Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Werni a nie jeszcze wrzesniowe? Przeciez dopiero poczatek miesiaca.. czy robicie sobie jakas przerwe? To Ty pisalas ze chcesz wyslac Twojego TZ na badanie nasienia? A czy wtedy trzeba rezygnowac ze staran? No sie zastanawiam czy swojego nie wyslac. A w sumie to juz jestem po owu wiec nic do stracenia nie mamy..
-
Hej laseczki :* u mnie tez calkiem niezla pogoda u Mnie ten wykres tez jakis pokaszaniony nie wiem co mam myslec ... zaznaczylam na Ovu przed wczoraj 4 tempke niska to mi Ovu zdjelo owulacje i wczoraj juz o 0, 05 stopnia wiecej a dzisiaj juz tempka skoczyla do 36, 6 ale mierzona godzine wczesniej wiec nibu powinnam chyba dodac to 0, 1 za ta godzine ... sama juz nie wiem i teraz wyszlo ze owulacji nie mialam nie wiem jak mozecie zerknijcie na moj wykres
-
Zakrecona niestety nie pomoge, u mnie to jasno widac kiedy byla owulka. Poza tym to dopiero moj 2 cykl kiedy mierze temp wiec malo doswiadczona jestem..
A moze sprobuj nastepny miesiac z testami owulacyjnymi, bedzie prosciej -
nick nieaktualny
-
Witaj lolaP!
Ja staram się tak nie myśleć, zakładam, że w końcu się uda, bo inaczej faktycznie miałabym depresje... Ja zaczęłam się starać 15 miesięcy temu, cykli nigdy nie liczyłam, ale pewnie więcej niż 15, bo mam 25 dniowe cykle.
Nie powiem, że moje starania były takie intensywne jak teraz, bo na początku myślałam, że będzie dzidzia do paru miesięcy, więc nie patrzyłam na temperaturę, śluz i jakiekolwiek inne objawy owulacji.
Grunt to pozytywne myślenie
Musi się udać w tym roku!!! -
Muffinka, masz rację,Grunt to pozytywne myślenie
są dni kiedy myślę że i tak się to wydarzy :)ale są i takie jak dziś, że ciągle myślę ile jeszcze trzeba czekać?? Stress i stress!!! Pozdrawiam serdecznie!! chyba od przyszłego zacznę mierzyć temp:) -
Czesc Dziewczynki.Jestem po inseminacji- niestety poronienie. I przygotowuje sie do kolejnej. Chcialabym zapytac czy bierzecie jakies wspomagacze?
Mi wyszly przeciwciala przeciwjadrowe dodatnie I biore ecorton tuz przed kolejnym planowaniem. Do tego acard I luteine w kolejnych dniach cyklu.aga -
Muffinka1019 wrote:Hejka!
W końcu po pracy... Zakręcona, faktycznie ciężki wykres do odczytania... Skoki temperatury masz, więc myślę, że ta owulka gdzieś była, tylko czemu tak dużo śluzu? Nie masz dni suchych? Kiedy masz dostać @ ?
Flexi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny