Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mniejsza Mi wrote:Ja się dziś dowiedziałam że nasi kolejni znajomi w ciąży. A dwa dni temu urodził się synek innego dobrego znajomego. A my kiedy? dziś nawet mój facet z powątpiewaniem zapytał czy my się kiedyś doczekamy ech idę chyba spać dziewczyny
werni, Lena Z. lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ciekawe co się dzieje z Leną Z. zawsze była codziennie i nas rozśmieszała ^^,
Pewnie jutro przyjdzie to sie potłumaczy troche hehe .
A Ja właśnie ciekawa jestem co Ci tam pokaże :d hahaha pewnie coś kole 20 maja hahahaLena Z. lubi tę wiadomość
-
Mniejsza Mi wrote:Ja się dziś dowiedziałam że nasi kolejni znajomi w ciąży. A dwa dni temu urodził się synek innego dobrego znajomego. A my kiedy? dziś nawet mój facet z powątpiewaniem zapytał czy my się kiedyś doczekamy ech idę chyba spać dziewczyny
-
nick nieaktualnyJeny jak wam zazdroszczę tego pragnienia dziecka... do niedawna tez tak miałam a teraz? Teraz po stracie mam taki lęk i panikę ze masakra... każda plamka na wkładce i lekki ból brzucha wywołują wspomnienia tego cholernego dnia i straszny lęk... ehh... mam nadzieje ze z czasem to minie i pragnienie ciąży wygra ze strachem o własne zdrowie
-
Dzien dobry:)
Jestem wyjatkowo pierwsza
A mnie moj chlop rozczarowal tak ogromnie
Mowilam mu, ze wracam bo mam owulacje i bedziemy robic dziecko. To juz spal jak wrocilam, jak go probowalam obudzic to mamrotal, ze spi i jest chory i nie ma nastroju.
Wiec kolejny cykl do tylu. On ciagle cos wynajduje -
Karolcia88 wrote:Dzien dobry:)
Jestem wyjatkowo pierwsza
A mnie moj chlop rozczarowal tak ogromnie
Mowilam mu, ze wracam bo mam owulacje i bedziemy robic dziecko. To juz spal jak wrocilam, jak go probowalam obudzic to mamrotal, ze spi i jest chory i nie ma nastroju.
Wiec kolejny cykl do tylu. On ciagle cos wynajdujeTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Madzik, dzisiaj akurat nie wracam na noc do domu tylko jadę do mamy bo w poniedziałek rano muszę iść na badania krwi a wole jechać 5 minut niż 30km...
Ostatnio też było dzień przed owu i @ przyszła swoim zwyczajem.
Eh. Coś czuję w kościach, że to kolejny cykl na stratyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:46
-
Karolcia88 wrote:Ostatnio też było dzień przed owu i @ przyszła swoim zwyczajem.
Eh. Coś czuję w kościach, że to kolejny cykl na straty -
Hejka!
Oj dziweczyny, chyba za bardzo się nakręciłam. Budzę się sama o 4 rano, żeby mierzyć tampkę, po czym jak spojrzę na zegarek to nie mogę spać i czekam do tej 7:00. I do tego śnią mi się zielone kropeczki na wykresie, nawet się przez to obudziłam, bo krzyczałam z radości. Masakra jakaś.
Dalej wyczekuję na ovulkę, wszystkie objawy już są oprócz skoku tempki.
Wy zawsze macie skok temperatury na ovu?
Życzę wszystkim staraczkom miłej niedzieli!
-
ZakręconaOna wrote:Powiedz mu , że masz takie wsparcie od dziewczyn z Ovu , że wierzysz , że sie niebawem uda ) Będzie dobrze ;* Dobranocki .
Dokladnie my tutaj sie nawzajem wspieramy -
nick nieaktualnyHej babeczki U mnie wielkie odliczanie i okres za 2 dni wg ovufrend bo mam jeszcze kalendarzyk w telefonie i on pokuzje 3 dni później :)Dzis w nocy obudził mnie straszny ból piersi pomasowałam je chwile i poszłam spac Teraz nawet tknąć ich nie moge czyli wredna @ bedzie jak nic
-
Hej dziewuszki
Doczytałam wieści ze wczoraj - mojego Męża też musiałam wychować od nowa ;/ kumajcie to, że ja będąc córeczką tatusia - często pomagałam mu w "męskich" pracach, więc jak ja mojemu kazałam wymienić uszczelki w kranach lub np. naostrzyć noże - to nie wiedział jak ? masakra ... ;/ Zresztą teściówka sama się przyznaje, że to jej wina i go nie wychowała i sie cieszy, że mi się udaje - bo jest o nieeebo lepiej
Byłam wczoraj w kinie na "Dawca pamięci" - bardzo mi się podobał Niedawno widziałam też "Lucy" - też polecam. Muszę jeszcze iść na "Człowiek bardzo poszukiwany" i na Wojownicze Żółwie Ninja (wspomnienia z dzieciństwa:D).
Niedługo nasza II-ga rocznica ślubu ... więc może wrzesień będzie dla nas szczęśliwy , zobaczymy