Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, brala ktoras z Was pregnyl? Sprawdzalyscie moze przez ile utrzymywal sie w Waszym organizmie? Tzn przez ile testy pokazywaly sie falszywie dodatnie?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • strawberry marg Znajoma

Wysłany: 8 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!

nick nieaktualny, Muffinka1019, olusia24, Truskaffeczka, Lena83, werni, Ballerina, Rudziutka7, qska, nick nieaktualny, Mimi86, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strawberry marg, gratulacje!!!
    :)
    Spokojnych 9 miesięcy ;)

strawberry marg lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • strawberry marg Znajoma

Wysłany: 8 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge uwierzyc, ze udalo sie za pierwszym razem, wracalam do domu z laboratorium zaplakana ze szczescia! Zaraz przyjedzie maz i mu to powiem, caly czas mam dreszcze! Jeszcze za 2-3 dni powtorze bete, zeby byc spokojniejsza :-) Dziewczynki jestem tu z wami bardzo krotko ale wvtej chwili pragne Was wszystkie zarazic dzidzią i zyczyc powodzenia! Trzymam za Was kciuki!!!

Lena83, Rudziutka7, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• la Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia Pregnyl utrzymuje się do 10 dni, u mnie był na testach widoczny przez 14.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ;*
    Jak u was pogoda? u mnie raz słoneczko a raz rzęsisty deszcz :/ . Już mam 3 dzień płodny a jeszcze się nie zabrałam za męża bo jakoś tak nie ma czasu ;( Ale wiecie dzisiaj zrobiłam sobie kawusię pyszniusia i nie wypiłam jej do końca ^^, na początku mi smakowała a teraz jest Fuuuu bleeeee ! :/ już jej nie wypiję :d nie wiem dlaczego tak mi się odwidziało a prze NIGDY! tak nie miałam,powiem też że już wcale nie myślę o Ciąży ciągle mam zajęcie także nie ma czasu myśleć :P ale to z kawą mnie zaciekawiło ^^, a jak u was? która testuje ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:24

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 8 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry marg wrote:
    Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
    Gratuluję <3 jaka szczęściara :D coraz więcej dziewczyn przychodzi tutaj i za moment już mają zieloną kropeczkę :P chyba to forum działa na co 5 dziewczynę :P a teraz czekamy ZARAŻAJ JUŻ! ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strawberry marg Gratulacje! ja też mam pierwszy cykl starań i mam nadzieję że równie szybko się uda. Dziewczyny mam ogromną prośbę wytłumaczcie mi w skrócie jak to jest z temperaturą ja po @ miałam do owulacji po 36,3 36,2 wczoraj 37,4 dzisiaj 37,7. Jak długo utrzymuję się wysoka temperatura? I kiedy jest owulacja przy jakiej temp? Co do tego to jestem zielona. Proszę o odpowiedz:)

w4sqdqk3shg1dimh.png

Wysłany: 8 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja spadam,jak by co będę później buźka :D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Anooosiak86 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Cześć dziewczynki ;*
    Jak u was pogoda? u mnie raz słoneczko a raz rzęsisty deszcz :/ . Już mam 3 dzień płodny a jeszcze się nie zabrałam za męża bo jakoś tak nie ma czasu ;( Ale wiecie dzisiaj zrobiłam sobie kawusię pyszniusia i nie wypiłam jej do końca ^^, na początku mi smakowała a teraz jest Fuuuu bleeeee ! :/ już jej nie wypiję :d nie wiem dlaczego tak mi się odwidziało a prze NIGDY! tak nie miałam,powiem też że już wcale nie myślę o Ciąży ciągle mam zajęcie także nie ma czasu myśleć :P ale to z kawą mnie zaciekawiło ^^, a jak u was? która testuje ? ;)

Truskaweczko wskakuj na Mężowatego z zaskoczenia! :D

f2w33e3k2hwnvdoc.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry marg wrote:

Yuuuuupiii !!!
    Jak ja lubie takie wiadomosci :)
    Gratulacje!!!!!

Udostępnij swoj wykres bo az jestem ciekawa.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La dziekuje:)
    Ja bede testowac w czw/pt zeby zobaczyc 1 kreske ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • werni Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry marg wrote:
    Nie moge uwierzyc, ze udalo sie za pierwszym razem, wracalam do domu z laboratorium zaplakana ze szczescia! Zaraz przyjedzie maz i mu to powiem, caly czas mam dreszcze! Jeszcze za 2-3 dni powtorze bete, zeby byc spokojniejsza :-) Dziewczynki jestem tu z wami bardzo krotko ale wvtej chwili pragne Was wszystkie zarazic dzidzią i zyczyc powodzenia! Trzymam za Was kciuki!!!
    Gratuluje! Przyjmuje zarazki :) nudnych 9ciu m-cy :) a wlasciwie tto juz 8 nie? :)

83c27385cd.png
  • qska Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry marg wrote:

Cudownie !!! Możesz teraz śmiało na nas kichać, będziemy wszystkie miały po zarazku w brzuchu.
    Uściski.

8599hqvkfbce0bon.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kichaj jak najwiecej!!
    Chetnie wezniemy cala mase wiruskow!!!:)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wieczornie :)
    Ja dziś nowy cykl zaczęłam :)
    Ia czemu mówisz że jesteś tutaj niepożądana ?
    Tutaj każdy ma prawo być więc spokojnie mysza :*
    A jeżeli chodzi o siemię to jeśli wypija się samą wodę to nic się nie dzieje ? Ja dwie łyzki siemia zalewam wrzątkiem i zaparzam przez pół godz i wypijam samą wodę :) śluz mam ladny a ziaren nie dałabym rady zjeść a kleiku to już wgl heh

strawberry marg poproszę o wiruski :)
    to kto jeszcze będzie testował ? A może sa jeszcze jakieś inne mamy co się nie chwalą ? :P

• la Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka ja też dzisiaj @ dostałam :)
    Co do niepożądania, to była tu mowa, że to forum dla osób z wykresem, a ja nie prowadzę go (choć w tym cyklu ze względu na robienie hormonów potrzebuję dokładnej daty owulacji.
    Z siemienia powinno się jeść całość.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry marg wrote:

Gratulacje ;) Piękna beta <3 spokojnych 9 miesięcy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testowania, ja dzisiaj testowałam i niestety jedna krecha, jedyne co mnie pociesza to to że dopiero 10 dpo i teścior był robiony z drugiego moczu ;) Trzymam za Was wszystkie kciuki ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ