Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaffeczka wrote:Mój mnie wkurzył ogólnie za film i za to że sam najpierw ma humor a później pokazuje że nie ma wkurzyłam się strasznie podszedł powąchał moje ramie ale jestem tak zdenerwowana że powiedziałam żeby nie dotykał i się nie odzywał aż normalnie się popłakałam ;(
-
no powiem Ci Kajulka , że Mnie też by się strasznie przykro zrobiło jakby tak w rocznice ślubu zrobił , Ja rozumiem , że faceci są sklerozy i nie mają głowy do dat ale jedna czy dwie daty z urodzinami i rocznicą to mogli by do cholery pamiętać , nie każemy im się uczyć kalendarza na pamięć . Nie przyjemne są takie sytuacje ;((
-
ZakręconaOna wrote:no powiem Ci Kajulka , że Mnie też by się strasznie przykro zrobiło jakby tak w rocznice ślubu zrobił , Ja rozumiem , że faceci są sklerozy i nie mają głowy do dat ale jedna czy dwie daty z urodzinami i rocznicą to mogli by do cholery pamiętać , nie każemy im się uczyć kalendarza na pamięć . Nie przyjemne są takie sytuacje ;((
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
kajulka wrote:Ja tez sie znieram do lozka mam dola i nie chce wam smucic
Dobranoc kochane i oby wredna @ do was nie przyszla -
Cześć dziewczyny, można jeszcze dołączyć do waszego wątku? Do końca roku jeszcze trochę zostało
Widzę że dzisiaj kiepski nastrój tu panuje, jutro na pewno będzie lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 00:26
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Witaj
staramy się to poprawić lecz u mnie znów jest nie tak mąż ogląda głupkowaty film na zasadie American Pie wkurza mnie to i mówię że nie chcę słuchać tych jęków i albo weźmie słuchawki albo ja wyłączam to gówno wiecie co zrobił jak małe dziecko wziął walnął jogurtem o podłogę i mówi że mam sprzątać ! w dupie go mam wcale nie sprzątam oczywiście jest po jego stronie i muszę wysłuchiwać te bezsensowne rozmowy typu przelecę cię,wydoj mnie i takie tam ohyda brzydzę się takimi filmami on bardzo wie o tym ale bezczelnie musiał mi to pokazać ! :d ma [przesrane jak nic -
Truskaffeczka wrote:Witaj
staramy się to poprawić lecz u mnie znów jest nie tak mąż ogląda głupkowaty film na zasadie American Pie wkurza mnie to i mówię że nie chcę słuchać tych jęków i albo weźmie słuchawki albo ja wyłączam to gówno wiecie co zrobił jak małe dziecko wziął walnął jogurtem o podłogę i mówi że mam sprzątać ! w dupie go mam wcale nie sprzątam oczywiście jest po jego stronie i muszę wysłuchiwać te bezsensowne rozmowy typu przelecę cię,wydoj mnie i takie tam ohyda brzydzę się takimi filmami on bardzo wie o tym ale bezczelnie musiał mi to pokazać ! :d ma [przesrane jak nicTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No powiem Ci , że przeginka ... rozumiem , że lubicie inne filmy ale to z jogurtem to przegiął pałe , zostaw i nie sprzataj . Nie jesteś jego służącą ..! Ide mu dupe skopać ... frędzel jeden !