Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaffeczka wrote:hehe no to mój jest już bardziej samodzielniejszy potrafi sam się do lekarza zarejestrować i ogólnie pozałatwiać te sprawy w których ja się czuje nieswojo ^^, i o dziwno nie utrzymuje aż takich kontaktów z mamą ale i tak nie miała bym nic przeciwko bo mam teściową SKARB
-
Hej dziewczynki ja dopiero nie dawno pracę skonczylam! Jestem już padnieta! Nie siedze w temacie więc nic nie pisze tylko ide lulu! Zagladne jutro wypoczeta to dolacze sie do dyskusji, a tymczasem buziaczki dziewczynki :*
MadzikForever lubi tę wiadomość
Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
Może to siła sugestii, ale wczoraj miałam kłucie w prawym jajniku, a dziś pierwszy raz w życiu plamienie między miesiączkami. Nawet templke zmierzyłam po 2 godzinach leżenia, 26,41. Nie mogę się doczekać porannego mierzenia, może to OWU?!
Test owu negatywny, ale co on może wiedzieć... -
myszunia* wrote:Hej dziewczynki ja dopiero nie dawno pracę skonczylam! Jestem już padnieta! Nie siedze w temacie więc nic nie pisze tylko ide lulu! Zagladne jutro wypoczeta to dolacze sie do dyskusji, a tymczasem buziaczki dziewczynki :*
-
MadzikForever wrote:Może to siła sugestii, ale wczoraj miałam kłucie w prawym jajniku, a dziś pierwszy raz w życiu plamienie między miesiączkami. Nawet templke zmierzyłam po 2 godzinach leżenia, 26,41. Nie mogę się doczekać porannego mierzenia, może to OWU?!
Test owu negatywny, ale co on może wiedzieć...MadzikForever lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:z tego co czytałam to już wiele dziewczyn miało niespodziankę z owu także bądź pełna nadziei a ja trzymam kciukasy
-
Hej dziewczyny ja już też padnięta ale skrobne coś Truskaffeczka widzisz nie ma się co denerwować, wszystkie kłótnie kiedyś się kończą Co do sprzątania to po kilkuletnich wojnach i mega awanturach w końcu zrezygnowałam i sama sprzątam. Nie wiem ja mam chyba jakiś niereformowalny egzemplarz ale nadrabia pod innymi względami, rozmiesza mnie, daje prezenty i kwiaty bez okazji mimo że jesteśmy już ponad 6 lat razem. Ale charakterek ma niestety i jak jest kłótnia to też musi postawić na swoim.
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Hej hej hej
Hahahaha ale się uśmiałam , właśnie na Ovu mam napisane w detektorze ciąży tak Jesli jesteś w ciązy na dzień dzisiejszy Twój test wyszedł by pozytywny w 18 % ... termin porodu u ciebie wypadał by na 15 maj 2016 r . hahahahaha no i padłam na moje bolące cycki ze śmiechu hahahaTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej hej hej
Hahahaha ale się uśmiałam , właśnie na Ovu mam napisane w detektorze ciąży tak Jesli jesteś w ciązy na dzień dzisiejszy Twój test wyszedł by pozytywny w 18 % ... termin porodu u ciebie wypadał by na 15 maj 2016 r . hahahahaha no i padłam na moje bolące cycki ze śmiechu hahaha
-
Co Ja mam z tym 2016 r ... kuźwa chyba za bardzo chcę tego ślubu , który ma być w 2016 hahahaha chodziło mi o maj 2015 Ale rozśmiesza mnie jak to Ovu wyznacza terminy porodu GDYBY kobieta była w ciązy hehehe i procentów na ile ci test wyjdzie dobrze hahahaha
werni lubi tę wiadomość
-
To trzeba go przekonywać ? Na golacha i wskakuj na niego haha Mój poszedł spać ;( zmęczony jest po tylu dniach pracy , biedactwo pracuje tak cięzko po 6 dni w tygodniu , dziś miałm wolne a jutro już do pracy idzie ;( lata na te nadgodziny jak oszalały ale nie ma co się dziwić za taka kase .
Lena Z. lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Co Ja mam z tym 2016 r ... kuźwa chyba za bardzo chcę tego ślubu , który ma być w 2016 hahahaha chodziło mi o maj 2015 Ale rozśmiesza mnie jak to Ovu wyznacza terminy porodu GDYBY kobieta była w ciązy hehehe i procentów na ile ci test wyjdzie dobrze hahahaha
-
ZakręconaOna wrote:W Detektorze ciąży ale to chyba się od 8 lub 9 dnia po owulce włącza bo dziś mam 9 dzień po i własnie to zauważyłam .
Sprawdź może też już masz jak powinnaś dzisiaj okres dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 00:49