Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaha i dodam jeszcze że test z krwi odpada ponieważ jestem za granicą i nie ma tutaj takiej możliwości a jak byłam na wizycie u lekarza ogólnego i przy okazji napomniałam że mogę być we wczesnej ciąży bo nie mogę tego wykluczyć przecież to mnie wyśmiał troszkę i powiedział że jak za miesiąc nie przestaną mnie boleć piersi to mogę zrobić sobie test:/
-
hiacyntka wrote:cześć dziewczyny nie wiem czy wbiłam się na dobre forum;) mam pytanie otóż bardzo chciałabym mieć dzidziusia:) w związku z tym co miesiąc mam wszystkie objawy które może mieć kobieta w ciąży:D jest wielka radość jestem pełna nadziei aż przychodzi ten dzień @ jest płacz, rozczarowanie i mega dół...w tym miesiącu jest tak samo okres był 14.08 stosunek 17.08(czwarty dzień cyklu) długość cyklu nieznana (3 miesiące temu miałam cykl 25 następnie 31 a następnie 36 więc nie wiem jak długi będzie cykl w tym miesiącu dwa ostatnie okresy miałam bardzo skąpe i krótkie)trzy dni po stosunku(7dc) zauważyłam niteczke krwi w śluzie w tym samym dniu zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dzisiaj a jest 21 dzień cyklu 5 dni po tym ból prawgo jajnika który utrzymywał się przez dwa dni(12 i 13dc)cały czas czuje się jakbym była przeziębiona a nie jestem całymi dniami mogę spać nie mam apetytu temp zaczęłam mierzyć dopiero od kilku dni w pochwie 37 pod pachą 35.5 35.7 35.4 36 codziennie inna(mierzę przed wstaniem z łóżka) zgłupiałam do tego stopnia że sprawdziłam kolor warg sromowych bo podobno przybierają siny kolor i co są sine albo fioletowe jak kto woli....i co o tym myślicie??udało się??
hej! mysle, ze jestes okropnie nakrecona. po pierwsze ten 7dc i niteczka krwi to najprawdopodobniej po peknieciu pecherzyka Graffa skoro wiecej tego nie bylo i tak wczesnie. po drugie sama piszesz, ze co muesiac masz pelna game objawow... wiec sama sobie platasz figle. ( wiem cos o tym. sama tak robilam ) po trzecie temperarura nie jest mierzona od piczatku cyklu wiec nie wiesz jaka jest ta "wyjsciowa tempka" no i mierz zawsze o tej samej porze w tym samym miejscu gdzie jest sluz jakikolwiek:pochwa, odbyt lub usta.
po czwarte musisz ko iecznie nauczyc sie oodchodzic z siekszym lyzek bo przy rozczarowaniach i takim doszukiwaniu sie objawow mozesz niechcacy podniesc sobie poziom prolaktyny i wtedy to juz dupa.
po piate w kazdym kraju sa laboratoria, w ktorych mozesz zrobic badania prywatnie i na wlasna rece. jak w Pl beta kosztuje okolo 25-37zl to tam tez majatku nie zaplacisz.
nie zrozum mnie zle. ale zacznij w pelni obserwowac swoje cialo i zaznaczac te objawy, ktore sa na prawde dokuczliwe i mierz codziennie trmperature.
trudno szukac objawow ciazy nie bedac wsluchanym w siebie.
ale ja Ci bardzo kibicuje. jak kazdej. i rozumiem Cie bo sama najchetniej po stosunku kiedyś chcialam robić testy .. bo a moze juz;) choc wiedzialam, ze testy nie eykarza nicwerni lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Dobrze mowisz Flexi, nie wolno sie stresowac powiekszac prolaktyny. Jak pojade do mojego bede musiala jakos ten stres zwalczyc, bo czasami sie bardzo stresuje denerwuje. Moze tak zle nie bedzie. Wkoncu brzuch przestal bolec od tego okresu. W polowie miesiaca powwinna byc ovulka ciekawe czy bedzie. -
Czytalam ze dziewczyny robily testy przed @ i nic nie pokazywalo a po @ byly juz dwie kreski trzeba byc cierpliwym, zeby sie nie rozczarowac. Powodzenia
kasica49 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj napadłam na ROSSMANNA - zakupiłam sobie testy owulacyjne facelle (są teraz w %%% ), więc od przyszłego cyklu będę używać ! żele pod prysznic Dove (też są w % za 12 PLN ) - chapnęłam dwa odżywkę do włosów Alterry i pomadkę Kate Moss Rimmela nr 101 - mój ulubiony róż
-
Cześć Dziewczyny,
przyłaczam sieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Przewaznie kupuje tam kosmetyki albo mydelka do lazienki, raz kupilam kotom jedzenie. Ostatnio kupilam kolczyki do nosa, ale chyba jakies trefne albo mam uczulenie na jakis skladnik bo pulchnie wokol dziurki.
-
Flexi spokojnie nie możesz tak do tego podchodzić...i latać do łazienki za każdym razem z testami:) musisz się wyciszyć bo jak będziesz tak się denerwować to na 100% nic z tego nie będzie,zwolnij i zaprzestań na razie działań niech ciało się uspokoi bo teraz na pewno jest tak ze organizm się broni,wiesz jak to jest jak każesz komuś coś na siłę robić tu jest podobnie Twoje ciało się broni bo za bardzo nalegasz:) Na pewno jak będziesz wypoczęta,uśmiechnięta to będzie fasolka:) Życzę Ci tego
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Która z nas nie lubi Rossmanna Ja tam często kupuję mieszankę orzechów Super mają też herbaty, zwłaszcza owocowe!!
Mam nadzieję, że taka piękna pogoda utrzyma się jak najdłużej, bo mam plany na aktywny weekend Dziś z mężem planujemy pierwszy trening biegowy Pewnie to będzie tylko marszobieg, ale od czegoś trzeba zacząć Jak dobrze pójdzie, to w sobotę znowu trenujemy, a w niedzielę z całą familią jedziemy na grzyby
Miłego dnia dziewczyny!! -
nick nieaktualnyŚwięte słowa, dlatego ja odpuszczam też... Zero mierzenia tempki, zero sprawdzania śluzu albo liczenia jaki dziś ma być dzień cyklu ;P I jestem pewna, że wkrótce nadejdzie dzień, w którym sobie pomyślę: "Zaraz, zaraz... a kiedy ja właściwie miałam ostatnio okres?!"
Truskaweczka250, Paulina_2603, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Truskaweczko250 ja sie nie stresuje, ja pisałam do innej dziewczyny.
sury_cat wybacz ale uważam, że obserwacja dla samej siebie jest wskazana. bo można wyłapać inne nieprawidłowości czy stany niepokojące a nie tylko owulację.
Ja dopiero teraz to widzę, że dzieki dogłębnej obserwacji jestem spokojniejsza o siebie, znam swoje ciało i jakie jest "normalnie". w przypadku choroby tfu tfu... będę od razu widziała, że coś jest nie tak.
A poza tym jak się chce mieć dzidziusia i jest to n-ty cykl starań to raczej trzeba pomagać szczęściu niż liczyć na ślepy los.
ale to moje zdanie i zrobisz jak uważasz.werni, ZakręconaOna lubią tę wiadomość