X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Bierz się bierz i zróbcie ten złoty strzał .!!!:-P hahahaha
    tylko kiedy to będzie... :d mam nadzieję że do końca roku się uda... :P

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uda myszko , uda ;) :*

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mniejsza Mi Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Powiedz mu , że masz takie wsparcie od dziewczyn z Ovu , że wierzysz , że sie niebawem uda ;)) Będzie dobrze ;* Dobranocki .
    Dzięki ZakręconaOna, też na to liczę :)

hchy3e3kwys50svl.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczko, przykro mi to słyszeć, szczerze mówiąc liczyłam, że Ci się uda. My z mężem teraz staramy się inaczej niż zwykle. Tj. rano, bo żołnierzyki silniejsze i szyjka bardziej otwarta niż wieczorem. Może mity może fakty? Dam znać czy podziałało za równe dwa tygodnie.

Złoty strzał... hehe

wnid9vvjodizjocx.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , wszystko będzie super ;-) Ja przestałam w dniu dzisiejszym się przejmowac całkowicie ;) Czekam na okres i zaczynam nowy cykl ;) I tak samo Wy Pany , ktore czekaja na testowanie to zycze mega duze dwie krechy a Panią , które zaczynają badź zaczeły juz nowy cykl wierze ze uda sie w następnym kochane <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Cranberry Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko napewno się uda do końca roku !!!! Musi !!!
    Każdy nowy cykl to nowa szansa :)

c55fdqk3kdbgplqm.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Truskaffeczko, przykro mi to słyszeć, szczerze mówiąc liczyłam, że Ci się uda. My z mężem teraz staramy się inaczej niż zwykle. Tj. rano, bo żołnierzyki silniejsze i szyjka bardziej otwarta niż wieczorem. Może mity może fakty? Dam znać czy podziałało za równe dwa tygodnie.

Złoty strzał... hehe
    Właśnie fakty ;) nawet było w poradzie dnia że z rańca żołnierzyki są o wiele silniejsze i jest większa szansa na zajście w UPRAGNIONĄ ciążę ^^,

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc robaczki :) wracam z obozu. Bylo spanie pod chmurka przy ognisku I o dziwo bylo zajebiscie! W miare cieplo! Spiwor I koc I dobry materac :) Potem byly zawody strzeleckie. I tu dodatek do naszych narzekan na mezczyzn. Sprzatalismy tor I moj maz zrzucil mi niechcacy na noge kawal zelastwa - poper do ktorego sie strzela. Wiecie co powiedzial: jeszcze blizej sie krec mi! Chlopacy na to: jeszcze ja zje..l! Wymownie spojrzeli na niego, a ja sobie poszlam. Widac przetlumaczyli mu bo przyszedl I przeprosil I zapytal czy mocno boli noga. Raz go splawilam, powiedzialam, ze ma sobie isc, choc mialam ochote powiedzien spier... Za drugim razem dalam sie przytulic... Tylko po co mi byly te nerwy? Bo przeciez sie poplakalam! Jak glupia. A teraz jedziemy do domu... Spac mi sie chce, bo noc krotka a dzien pelen wrazen.
    Truskaffeczko! To nie tak mialo byc! Ale skoro juz tak jest to nadzieja we wrzesniu.. My za tydzien obchodzimy druga rocznice, a babcia ma 81 urodziny wiec to piekny miesiac :) trzymam kciuki za Ciebie

83c27385cd.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Czesc robaczki :) wracam z obozu. Bylo spanie pod chmurka przy ognisku I o dziwo bylo zajebiscie! W miare cieplo! Spiwor I koc I dobry materac :) Potem byly zawody strzeleckie. I tu dodatek do naszych narzekan na mezczyzn. Sprzatalismy tor I moj maz zrzucil mi niechcacy na noge kawal zelastwa - poper do ktorego sie strzela. Wiecie co powiedzial: jeszcze blizej sie krec mi! Chlopacy na to: jeszcze ja zje..l! Wymownie spojrzeli na niego, a ja sobie poszlam. Widac przetlumaczyli mu bo przyszedl I przeprosil I zapytal czy mocno boli noga. Raz go splawilam, powiedzialam, ze ma sobie isc, choc mialam ochote powiedzien spier... Za drugim razem dalam sie przytulic... Tylko po co mi byly te nerwy? Bo przeciez sie poplakalam! Jak glupia. A teraz jedziemy do domu... Spac mi sie chce, bo noc krotka a dzien pelen wrazen.
    Truskaffeczko! To nie tak mialo byc! Ale skoro juz tak jest to nadzieja we wrzesniu.. My za tydzien obchodzimy druga rocznice, a babcia ma 81 urodziny wiec to piekny miesiac :) trzymam kciuki za Ciebie
    No wiadomo jak to facet mój podobnie ma... :P hehe my dopiero w listopadzie 2 rocznica ślubu :D ale trzymam kciuki za wcześniejsze miesiące ;>

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic, wystarczy, ze my mamy rocznice I juz wrzesien staje sie magiczny :) hihi

83c27385cd.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    To nic, wystarczy, ze my mamy rocznice I juz wrzesien staje sie magiczny :) hihi
    Trzymam Kciuki ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Mniejsza Mi Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do końca roku to się musi udać nam wszystkim! wątek do czegoś zobowiązuje :) Nie ma innej opcji :)

hchy3e3kwys50svl.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniejsza Mi wrote:
    No do końca roku to się musi udać nam wszystkim! wątek do czegoś zobowiązuje :) Nie ma innej opcji :)
    Dokładnie dlatego musimy panie się wziąć w garść i serduszkować ile się tylko da ;D mój już dzisiaj nawet wykorzystał co nie co ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chyba coś mnie bierze :d od wczoraj wieczora gardło mnie boli :d

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj powiedzial ze bedziemy sie starac o dzidziusia z pelna pompa :) nie ma przeciwko przed braniem witamiek, opowiem mu co sie tu dowiedzialam i co pomoze :) w tym tygodniu moja kolej na czekanie @ cos mi sie wydaje ze przyjdzie

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Moj powiedzial ze bedziemy sie starac o dzidziusia z pelna pompa :) nie ma przeciwko przed braniem witamiek, opowiem mu co sie tu dowiedzialam i co pomoze :) w tym tygodniu moja kolej na czekanie @ cos mi sie wydaje ze przyjdzie
    Bądź dobrej myśli kochana :) to że kilku nam przyszła wredna ciotka to nie znaczy że Tobie ;) ja ogólnie zastanawiam się nad kupnem żelu Conective czy jakoś tak ;) zaopatrzę się w 3 testy ciążowe i będziemy działać ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że teraz większość dziewczynek siedzi na Fejsie ^^, ogólnie ja z nudów tutaj siedzę i przy okazji ogarniam pokój bo tylko chwila starczy aby mój zrobił bałagan :D papierki po cukierkach walają się po całej ławie,puste butelki po podłodze ;D tylko sprząta jak nie nie ma w domu... :P om przepraszam z 2 tyg. temu robiliśmy porządki w sobotę to odkurzył cały pokój :D czasami jest kochany i to bardzo <3 i jak tutaj na niego wzywać :P

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TUTAJ NA NOWY CYKL ! :D CHAPIEMY DZIEWCZYNKI <3
    tumblr_mtn836K2Ed1sjwwzso1_500.gif

werni, ZakręconaOna, MadzikForever, Anooosiak86, Paulina_2603, Lena Z. lubią tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TRUSKAWECZKO w gym cyklu bessie zielina jeopardy. Zobaczysz!

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wasi M. Biora witaminki ?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ