Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Eh , mój miś w pracy . Wcześniej jak Mnie wkurzył to zaraz się pogodziliśmy więc spokój jak coś jest ale bym teraz z Nim posiedziała Mój pierzynek kochany hehe .
Jak się Truskaffeczko czujesz wgle ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 00:45
-
Mniejsza Mi wrote:Nie ma to jak miły piątkowy wieczór ech. Ja jak mam dość zamykam się z komputerem w drugim pokoju i mam spokój. Truskaffeczka nie przejmuj się, najlepiej przeczekać takie klimaty i się nie denerwować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz no chciał sobie obejrzeć okej ale mogł powiedzieć normalnie , że chce oglądać i własnie np. założyć słuchawki lub zapytać czy nie bedzie Ci przeszkadzało ... no to nie fajnie jak mówisz , że powie , że to Twoja wina ;/ nie wolno tak kurcze ... i szkoda , że nie przeprasza .
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Wiesz no chciał sobie obejrzeć okej ale mogł powiedzieć normalnie , że chce oglądać i własnie np. założyć słuchawki lub zapytać czy nie bedzie Ci przeszkadzało ... no to nie fajnie jak mówisz , że powie , że to Twoja wina ;/ nie wolno tak kurcze ... i szkoda , że nie przeprasza .
-
Ale faktycznie nie ma co się przejmować , przeczekać i jutro bedzie nowy dzień i lepiej no to super jak nie ma oby nie przyszedł jak mówiłas , że czasami się spóźniał ze dwa dni . Kiedy masz zamiar testować jak nie bedzie okresu ciągle ? Ja to jakbym nie miała okresu teraz to bałabym się już testu robić ;( ale wiem , że nic nie bedzie teraz już więc nie czeka mnie to raczej w tym miesiącu hehe . Wgle nie lubię patrzeć na testy ciażowe odrazu mi się humor psuje bo wiecznie 1 krecha ;/
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ale faktycznie nie ma co się przejmować , przeczekać i jutro bedzie nowy dzień i lepiej no to super jak nie ma oby nie przyszedł jak mówiłas , że czasami się spóźniał ze dwa dni . Kiedy masz zamiar testować jak nie bedzie okresu ciągle ? Ja to jakbym nie miała okresu teraz to bałabym się już testu robić ;( ale wiem , że nic nie bedzie teraz już więc nie czeka mnie to raczej w tym miesiącu hehe . Wgle nie lubię patrzeć na testy ciażowe odrazu mi się humor psuje bo wiecznie 1 krecha ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Ja z moim to tak on ogląda ja na necie i tak to wygląda i też się sprzeczamy ale to tak jest
my byśmy chciały zeby ciagle bylo jak na poczatku zwiazku co nie? no ale niestety nigdy tak nie bedzie -
nick nieaktualnyMój teraz też oglądał i też co do telewizji jak ma jakis film to musi obejrzeć . Teraz tak się na noego ostatnio wkur... że powiedziałam że poniedziałki , środy i piątki sa jego moje wtorki , czwartki i soboty a niedziela wspolna bo sie nie da inaczej bez kitu i mozecie sie smiac ale no ja innego rozwiazania nie widze
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Widzę, że wczoraj panował bojowy nastrój tu ja Wam powiem, też się posprzeczałam wczoraj z mężem - gnój jeden niekumaty ;/
Czytałam sobie jakies artykuły o Duphastonie (dopiero biorę drugi dzień i chciałam się dowiedzieć o tym leku coś więcej - chyba normalne w dobie internetu nie?).
Na co usłyszałam, że powinnam nic nie czytać, wogóle olać całą sprawę i nie myśleć o tym, bo się sama nakręcam i mam (cytuję) - "zaznaczac se te kreseczki czy coś na tym wykresie i kochac się z nim najlepiej co 2 dni - wtedy sie trafi" ... ehh
Jak to się łatwo mówi - jak nie trzeba ingerować w jego ciało i to niech on musi siebie pilnowac i się badac ;/