Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
U mnie śliczna pogoda,denerwuję się bo wypłaty nie dostaję na konto a mamy już 3 września :d chciałam sobie Simy 4 kupić "troszeczkę" pomaniaczyć żeby zająć myśli czymś innym ^^, i może wtedy samo tak o wyjdzie dzisiaj ładnie posprzątałam wszystko i strasznie zaczęła mnie głowa boleć do teraz wzięłam paracetamol i na razie nic może za wcześnie? jeśli chodzi o ciąże to LASKI NIE ZAŁAMUJEMY SIĘ ! ! ! mamy tutaj odlotową grupę wsparcia z Zakręconą na CZELE ja też jak widzę kobiety w ciąży lub nawet przy kasie z noworodkiem to aż mi się serce ściska czemu ja nie mogę mieć takiej cudnej dziźki ^^, ale potem sobie uświadamiam że na pewno przyjdzie na mnie czas i może już za miesiąc będę coś miała pod serduszkiem Na rozweselenie zapoda obrazek Główki do góry ! ;*
-
Truskaffeczka wrote:Cześć dziewczynki
U mnie śliczna pogoda,denerwuję się bo wypłaty nie dostaję na konto a mamy już 3 września :d chciałam sobie Simy 4 kupić "troszeczkę" pomaniaczyć żeby zająć myśli czymś innym ^^, i może wtedy samo tak o wyjdzie dzisiaj ładnie posprzątałam wszystko i strasznie zaczęła mnie głowa boleć do teraz wzięłam paracetamol i na razie nic może za wcześnie? jeśli chodzi o ciąże to LASKI NIE ZAŁAMUJEMY SIĘ ! ! ! mamy tutaj odlotową grupę wsparcia z Zakręconą na CZELE ja też jak widzę kobiety w ciąży lub nawet przy kasie z noworodkiem to aż mi się serce ściska czemu ja nie mogę mieć takiej cudnej dziźki ^^, ale potem sobie uświadamiam że na pewno przyjdzie na mnie czas i może już za miesiąc będę coś miała pod serduszkiem Na rozweselenie zapoda obrazek Główki do góry ! ;*
-
Hello, nie mam czasu dziewczynki nadrobić co pisałyście, ale jutro koniecznie to zrobię, bo mam wolne. Na USG było widać pęcherzyk 17 mm w 12 dc to całkiem ok Więc spadam wykorzystać pęcherzyk
Buziaki
DObranocCranberry, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Mistia wrote:Nadchodzący cykl zaczynam pod hasłem: 'Łykam wiesiołka' Jaki preparat polecacie? Wiem milion razy był ten temat ale wybaczcie nie mam siły grzebać po postach A w temacie temu poświęconym nic konkretnie nie ma
Ja już też zakupiłam Oeparol !!!
Ale sie będzie z nas lało !!! hehe -
nick nieaktualnycześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
-
hiacyntka, nie nakręcaj się. Jeżeli miałaś owulke tak wcześnie, to może zrób juz test i się okaże, czy jesteś w ciąży. Oby tak było, tego Ci życzę. Ale żadna z nas nie powie Ci na 100 % czy jestes czy nie. Masz takie objawy, ale niektóre dziewczyny mają takie objawy od owulacji do miesiączki... ot tak, taka uroda. Jak zrobisz test i bedzie negatyw, powtórz za 3-4 dni.
A teraz idę spać, dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:42