b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Słuchajcie dziewczyny kolejny dzień mam problem z określeniem swojego śluzu ;-// Sprawdzałam przed chwilą i za pierwszym razem miałam kremowy jak nic , jak wczoraj praktycznie a za drugim razem sprawdzania rozciągnął mi się raz ale przeźroczysty i dosłownie niteczka aż mało widoczna ... i sprawdziłam znów i znów kremowy taki ... nie wiem , który mam w końcu zaznaczyć czy rozciągliwy czy kremowy ... eh Ja głupia ;-p
    zaznacz najbardziej plodny jaki mialas czyli rozciagliwy
    zazdrosze ci ja mam zawsze sluzkremowy taki gesty nic sie nie rozciaga :( pije 2-3 litry wody dziennie i nic, wiesiolek tez jakos specjalnie nie poprawil

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów :/ ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa :/

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    sorry że się tak szybko wykruszyłam ale mojemu zachciało się filmów :/ ściągać teraz ogląda na telewizorze a ja jestem strasznie wkurzona teraz mój mnie wkurzył na maksa :/
    jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    jaki dzis dzien wkurzania swoich ukochanych czy co? Twoj woli filmy , moj woli nocowac u znajomych, porazka
    madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała :/ jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to :/

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    th_0girl_hysteric.gif

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało Truskaffeczko ? ;o Mój też Mnie dzisiaj wkurzył bo mówię mu coś a On mi ciagle w zdanie się wcinał i dobra wiem co zrobić , dobra wiem co powiedzieć ... nie zdąrzyłam dokończyć a on juz swoje słowa wciskał , wrzasnełam i się później pogodziliśmy haha dzień wkurwiających facetów jest ;D bez kitu
    Tak wpisałam właśnie , że rozciągliwy chociaz było go tyle co nic teraz a wczoraj był kremowy ;/ ale no zaznaczyłam ten bardziej płodny :) No niby po owulce jest ale sama juz sie głupie czy aby na pewno jak Ja wcześniej nie miałam podobno owulacji tak gin stwierdził ... i czemu teraz miałoby się ruszyć ale co prawda to prawda w dni przed owulka i w owulke miałam lekkie bóle a śluz na 6 cm się rozciągał identyko dosłownie jak białko kurze , śluz książkowy miałam ;) a teraz raz kremowy raz rozciągliwy a niby tydzien po owulce ;/

❤
    de7e166350.png
    ❤
    b2727090e5.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    madafaka napradę tak się wkurzyłam że bym talerzami rzucała :/ jak się do mnie odzywa to mu odpyskuje albo wcale się nie odezwę w tyłu mam to :/
    oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
    Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:
    - to co kochanie? wybierzesz pizze ? ja zamowie

co o tym myslicie?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    oni sa dziwni, 6 lat z jednym facetem ale nigdy go chyba nie rozkminie... wiecznie zmeczony i tez tylko by filmy ogladal i jadl nic u wiecej do szczescia chyba nie jest ptrzebne wiecej. Po co sie starac jak juz po slubie sie jest? hmmm wiecie co mnie ostatnio bardzo zaskoczylo i zasmucilo?
    Mielismy 17sierpnia 1 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:

co o tym myslicie?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej kuźwa co z nimi nie tak? Mój wolał kumpla odwieźć na imprezę... ale co tam! Zawsze do usług... kolegom!

werni lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    ej kuźwa co z nimi nie tak? Mój wolał kumpla odwieźć na imprezę... ale co tam! Zawsze do usług... kolegom!
    dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyście że Shakira spodziewa się 2 dziecka szczęściara ^^,

werni lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    słyszałyście że Shakira spodziewa się 2 dziecka szczęściara ^^,
    byby boom i u nas bedzie, spokojnie :)

Truskaffeczka, werni lubią tę wiadomość

hchy3e3kuak68fwg.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    Mielismy 17 rocznice slubu ja bylam w pracy on mial wolne, bylam pewna ze cos przygotowal, wchodze do domu a tu ..... NIC ..... i jego slowa:

co o tym myslicie?
    Wiadomo jak facet zero pomysłów :/

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mnie wkurzył ogólnie za film i za to że sam najpierw ma humor a później pokazuje że nie ma :/ wkurzyłam się strasznie podszedł powąchał moje ramie ale jestem tak zdenerwowana że powiedziałam żeby nie dotykał i się nie odzywał :/ aż normalnie się popłakałam ;(

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Wiadomo jak facet zero pomysłów :/
    powiedzialam muz ze mi przykro ze nic nie zrobil, myslalam ze moze jakas kolacja albo chociaz kwiatek!!! a tu gowno :(
    On na to ze sama tez moglam cos wymyslic, jak? jak bylam 3 dni pod rzad w pracy po 10 godzin?

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    dla kolegow wszystko a wez go popros o cos Ty hehe to juz tak sie ne rozpedzi szybko
    tiaaa... samochód szedł mi naprawiać tydzień... trwało to 30 minut - wymiana jakiejśc sprężyny.... ale koledze? zawsze na wczoraj... takeigo mam faceta... dobrodusznego kuźwa... kocham go jak cholera... ale wkurza mnie czasem na ostro!

83c27385cd.png
‹‹ ‹ 189 190 191 192 193 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ