X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) myslalam że będę pierwsza dzisiaj ale widzę że nie:( jak tam nastrój całkiem ładny dzień sie zapowiada:)

Anooosiak nie przejmuj sie, facie w większości tak mają że wszystko olewaja!!!

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszunia* wrote:
    Hej :) myslalam że będę pierwsza dzisiaj ale widzę że nie:( jak tam nastrój całkiem ładny dzień sie zapowiada:)

Anooosiak nie przejmuj sie, facie w większości tak mają że wszystko olewaja!!!

Dokładnie! Mały móżdżek, który przetwarza jedną informację 5 minut :D Cóż zrobić, z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej :P Jest bynajmniej z kogo się nabijać, hehe! :D

Miłego dnia, ja dziś lecę na shopping :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczko i jak tam? Już lepiej ze swoim? Widzisz dziewczyny dobrze mówią w żadnym związku nie ma idealnie, dziś nowy dzień więc będzie dobrze :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wzajemnie, ja gnije w pracy wiec zadnych szaleństw dziś nie będzie :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    no i zostalam sama, moj maz kochany zostawil mnie i polazl do znajomych na noc :( buuuu

Cześć i jak tam ? Twój książę wrocil?

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... bry!

ja to codzien mam spiecie z mezem. ale 99% tych sytuacji rozladujemy. ale czasem sa hardcorowe akcje.
    hmm.. wiecie moim zdaniem to jest tak, ze w zwiazku musi byc ogien :)

choc wiadomo, ze czasem ndepnie mi Piotr na odcisk i mnie wkurzy albo powie cos przykrego. ale ja tez swieta nie jestem.

dziś u nas pieknie za oknem. chlopaki na spacer po bulki na sniadanie poszli. pozniej mamykdo tesciow jechać. a tak bym w domu zostala, znaczy spedzila dzien z chlopaka.i bo jutro meza od 5 do 19 nie bedzie.

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogień! :) a ja już nie mam w związku tego co było na początku niewiem jak obudzic ten żar! Niewiem czy u większości już po 10 latach razem przychodzi monotonia czy tylko u mnie jest tak...:(

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, pomożecie? bo nie wiem :P
    Bo obudziłam się o 6.30 bo usłyszałam, że zaczęło padać, zerwałam się na równe nogi ale przypomniałam sobie, że nie zmierzyłam temp :P i temp 36.26 i poszłam na balkon po pranie. Potem jeszcze poszłam spać na godzinkę i zmierzyłam o 7.40 i były 36.46. Którą temp powinnam wpisać?
    Swoją drogą widzę, że mężczyźni działali Wam na nerwy. Ja się z moim pokłóciłam we wtorek i byłam zawzięta, stwierdziłam, że dopóki mnie nie przeprosi to nie mam zamiaru wyciągać do niego ręki- ale owulacja lada chwila- więc się przeprosiłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:49

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim tez ostatnio mam spięcia o dziecko... On chce czekac nie wiem ile) ja chcę jak najszybciej zacząć starania no i się dogadać nie możemy... tez się boje jak cholera po poronieniu Ale on powinien mnie wspierać a nie dobijac ze tez się boi i nie jest gotowy... wrrr...

dobrze ze słoneczko dzisiaj świeci ;) jedziemy z mężem na zakupy dzisiaj wiec obiadek na mieście ;) miłego dniaaa

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki! Ja wstałam dziś w średnim humorze, bo do męża znów zadzwonił telefon... nie dadzą nam pospać do cholery... Teraz piję kawkę i siedzę z Wami. Truskaweczko jak Twój popierdułek? Mój zrobił mi wczoraj masaż w zamian za to, że "tak wyszło" że wrócił po 2 h z pracy...

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mój wsiunek miał być z nocnej eskapady po 10 rano ale nadal go nie ma więc jestem ciekawa o której będzie, zero telefonu i dupa

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma 6 minut tik tak tik tak

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... pewnie powie: "tak jakoś wyszło"

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz minuta po a ja sie nakręcam na aferę i to grubą. Palant mógłby chociaż zadzwonić że się spoóźni dał mi słowo że będzie po 10 i że cały dzień dla nas.

ale wiecie co? dla niego po 10 to też 12 :) no przecież to też po 10! :/

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Spróbuj go przywitać uśmiechem i całusem a potem zrób mu słoną kawę!

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i taki nasz wspólny weekend może sama sobie coś zorganizuję a on niech spada na babmus

hchy3e3kuak68fwg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Wczoraj chyba jakiś dzień sprzyjający kłótnia się zdarzył bo ja ze swoim tez się pozarałam :P A poszło o to ze ocet jabłkowy mu śmierdzi i mam go nie pic bo i tak nic nie pomoże, a jeszcze sie otruje :P Heh logika facetów :D Wiec kazałam sie cmoknąć w dupę i poszłam spac :) Rano były namiętne przeprosiny, wiec wrócił do łask :D A ja ocet pije dalej :P

Landryneczka lubi tę wiadomość

• kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    Hej dziewczyny :) Wczoraj chyba jakiś dzień sprzyjający kłótnia się zdarzył bo ja ze swoim tez się pozarałam :P A poszło o to ze ocet jabłkowy mu śmierdzi i mam go nie pic bo i tak nic nie pomoże, a jeszcze sie otruje :P Heh logika facetów :D Wiec kazałam sie cmoknąć w dupę i poszłam spac :) Rano były namiętne przeprosiny, wiec wrócił do łask :D A ja ocet pije dalej :P
    mój to nawet mnie nie przeprosi bo będzie pewnie uważał że nic złego nie zrobił oczywiście a ja nie odpuszczę za samotny piątek

hchy3e3kuak68fwg.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet to świnia... :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi wykrecil taki sam nr w zeszla sobotę, ja nie miałam ochoty nigdzie isc, no a przecież ona jak da komus slowo to musi go dotrzymać! No i poszedl! Wrocil o 5 bez żadnego przepraszam! Dopiero w pn przepraszał jak zobaczył że przegial!

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ