Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
Landryneczka, Muffinka1019, olusia24, Truskaffeczka, Lena83, werni, Ballerina, Rudziutka7, qska, Carmen92, Mimi86, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Nie moge uwierzyc, ze udalo sie za pierwszym razem, wracalam do domu z laboratorium zaplakana ze szczescia! Zaraz przyjedzie maz i mu to powiem, caly czas mam dreszcze! Jeszcze za 2-3 dni powtorze bete, zeby byc spokojniejsza
Dziewczynki jestem tu z wami bardzo krotko ale wvtej chwili pragne Was wszystkie zarazic dzidzią i zyczyc powodzenia! Trzymam za Was kciuki!!!
Lena83, Rudziutka7, Carmen92 lubią tę wiadomość
-
Karolcia Pregnyl utrzymuje się do 10 dni, u mnie był na testach widoczny przez 14.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Cześć dziewczynki ;*
Jak u was pogoda? u mnie raz słoneczko a raz rzęsisty deszcz
. Już mam 3 dzień płodny a jeszcze się nie zabrałam za męża bo jakoś tak nie ma czasu ;( Ale wiecie dzisiaj zrobiłam sobie kawusię pyszniusia i nie wypiłam jej do końca ^^, na początku mi smakowała a teraz jest Fuuuu bleeeee !
już jej nie wypiję :d nie wiem dlaczego tak mi się odwidziało a prze NIGDY! tak nie miałam,powiem też że już wcale nie myślę o Ciąży ciągle mam zajęcie także nie ma czasu myśleć
ale to z kawą mnie zaciekawiło ^^, a jak u was? która testuje ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:24
-
Gratulujęstrawberry marg wrote:Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
jaka szczęściara
coraz więcej dziewczyn przychodzi tutaj i za moment już mają zieloną kropeczkę
chyba to forum działa na co 5 dziewczynę
a teraz czekamy ZARAŻAJ JUŻ!
strawberry marg lubi tę wiadomość
-
Strawberry marg Gratulacje! ja też mam pierwszy cykl starań i mam nadzieję że równie szybko się uda. Dziewczyny mam ogromną prośbę wytłumaczcie mi w skrócie jak to jest z temperaturą ja po @ miałam do owulacji po 36,3 36,2 wczoraj 37,4 dzisiaj 37,7. Jak długo utrzymuję się wysoka temperatura? I kiedy jest owulacja przy jakiej temp? Co do tego to jestem zielona. Proszę o odpowiedz:)
-
Truskaffeczka wrote:Cześć dziewczynki ;*
Jak u was pogoda? u mnie raz słoneczko a raz rzęsisty deszcz
. Już mam 3 dzień płodny a jeszcze się nie zabrałam za męża bo jakoś tak nie ma czasu ;( Ale wiecie dzisiaj zrobiłam sobie kawusię pyszniusia i nie wypiłam jej do końca ^^, na początku mi smakowała a teraz jest Fuuuu bleeeee !
już jej nie wypiję :d nie wiem dlaczego tak mi się odwidziało a prze NIGDY! tak nie miałam,powiem też że już wcale nie myślę o Ciąży ciągle mam zajęcie także nie ma czasu myśleć
ale to z kawą mnie zaciekawiło ^^, a jak u was? która testuje ? 
Truskaweczko wskakuj na Mężowatego z zaskoczenia!
-
strawberry marg wrote:Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
Yuuuuupiii !!!
Jak ja lubie takie wiadomosci
Gratulacje!!!!!
Udostępnij swoj wykres bo az jestem ciekawa.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Gratuluje! Przyjmuje zarazkistrawberry marg wrote:Nie moge uwierzyc, ze udalo sie za pierwszym razem, wracalam do domu z laboratorium zaplakana ze szczescia! Zaraz przyjedzie maz i mu to powiem, caly czas mam dreszcze! Jeszcze za 2-3 dni powtorze bete, zeby byc spokojniejsza
Dziewczynki jestem tu z wami bardzo krotko ale wvtej chwili pragne Was wszystkie zarazic dzidzią i zyczyc powodzenia! Trzymam za Was kciuki!!!
nudnych 9ciu m-cy
a wlasciwie tto juz 8 nie?
-
strawberry marg wrote:Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
Cudownie !!! Możesz teraz śmiało na nas kichać, będziemy wszystkie miały po zarazku w brzuchu.
Uściski.
-
nick nieaktualnyWitam was wieczornie

Ja dziś nowy cykl zaczęłam
Ia czemu mówisz że jesteś tutaj niepożądana ?
Tutaj każdy ma prawo być więc spokojnie mysza :*
A jeżeli chodzi o siemię to jeśli wypija się samą wodę to nic się nie dzieje ? Ja dwie łyzki siemia zalewam wrzątkiem i zaparzam przez pół godz i wypijam samą wodę
śluz mam ladny a ziaren nie dałabym rady zjeść a kleiku to już wgl heh
strawberry marg poproszę o wiruski
to kto jeszcze będzie testował ? A może sa jeszcze jakieś inne mamy co się nie chwalą ?
-
Landrynka ja też dzisiaj @ dostałam

Co do niepożądania, to była tu mowa, że to forum dla osób z wykresem, a ja nie prowadzę go (choć w tym cyklu ze względu na robienie hormonów potrzebuję dokładnej daty owulacji.
Z siemienia powinno się jeść całość.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnystrawberry marg wrote:Dziewczyny...!!! Zrobilam dzis rano bete i przed chwila odebralam wyniki i mam 40mIU/ml !!!! Zrobilam test w pracy o czulosci 10 - godzine temu i jest pozytywny!!!! Nie wierze po prostu. Ale czy to nie za duzo gdy do zaplodnienia mogli dojsc 27-28 sierpnia??? Jestem cala mokra z wrazenia, serce mi wali, to moj pierwszy cykl staran!
Gratulacje
Piękna beta
spokojnych 9 miesięcy
-
nick nieaktualny