X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dziewczyny jak tak patrze na to i widze co wy piszecie o swoich facetach to normalnie przyznaje wam racje,ehh szkoda gadac :(

• werni Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi glowa peka chyba sie zdrzemne bo nie wyrabiam

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój do nocy grał w swoją durną grę i teraz śpi - fajnie marnować niedzielę, ehhh ;/ a wczoraj mi obiecał, że tyyyyle zrobimy w ciągu dnia - wycieczka rowerowa, obiad u rodziców, a wieczorem aquapark i moze jakas kolecyjka na mieścia ;/ a tu już 13-sta prawie i siedzimy w domu ;/

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Mój do nocy grał w swoją durną grę i teraz śpi - fajnie marnować niedzielę, ehhh ;/ a wczoraj mi obiecał, że tyyyyle zrobimy w ciągu dnia - wycieczka rowerowa, obiad u rodziców, a wieczorem aquapark i moze jakas kolecyjka na mieścia ;/ a tu już 13-sta prawie i siedzimy w domu ;/

Bo faceci sa durni wg nie umieja okazywać uczuć, tyle w temacie !!!

Anooosiak86 lubi tę wiadomość

• Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Bo faceci sa durni wg nie umieja okazywać uczuć, tyle w temacie !!!

AMEN ! :)

Evell lubi tę wiadomość

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę go zmolestować, może się obudzi :D

Miłego dnia dziewuszki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 12:47

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    ciekawe co się dzieje z Leną Z. zawsze była codziennie i nas rozśmieszała ^^,
    Lena sie melduje! Pisałam Wam ze mialam zamieszanie z lekarzami bo zaden nie chcial mi zaswiadczenia do pracy wypisac, ale juz wszystko zalatwione i jutro zaczynam prace więc niestety będę tu rzadziej sie udzielac... Bo tylko popoludnia i wieczory mi zoastaja... :(

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    AMEN ! :)

Haha no wlasnie niech sie wala :d

• Lena Z. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    a mogę wiedziec co to za gra? Bo mój tak samo gra po kilka godzin i dla mnie nie ma czasu... :P

dziecko-dziewczynka.gif
  • Lena Z. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczko jak taaaam? Co z Tobą? Mam nadzieję że dalej czekasz na okres którego nie będzie :D

dziecko-dziewczynka.gif
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj bardzoooooo leniwa niedziele. Sniadanie w lozku I kanapowy len! A moj tylko chodzi I sie mnie o wszystko pyta, Bo jak zwykle nie wie co gdzie jest... Hehe , ach te nasze chlopy :)

wnid9vvjodizjocx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez gra, a ja z nim :D My się właściwie poznaliśmy przez grę online :D Nie raz nocki zarwaliśmy bo graliśmy :D

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Przepraszam, że nie napisałam, ale miałam i piątek i sobotę strasznie zabiegane, że do domu wracałam późno i już nie miałam siły na nic.

Zrobiłam test w piątek i wyszły dwie kreseczki:) jestem w szoku, że tak szybko.
    Planuję odwiedzić lekarza za tydzień.

Dziękuję wszystkim za gratulacje.

OvuFriend jest bardzo przydatne, ale przede wszystkim wy jesteście tu najważniejsze. Tyle się od was dowiedziałam, że na pewno by nie poszło tak szybko. Dziękuję dziewczyny:*

To był mój drugi cykl z ovufriend, pierwszy, w którym mierzyłam temperaturę, na wykresie było idealnie pokazane kiedy mam ovu, bo się udało:)

Mistia, Evell, myszunia*, Flexi, anka418, MadzikForever, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357, najserdeczniejsze gratulacje :)
    Życzę Wam obu zdrowych 9 miesięcy :)

Monika1357 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane laski ! ;)
    Od samego rana miałam poważne bóle podbrzusza i niestety przyszła @ z podwojoną siłą :d nadzieja była do końca ale niestety zaczynam nowy cykl... Mam nadzieję że teraz w następnym będzie bardziej udany :)
    P.s jestem dopiero teraz bo tak mnie bolało podbrzusze że niestety musiałam wsiąść paracetamol i zasnęłam ^^, ale bóle na szczęście przeszły tylko jak zwykle czuje się niekomfortowo z powodu fali @ :P

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anooosiak86 wrote:
    Hej dziewuszki :)

Doczytałam wieści ze wczoraj - mojego Męża też musiałam wychować od nowa ;/ kumajcie to, że ja będąc córeczką tatusia - często pomagałam mu w "męskich" pracach, więc jak ja mojemu kazałam wymienić uszczelki w kranach lub np. naostrzyć noże - to nie wiedział jak ? masakra ... ;/ Zresztą teściówka sama się przyznaje, że to jej wina i go nie wychowała i sie cieszy, że mi się udaje - bo jest o nieeebo lepiej :D

Byłam wczoraj w kinie na "Dawca pamięci" - bardzo mi się podobał :D Niedawno widziałam też "Lucy" - też polecam. Muszę jeszcze iść na "Człowiek bardzo poszukiwany" i na Wojownicze Żółwie Ninja (wspomnienia z dzieciństwa:D).

Niedługo nasza II-ga rocznica ślubu ... więc może wrzesień będzie dla nas szczęśliwy , zobaczymy :)
    hihi Ja byłam na Lucy ZAJEBISTY film Polecam ;D pod koniec filmu używała 100% swojego mózgu nie potrafiła tych informacji nigdzie z głowy wypuścić to rozpadła się na kawałki i była w każdym przedmiocie telefonie,kompie,penie... itp.
    My z mężem i znajomymi mamy iść na żółwi ninja,a na dawcę pamięci też chcieliśmy iść ale zabrakło czasu ^^, w lipcu to co czwartek byliśmy w kinie :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • kajulka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wlasnie wrozilam zpod namiotow :) przy kapieli zobaczylam ze mam kleszcza! wykrecilam go mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

hchy3e3kuak68fwg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 gratulacje :D
    Truskaffeczko kurcze nie tak miało sie skończyć :( Mam nadzieje, ze następny cykl to już będzie ten szczęśliwy :D

Monika1357 lubi tę wiadomość

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia wrote:
    Monika1357 gratulacje :D
    Truskaffeczko kurcze nie tak miało sie skończyć :( Mam nadzieje, ze następny cykl to już będzie ten szczęśliwy :D
    Też mam taką nadzieję ;( ale @ mam zwykle max 4 dni więc po niej ostro biorę się z mężem do roboty :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierz się bierz i zróbcie ten złoty strzał .!!!:-P hahahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ