Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój do nocy grał w swoją durną grę i teraz śpi - fajnie marnować niedzielę, ehhh ;/ a wczoraj mi obiecał, że tyyyyle zrobimy w ciągu dnia - wycieczka rowerowa, obiad u rodziców, a wieczorem aquapark i moze jakas kolecyjka na mieścia ;/ a tu już 13-sta prawie i siedzimy w domu ;/
-
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Mój do nocy grał w swoją durną grę i teraz śpi - fajnie marnować niedzielę, ehhh ;/ a wczoraj mi obiecał, że tyyyyle zrobimy w ciągu dnia - wycieczka rowerowa, obiad u rodziców, a wieczorem aquapark i moze jakas kolecyjka na mieścia ;/ a tu już 13-sta prawie i siedzimy w domu ;/
Bo faceci sa durni wg nie umieja okazywać uczuć, tyle w temacie !!!Anooosiak86 lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ciekawe co się dzieje z Leną Z. zawsze była codziennie i nas rozśmieszała ^^,
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anooosiak86 wrote:Mój do nocy grał w swoją durną grę i teraz śpi - fajnie marnować niedzielę, ehhh ;/ a wczoraj mi obiecał, że tyyyyle zrobimy w ciągu dnia - wycieczka rowerowa, obiad u rodziców, a wieczorem aquapark i moze jakas kolecyjka na mieścia ;/ a tu już 13-sta prawie i siedzimy w domu ;/
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:)
Przepraszam, że nie napisałam, ale miałam i piątek i sobotę strasznie zabiegane, że do domu wracałam późno i już nie miałam siły na nic.
Zrobiłam test w piątek i wyszły dwie kreseczki:) jestem w szoku, że tak szybko.
Planuję odwiedzić lekarza za tydzień.
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
OvuFriend jest bardzo przydatne, ale przede wszystkim wy jesteście tu najważniejsze. Tyle się od was dowiedziałam, że na pewno by nie poszło tak szybko. Dziękuję dziewczyny:*
To był mój drugi cykl z ovufriend, pierwszy, w którym mierzyłam temperaturę, na wykresie było idealnie pokazane kiedy mam ovu, bo się udało:)Mistia, Evell, myszunia*, Flexi, anka418, MadzikForever, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Cześć kochane laski !
Od samego rana miałam poważne bóle podbrzusza i niestety przyszła @ z podwojoną siłą :d nadzieja była do końca ale niestety zaczynam nowy cykl... Mam nadzieję że teraz w następnym będzie bardziej udany
P.s jestem dopiero teraz bo tak mnie bolało podbrzusze że niestety musiałam wsiąść paracetamol i zasnęłam ^^, ale bóle na szczęście przeszły tylko jak zwykle czuje się niekomfortowo z powodu fali @ -
Anooosiak86 wrote:Hej dziewuszki
Doczytałam wieści ze wczoraj - mojego Męża też musiałam wychować od nowa ;/ kumajcie to, że ja będąc córeczką tatusia - często pomagałam mu w "męskich" pracach, więc jak ja mojemu kazałam wymienić uszczelki w kranach lub np. naostrzyć noże - to nie wiedział jak ? masakra ... ;/ Zresztą teściówka sama się przyznaje, że to jej wina i go nie wychowała i sie cieszy, że mi się udaje - bo jest o nieeebo lepiej
Byłam wczoraj w kinie na "Dawca pamięci" - bardzo mi się podobał Niedawno widziałam też "Lucy" - też polecam. Muszę jeszcze iść na "Człowiek bardzo poszukiwany" i na Wojownicze Żółwie Ninja (wspomnienia z dzieciństwa:D).
Niedługo nasza II-ga rocznica ślubu ... więc może wrzesień będzie dla nas szczęśliwy , zobaczymy
My z mężem i znajomymi mamy iść na żółwi ninja,a na dawcę pamięci też chcieliśmy iść ale zabrakło czasu ^^, w lipcu to co czwartek byliśmy w kinie -
nick nieaktualny