Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
myszunia* wrote:No ogień! a ja już nie mam w związku tego co było na początku niewiem jak obudzic ten żar! Niewiem czy u większości już po 10 latach razem przychodzi monotonia czy tylko u mnie jest tak...
po tylu latach razem wkrada sie rutyna, przyzwyczajenie, i wszystko jest w zasadzie kazdego dnia podobne.
mysle, ze jezeli samemu sie nie postara to ogien buchac nie bedzie. a czasem wystarcze maly gest czy zmiana.
np raz na dwa tygodnie wychodzcie na randke. taka z sexy sukienka a on w eleganckiej koszuli albo w niedziele robcie sobie wzajemny masaz. albo cokolwiek byle razem i mimo zmeczenia i koszmarnego tygodnia.
-
myszunia* wrote:Mój mi wykrecil taki sam nr w zeszla sobotę, ja nie miałam ochoty nigdzie isc, no a przecież ona jak da komus slowo to musi go dotrzymać! No i poszedl! Wrocil o 5 bez żadnego przepraszam! Dopiero w pn przepraszał jak zobaczył że przegial!
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
U mnie średnio rano wstałam oczywiście żadnego odzewu,o przeprosinach to już wogóle nie marzę bo wiem że tego nie zrobi jogurt jak leży na podłodze tak leży pytałam się czy sprząta to mówi że ja mam to zrobić bo to moja wina eh i muszę to zrobić bo jaki syf w pokoju jest wszystko się klei :d rano się ubierał gdzieś myślałam że do kolegi sam pojedzie a mnie zostawi w domu ale ubrał się i zapytał cz jadę z nim na zakupy to pojechałam ale przykro mi jest że nie usłyszałam jednego słowa przepraszam ^^, i nadal się do siebie nie odzywamy... -
Hejka, hejka! Któraś z koleżanek prosiła o polecenie lekarza w Warszawie, to polecam: Piotr Raczyński, przyjmuje w Centrum Damiana.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Nie przejmujcie się facetami , te "osły" tak mają czasami nie patrzą na to co czujemy ale nie zmienimy ich niestety
Nic tylko palnąć ich w te głupie łby żeby im z tych kijów pospadały hehe . Czasmi brak słów do nich na prawdę . Ja o dziwo z moim się nie sprzeczamy od uwaga od wczoraj hahha -
Hej, pomoze mi ktoras z ta temp ktora wpisac? Strona wczesniej
A ja chyba znosze jajko bo mnie strasznie boli jajnik. Wiec nici z zastrzyku w poniedzialek.
Ja sie ze swoim przeprosilam tylko dlatego ze owulacja :pTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Hej, pomoze mi ktoras z ta temp ktora wpisac? Strona wczesniej
A ja chyba znosze jajko bo mnie strasznie boli jajnik. Wiec nici z zastrzyku w poniedzialek.
Ja sie ze swoim przeprosilam tylko dlatego ze owulacja :p -
Hej dziewczyny co do facetow to nie raz i u nas sa klotnie i to ostre ze omalo co nie rozstalabym sie z nim, ale go kocham to ciagne go do rozmowy, zeby wyjasnic, bo faceci lubia unikac rozmow, po wyjasnieniach jest ok. My bez siebie nie potrafimy usnac po pracy jak kladziemy sie juz spac to on sie przytula a ja mam ogladac tv nawet do rana heh bo inaczej nie usnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny