Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce tez mu dawac magnez tez go biore i wapn i kwas, a mojemu mysle by dawac tez salfazin na ruchliwosc plemnikow ale podobno dopiero po 3 miesiacach widac rezultaty
-
A ma cos z plemnikami nie tak ? Żebyś skutku ubocznego nie zrobiła dając jakieś niby witaminki ale na ruchliwość plemników .Nie znam się ale takie mam zdanie:) zwykle witaminki tez poprawia kondycję zolniezykow jak cos a nie zaszkodzi ! Zawsze tabletki trochę trzeba pobrać żeby działały;)
-
ja teraz tak się zastanawiam i sobie jutro kupię jakieś witaminki do tego siemię lniane na fazę lutealną bo zakręcona zauważyła że jest licha :d i mojemu kapsułeczki do 20 zł Fertimen jest oparty na innowacyjnej formule FertiPro™, w której skład wchodzą L-karnityna, selen oraz cynk, korzystnie wpływające na produkcję oraz dojrzewanie plemników oraz korzeń Maca (Lepidium meyenii), znany i stosowany w zielarstwie od wieków jako środek wzmacniający płodność i kondycję fizyczną. O!
-
Truskaffeczko, ja tu siedze, bo fejs tylko na kompie, a komp zajety.
Werni, nie dawaj mezowi takich specyfikow, jesli on ma dobra sperme. Bo zolnierzyki zawalu dostana.. A roznica jest po 3 miechach bo 72 dni czy cos kolo ksztaltuja sie nowe plemniki...Moj bierze magnez I czasem mu zapodaje kwas foliowy. Wlasnie zjadlam bulke z lososiem I salatka jarzynowa I do tego suplemenciki.. W koncu w domu.. Bylo super, ale za chwile lece pod prysznic... -
ZakręconaOna wrote:No krótką masz ta fazę trochę powinna być podobno od 12-16 dni a nie 8
-
Rudziutka7 wrote:Truskaffeczko, ja tu siedze, bo fejs tylko na kompie, a komp zajety.
Werni, nie dawaj mezowi takich specyfikow, jesli on ma dobra sperme. Bo zolnierzyki zawalu dostana.. A roznica jest po 3 miechach bo 72 dni czy cos kolo ksztaltuja sie nowe plemniki...Moj bierze magnez I czasem mu zapodaje kwas foliowy. Wlasnie zjadlam bulke z lososiem I salatka jarzynowa I do tego suplemenciki.. W koncu w domu.. Bylo super, ale za chwile lece pod prysznic...Lena Z. lubi tę wiadomość
-
To może zrobcie , nawet z ciekawości będziecie wiedzieć co i jak i z nim nigdy nie zaszkodzi w sumie . No led Rudziutka pod prysznic i wracaj bo ja naradzie tez na forum lecie bo komp zajęty;) no krótką dlatego moglabys się wybrać do gina ... Ciekawa jestem kiedy okres dostane ... Myślicieli ze jak bym dostała w wyznaczonym mniej więcej terminie przez ovu to można to tez wsiąść za male potwierdzenie owulacji ? Ze wiecie te 14 dni poowulce faktycznie przyszlo krwawienie , sama nie wiem juz hm ...
-
ZakręconaOna wrote:To może zrobcie , nawet z ciekawości będziecie wiedzieć co i jak i z nim nigdy nie zaszkodzi w sumie . No led Rudziutka pod prysznic i wracaj bo ja naradzie tez na forum lecie bo komp zajęty;) no krótką dlatego moglabys się wybrać do gina ... Ciekawa jestem kiedy okres dostane ... Myślicieli ze jak bym dostała w wyznaczonym mniej więcej terminie przez ovu to można to tez wsiąść za male potwierdzenie owulacji ? Ze wiecie te 14 dni poowulce faktycznie przyszlo krwawienie , sama nie wiem juz hm ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 20:56
-
Ja to patrze po najnizszej temp i po sluzie kiedy moze byc ovulka, ok podstawowe wit. Bede dawac mial w tym miesiacu pojsc do lekarza jak byl w Polsce ale wkoncu nie poszedl, teraz bedziemy w pl na swieta u niego a sylwek gdzies wyjedziemy, ostatnio byly z rodzinka mojego.