X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem moje Piekne! jestem padnieta na ryj...
    trudny dzien dzis byl. brzuch boli jak na okres:/ na dodatek po 19 zauwazylam rozowy sluz... czy to moze byc plamienie okolo owulacyjne? nie mialam nigdy wiec pytam

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja doczytałam zaległości. Myślałam, że tylko ja mam takiego patałacha w domu, a tu proszę - to już taki gatunek, ehh życie ! :D

Shopping udany - 3 pary butów :D mojemu kapcie spadną jak wróci i zobaczy.
    Pół dnia z psiapsiółką - tego mi było trzeba :D

Biorę 2 dzień dupka i jak narazie bez objawów - jak straszą na forach ;/ oby tak dalej :P

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    trudny dzien dzis byl. brzuch boli jak na okres:/ na dodatek po 19 zauwazylam rozowy sluz... czy to moze byc plamienie okolo owulacyjne? nie mialam nigdy wiec pytam
    Nie wiem jak Ty ale ja jak zawsze miałam różowiutki śluz to zaczynała się wtedy @ :/ i wiedziałam że to koniec tego cyklu :(

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Ja doczytałam zaległości. Myślałam, że tylko ja mam takiego patałacha w domu, a tu proszę - to już taki gatunek, ehh życie ! :D

Shopping udany - 3 pary butów :D mojemu kapcie spadną jak wróci i zobaczy.
    Pół dnia z psiapsiółką - tego mi było trzeba :D

Biorę 2 dzień dupka i jak narazie bez objawów - jak straszą na forach ;/ oby tak dalej :P
    szczęściara ja sobie pójdę na shopping chyba w tym tyg. zależy kiedy dostsnę kasę na konto :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    Ja w tym cyklu tez miałam różowe plamienie przez kilka godzin potem ustało wiec podejrzewam ze to po prostu było plamienie okołoowukacyjne :) Swoja droga pierwsze w zyciu :)

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    Ja w tym cyklu tez miałam różowe plamienie przez kilka godzin potem ustało wiec podejrzewam ze to po prostu było plamienie okołoowukacyjne :) Swoja droga pierwsze w zyciu :)
    To chyba tylko ja jestem dziwna że zaraz po tym dostaję @ ^^,

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajulka wrote:
    jezeli chodzi o ogien to my kiedys mielismy ustalony jeden dzien w tygodniu chyba piatek... ze spimy na golaska to byly piekne dni ,zawsze bylo milusio jak juz po kapieli szlismy do lozka, a teraz to ten balwan nie bedzie spal na golasa bo mu nagle niewygodnie a kiedys mu to nie przeszkadzalo
    My spaliśmy w majteczkach jak były te upiorne upały :) W amjteczkach bo tak z "siusiakiem" po moim przescieradle nie będzie mi się szwędał całą noc :) hehe

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o rutynę, to nie pozwólcie na to! Czasem trzeba ustąpić w imię wyższej idei ;) My jesteśmy ze sobą 12 lat i jak bywa nudno to staram się coś wymyślić, ale też staram się pokazać mężowi, że musi coś wymyślić bo jest nudno :) niech się wysila... Nie zawsze ma śniadanie do pracy, nie zawsze mu złoże skarpetki, nie zawsze ja myję naczynia czy odkurzam... jak się kłócimy to bywa na ostro, ale staram się ogarnąć, bo nie chciałabym takich kłótni fundować dziecku, które może kiedyś się pojawi! I to mi studzi krew...
    A co to będzie jak będziemy 30 lat po ślubie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 20:04

83c27385cd.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczkk ja jestem w 10 dniu cyklu wiec raczej duuuuuuuuuuuuuuuuzo za wczesnie na @. takze moze to przed owulacja. ale bol jak na okres. zglupialam.
    Rudziutka7 to u nas maz sam sobie robi pranie i je wiesza i sklada. tak samo ja robie swoje. ten kto gotuje to jie myje naczyn. jak sprzatamy to ja pokoj i lazienke a Piotr kuchnie. na zakupy jezdzimy razem...

takze nie jestem typowa pania domu bo gonie meza do roboty. co on bedzie lezal albo ogladam tvn turbo a ja bede ze sciera latac? pchi :)

Truskaffeczka, Karolcia88 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego tez ucze. Bo wyobrazcie sobie za moja tesciowa sprzata synom pokoje. Mojemu do slubu czyli do 24rz a drugi ma 25 i dalej!!!! Garow nigdy nie myli. Ja swojego nauczylam ze brudne ubrania wrzuca sie do kosza w lazience, naczynia sie wynosi-dalej probujemy nauki wkladania naczyn do zmywarki ;)
    Jak ide no na weekend do pracy to odkurza i sciera kurze. No i obowiazkowo myje mi auta. I tyle z moich osiagniec... ale wnporownaniu do tego co dostalam to i tak wielki krok naprzod!:)

Truskaffeczka, werni lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czasem wiesza pranie- ale w jaki sposob to robi lepiej nie bede komentowac ;) bo jak zobaczylam pierwszy raz to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac ;)

MadzikForever lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to chłopy wszystkiego trzeba uczyć :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Ja swojego tez ucze. Bo wyobrazcie sobie za moja tesciowa sprzata synom pokoje. Mojemu do slubu czyli do 24rz a drugi ma 25 i dalej!!!! Garow nigdy nie myli. Ja swojego nauczylam ze brudne ubrania wrzuca sie do kosza w lazience, naczynia sie wynosi-dalej probujemy nauki wkladania naczyn do zmywarki ;)
    Jak ide no na weekend do pracy to odkurza i sciera kurze. No i obowiazkowo myje mi auta. I tyle z moich osiagniec... ale wnporownaniu do tego co dostalam to i tak wielki krok naprzod!:)
    Ej... moja teściowa to samo i jeszcze się do tego przyznaje... dobra kobieta, ale dała sobie wejść na głowę... Też uczę wynoszenia naczyń do kuchni i innych rzeczy... a 2 lata temu potrafił się mnie zapytać: gdzie są moje koszulki... albo: nie mam skarpetek! hello? a ja co? sklep czy fabryka ciuchów! Grrr więc też nie jestem stereotypową panią domu...

83c27385cd.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jak sie wnerwie jak zrobi syf to mu mowie, ze nie przypominam sobie zebysmy mieli sprzataczke na etacie.
    Moj to by niestety zginal bo wiecznie a nie widzialas moje podkoszulka, pendriva pisma z urzedu. Pyta o wszystko. A jak mu powiem ze jest na swoim miejscu to mamrocze ze specjalnie mu schowalam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:13

Rudziutka7, Maniuś lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi u mnie tak samo jest ;D muszę wszystko schować i wiedzieć gdzie to jest później powiedzieć lub podać bo mój się nie orientuje ;) ale jak np jestem w pracy to wysprząta pokój i ogólnie zaskakuje mnie pozytywnie jak mnie w domu nie ma :P

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, to moj sam z siebie to robi balagan i nic wiecej ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja tesciowa tak wychowal dwojke swoich dzieci, ze wszystko za nie by robila. Piotr potrafil zaszwonic do mamy by zarsjestrowala go do lekarza O.o szok. powoli chlopak sie uczy ale tesciowa miala 24 lata na przyzwyczajenie do wygodnego zycia.

no nic trzeba pamietac te bledy i samej tak syna nie wychowac

Rudziutka7 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    To ja jak sie wnerwie jak zrobi syf to mu mowie, ze nie przypominam sobie zebysmy mieli sprzataczke na etacie.
    Moj to by niestety zginal bo wiecznie a nie widzialas moje podkoszulka, pendriva pisma z urzedu. Pyta o wszystko. A jak mu powiem ze jest na swoim miejscu to mamrocze ze specjalnie mu schowalam ;)
    I ja też tak mam! Dzwoni do pracy do mnie i mówi, że ZAWSZE mu gdzieś schowam coś jak on akurat potrzebuje tego! A co kuźwa, ma leżeć na środku pokoju? Nie widziałaś moich spodni - dziś było, ostatnio tez szukał pendraka, znalazłam w moim samochodzie w podłokietniku... a to akurat jego schowek... itd. itp. etc...

83c27385cd.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flexi wrote:
    moja tesciowa tak wychowal dwojke swoich dzieci, ze wszystko za nie by robila. Piotr potrafil zaszwonic do mamy by zarsjestrowala go do lekarza O.o szok. powoli chlopak sie uczy ale tesciowa miala 24 lata na przyzwyczajenie do wygodnego zycia.

no nic trzeba pamietac te bledy i samej tak syna nie wychowac
    moja to samo robiła i o dziwo!!!!!!!!!!! ostatnio też go zarejestrowała, przy okazji jak siebie rejestrowała! hello!!! synuś mamusi kuźwa pożal się Boże!

83c27385cd.png

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no to mój jest już bardziej samodzielniejszy potrafi sam się do lekarza zarejestrować i ogólnie pozałatwiać te sprawy w których ja się czuje nieswojo ^^, i o dziwno nie utrzymuje aż takich kontaktów z mamą ;) ale i tak nie miała bym nic przeciwko bo mam teściową SKARB <3

MadzikForever lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ