X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) myslalam że będę pierwsza dzisiaj ale widzę że nie:( jak tam nastrój całkiem ładny dzień sie zapowiada:)

Anooosiak nie przejmuj sie, facie w większości tak mają że wszystko olewaja!!!

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszunia* wrote:
    Hej :) myslalam że będę pierwsza dzisiaj ale widzę że nie:( jak tam nastrój całkiem ładny dzień sie zapowiada:)

Anooosiak nie przejmuj sie, facie w większości tak mają że wszystko olewaja!!!

Dokładnie! Mały móżdżek, który przetwarza jedną informację 5 minut :D Cóż zrobić, z nimi źle, ale bez nich jeszcze gorzej :P Jest bynajmniej z kogo się nabijać, hehe! :D

Miłego dnia, ja dziś lecę na shopping :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczko i jak tam? Już lepiej ze swoim? Widzisz dziewczyny dobrze mówią w żadnym związku nie ma idealnie, dziś nowy dzień więc będzie dobrze :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wzajemnie, ja gnije w pracy wiec zadnych szaleństw dziś nie będzie :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    no i zostalam sama, moj maz kochany zostawil mnie i polazl do znajomych na noc :( buuuu

Cześć i jak tam ? Twój książę wrocil?

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... bry!

ja to codzien mam spiecie z mezem. ale 99% tych sytuacji rozladujemy. ale czasem sa hardcorowe akcje.
    hmm.. wiecie moim zdaniem to jest tak, ze w zwiazku musi byc ogien :)

choc wiadomo, ze czasem ndepnie mi Piotr na odcisk i mnie wkurzy albo powie cos przykrego. ale ja tez swieta nie jestem.

dziś u nas pieknie za oknem. chlopaki na spacer po bulki na sniadanie poszli. pozniej mamykdo tesciow jechać. a tak bym w domu zostala, znaczy spedzila dzien z chlopaka.i bo jutro meza od 5 do 19 nie bedzie.

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogień! :) a ja już nie mam w związku tego co było na początku niewiem jak obudzic ten żar! Niewiem czy u większości już po 10 latach razem przychodzi monotonia czy tylko u mnie jest tak...:(

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, pomożecie? bo nie wiem :P
    Bo obudziłam się o 6.30 bo usłyszałam, że zaczęło padać, zerwałam się na równe nogi ale przypomniałam sobie, że nie zmierzyłam temp :P i temp 36.26 i poszłam na balkon po pranie. Potem jeszcze poszłam spać na godzinkę i zmierzyłam o 7.40 i były 36.46. Którą temp powinnam wpisać?
    Swoją drogą widzę, że mężczyźni działali Wam na nerwy. Ja się z moim pokłóciłam we wtorek i byłam zawzięta, stwierdziłam, że dopóki mnie nie przeprosi to nie mam zamiaru wyciągać do niego ręki- ale owulacja lada chwila- więc się przeprosiłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:49

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim tez ostatnio mam spięcia o dziecko... On chce czekac nie wiem ile) ja chcę jak najszybciej zacząć starania no i się dogadać nie możemy... tez się boje jak cholera po poronieniu Ale on powinien mnie wspierać a nie dobijac ze tez się boi i nie jest gotowy... wrrr...

dobrze ze słoneczko dzisiaj świeci ;) jedziemy z mężem na zakupy dzisiaj wiec obiadek na mieście ;) miłego dniaaa

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki! Ja wstałam dziś w średnim humorze, bo do męża znów zadzwonił telefon... nie dadzą nam pospać do cholery... Teraz piję kawkę i siedzę z Wami. Truskaweczko jak Twój popierdułek? Mój zrobił mi wczoraj masaż w zamian za to, że "tak wyszło" że wrócił po 2 h z pracy...

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mój wsiunek miał być z nocnej eskapady po 10 rano ale nadal go nie ma więc jestem ciekawa o której będzie, zero telefonu i dupa

hchy3e3kuak68fwg.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma 6 minut tik tak tik tak

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... pewnie powie: "tak jakoś wyszło"

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz minuta po a ja sie nakręcam na aferę i to grubą. Palant mógłby chociaż zadzwonić że się spoóźni dał mi słowo że będzie po 10 i że cały dzień dla nas.

ale wiecie co? dla niego po 10 to też 12 :) no przecież to też po 10! :/

hchy3e3kuak68fwg.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Spróbuj go przywitać uśmiechem i całusem a potem zrób mu słoną kawę!

83c27385cd.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i taki nasz wspólny weekend może sama sobie coś zorganizuję a on niech spada na babmus

hchy3e3kuak68fwg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Wczoraj chyba jakiś dzień sprzyjający kłótnia się zdarzył bo ja ze swoim tez się pozarałam :P A poszło o to ze ocet jabłkowy mu śmierdzi i mam go nie pic bo i tak nic nie pomoże, a jeszcze sie otruje :P Heh logika facetów :D Wiec kazałam sie cmoknąć w dupę i poszłam spac :) Rano były namiętne przeprosiny, wiec wrócił do łask :D A ja ocet pije dalej :P

Landryneczka lubi tę wiadomość

• kajulka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    Hej dziewczyny :) Wczoraj chyba jakiś dzień sprzyjający kłótnia się zdarzył bo ja ze swoim tez się pozarałam :P A poszło o to ze ocet jabłkowy mu śmierdzi i mam go nie pic bo i tak nic nie pomoże, a jeszcze sie otruje :P Heh logika facetów :D Wiec kazałam sie cmoknąć w dupę i poszłam spac :) Rano były namiętne przeprosiny, wiec wrócił do łask :D A ja ocet pije dalej :P
    mój to nawet mnie nie przeprosi bo będzie pewnie uważał że nic złego nie zrobił oczywiście a ja nie odpuszczę za samotny piątek

hchy3e3kuak68fwg.png
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facet to świnia... :)

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
  • myszunia* Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi wykrecil taki sam nr w zeszla sobotę, ja nie miałam ochoty nigdzie isc, no a przecież ona jak da komus slowo to musi go dotrzymać! No i poszedl! Wrocil o 5 bez żadnego przepraszam! Dopiero w pn przepraszał jak zobaczył że przegial!

Dana*myszunia

Wiara czyni cuda!
‹‹ 192 193 194 195 196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ